bugün

entry'ler (2265)

türkiyenin ekonomik açıdan gayet güzel olması

ne anlatiyo bu.

21 yüzyılda müslüm gürses dinlemek

acilin ben 21 yuzyilda muslum dinliyorummmm.

evlenilecek kişide aranan kriterler

beyni olmasi..

aşı olan yazarlar

aliyim madalyami.

bugün allah için ne yaptın

ezan vakti uygulamasinin her gün saat 23.00 de sordugu bir sorudur.. insan kendini sorguluyor hakikaten bugun Allah icin ne yaptim.

iyi geceler sözlük

iyi geceler sevgili sözlük.. yeni bir gün, yeni umutlar, yeni fikirler, yeni bir sayfa..

aygün aydın

gereksiz sisirilmis bir balon.

ergenliğe geçişteki velet sesi

bir benzerlik olduguna eminim.
(bkz: borozan)

ramazan ayında iş yerinde kahvaltı yapan öküz

olabilir. neden bu kadar garipsediniz ki? bizler oruc tutuyoruz diye herkes tutmak zorunda degil. belki bir rahatsizligi var, belki gercekten dayanamiyor bu kisinin kendi tercihi Allah ve onun arasinda. bizlerde nefsimize hakim olamiyorsak bence oruc tutmamaliyiz. cunku oruc nefis meselesidir. bir ibadet ederken lutfen herkes yapmak zorundaymis gibi davranmayin yaa. tahammulunuz yoksa tutmayin. hayirli ramazanlar.

hülya avşar

görsel
benzer isler.

ankara da yağışlara rağmen barajların dolmaması

dövüşmen guzummmm bunlar hep amariganin oyunlari.

spotify

her ay düzenli olarak odedigim fakat bir muzik acinca kendi kendine kapatan bir uygulamadir. hevesim kursagimda kaliyor valla neden oluyordur bu fikri olan var mi?

doğalgaz zammı

zamcik.
(bkz: levent kirca) sevgiler ve saygilar..

emlakçı

nitelikli dolandiricilar olabilirler. herkes ekmeginin pesinde ne diyelim.

mest oldum

güllü de güzel soylemistir. severim.

olduk mu minnoş burunlu

insanlarin üç kurusluk keyiflerine, heveslerine, mutluluklarina veya sevinclerine bok atmaya ne kadar meraklisiniz yahu.

edit: bi de surdan eksile ohhh.

papatya suyuyla sakal rengi açmak

evet saç açmayi duydum saçi aciyorsa sakal rengi acabilir diye dusunuyorum. papatyayi kaynatip sogutup pıspıs sakallarla veya saclarla bulusturalim guneste kurutmak daha etkili diye biliyorum. saygilar ve sevgiler..

müslüm gürses şarkılarındaki en acı sözler

aynada baktigim yuze küskünüm.

paket serviste kalksın

esnaf koltuk mu kemirsin?

herkes mutlu olmak ister

katiliyorum. herkes mutlu olmak ister fakat herkes mutlu olamaz. hayat sartlari diyelim.