bugün

/400
görsel
çok yakın zamanda atayı ziyaret için bulunacağım il. başkentimiz.
an itibariyle at yağan şehir.
bu gecelik kalacak yer arıyorum böbrekler ve içecekler benden. varsa ilgilenen pm.
ulus, cebeci, çankaya
gardaş deriz kankaya
bize her yol paris değil
la bize her yer ankara
Bayramdan Sonra kurtuluyorum özleyeceğim tek şey sıhhiye köprüsünde yere atılan kartlarda ki köylü kızı mehtap ..
köhne, cansız şehir.
toplu taşımasının renginden, koltuğundan bile anlayabilirsiniz bunu.
ilginçtir iki gündür çok güzel. yalnız yaşasam yozgat'ta bile keyfe gelicem demek ki.
birkac detayi haric ozlemedigim ama birkac hafta sonra gitmek zorunda oldugum sehir..
bilimin hice sayildigi şu ironik ulkede bilim sınavı nedir ya? hem bu yaştan sonra sinavlara sokucan beni, ayip ama canim hic gerek yoktu boyle yokuşlara..

neyse hazir gitmisken kıtıra, karanfile falan gider birkac anı tazelerim. pilli bebeke denk gelir miyim acaba?

ordan da bi eskişehir yaparsam on numara beş yıldız doping olur bana..
dolu yağan şehir. sahile doğru hava nasıl merak ediyorum, bilgilendirin.
ankara'yı sevmek öyle kolay değildir. 1-2 yıl değil 10 yıl kalacaksınız bir kere. buranın diğer şehirlerden farklı bir havası vardır, insanları farklıdır, daha samimidir, sıcaktır ankara.
Okul için 5 yıl daha katlanmak zorunda olduğum, soğuğuna hiç mi hiç alışamadığım şehir.
Ah ankara ah
son anda önüne istanbul yazınca içinde bulunan tüm tanıdıklarını sana ve kendisine küstüren şehirdir.
havasından da anlaşılacağı üzere kendini hasta hisseden şehir, ahmak ıslatan devam ediyor.
Bünyesinde çevre illerden çokça zombi barındırır. Ben de Ankara'nın bilmem kaç kuşak yerlisi değilim fakat sonradan göç eden kitle bariz kanserdir bu bir gerçek.

Bayramda nispeten boş ve huzurlu Ankara'nın tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum. Piknik alanlarında neredeyse kimse çöp bırakmıyor en basiti. Ama bayramdan sonra dönsünler bir hele of of.
Baskent olsa da asla bir istanbul olamayacak anadolu şehri. izmir de olamayacak, ortada kalacak. Çok daha fazla farklı bir kimliği olması gerek. Yine de enteresan şehir, tarihi de değil ama kendini cekiyor. Garip bir başkent.
Onu bunu bilmem de bu şehirin birkac kiziyla tanisma fırsatım oldu hepsi birbirinden tatli ve delikanli kizlardi. Harbi oluyorlar soylemeden gecemeyecegim.
Gazi hastanesi ve iyi kalpli insanlar demektir benim için.
soğuk havasına aşık olduğum şehirdir.
Geceleri çok soğuk olmaya başladı ne oluyoruz ya.
Üzülmek için harika bir şehir, Ankaralı olmama rağmen çoğu zaman kaçmayı düşündüğüm ama içten içten sevdiğim garip durumu yaşatan şehir.
Üzerine görünmez bir sismişçesine çökmüş hüzünle her geçen gün biraz daha yaşlanan şehir.
Tekrar gitmeyi özlediğim şehir.

Kendine has bi havası var.
Geldim, gördüm, e artık hadi gideyim.
görsel
© copyright 2005 - 2026