bugün
- ben geldim kerkenezler19
- gollumun gözü yüzükte6
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları7
- saçını pembeye boyayan erkek6
- iyi parti17
- 777 diyen erkolar6
- yapay zekaya entry yazdıran yazar3
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- hınç3
- claudian clouds21
- gün tabağı5
- sözlükten soğuma nedenleri13
- kendi sorumluluğunu almak4
- 0 0 76
- sevgiliye sorulan ilginç sorular4
- kısır7
- kasları parçalamak2
- halife mehdi ismet4
- en son alınan iltifat2
- simko316
- insanın en büyük ilham kaynağı iblis tir4
- ince telli saç3
- mehdi aleyhisselam5
- akrep burcu kini7
- hamburger date6
- anın görüntüsü33
- pizza yemek8
- sahibinden com salakları4
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- aleksey batrakov12
- kızların çok açık giyinmesi2
- sözlük ırkçıları8
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor5
- ghosting4
- gey şakası yapmayan erkek ılıktır2
- çerçeve yasa35
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- alttaki yazara motto ver16
- cinler musallat istatistiği7
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- amedspor14
- sultanköy2
- burçlara inanan insanlar oy kullanmalı mı5
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler31
- yengeç erkeği ve herhangi bir burç kadın ilişkisi2
- osuruktan şiirler22
- aşko kuşko yazarlar2
- üniversite mezunu işsiz3
- otobüs durağına araba park eden kişi2
- eski sevgili nerede ne yapıyor5
sigarayı buzdolabı poşetinde veriyorlarmış güzel uygulama.
belediye başkanına selamlarımı! yolladığım şehir.
belediye başkanı aslen urfalıdır, ankaralı değil.
yerlisini görmediğim şehir.
herhangi bir yerinde (çankaya hariç) yol sorduğumda henüz bilene rastlamadım, kime sorsam "ben yabancısıyım".
ama hakikaten öyle. şehir resmen yozgat-çorum-çankırı göçmenlerinden oluşuyor.
herhangi bir yerinde (çankaya hariç) yol sorduğumda henüz bilene rastlamadım, kime sorsam "ben yabancısıyım".
ama hakikaten öyle. şehir resmen yozgat-çorum-çankırı göçmenlerinden oluşuyor.
türkiye'nin en iyi müzik grupları bu şehirden çıkar(dı). şimdi müzik piyasası iyice yarra tuttuğu için pek yeni bir şey çıkmıyor.
ilçeleri kazan ayaş sincan mamak kızılcıhamam pursaklar.
az çok bir metal camiası olan şehir. kendi çapında gidiyolar, festivaller falan oluyor albümler çıkıyor. genelde extreme türler revaçta ama o eski günleri yok tabi. oturucak kafka hariç düzgün mekan da yok bence. tipler falanda bildiğin leş zaten etrafta. cahil cühela takımı her yerde. yiyişenler falan tam bir görgüsüzlük, bir zengin piçliği ve/veya mal mal ergenler. 90ların ankarası iyiydi ya.
türkiye' nin başkenti olmakla beraber, doğudan batıya, güneyden kuzeye tüm şehirlere ortalama olarak en yakın şehrimizdir. karasal iklimi sebebiyle kışın yaşanılası bir yer olmasa da, yazın en azından akşamları insan gibi bir hava soluyabileceğiniz, karadeniz den sonraki tek ilimiz olsa gerek.
"içlik giymeden dışarı çıktığınız hergün bana küfredeceksiniz."(ankara)
hiç soğuk değildir.
götüm hiç donmadı benim.
götüm hiç donmadı benim.
garip bir şehirdir.
iliklerime kadar sevmem.
ya beni/bizi buraya getiren sebeplerden ya da tüm keşkelerimi yüklemem yüzünden midir bilinmez anakara bana, ben ankara'ya eğreti dururuz.
ben ilk bu şehirde aşık oldum, ilk hayal kırıklığımı bu şehirde yaşadım. burda okudum, aile kurdum...
ama diyin ki bu cadde, şu sokak hiçbirinin önemi yok mu? vereceğim cevap hayır olur. güzel hatırladığım anlar lisede ki kuğulu kaçışlarımız, etlik-incirli arası eve yürümelerimize ait.
içinde barındırdığı dostlarım, mecburiyetlerim olmasa beş dakika durmam bu her semti birbirine benzeyen kimliksiz şehirde.
benim ankara'm böyle. kötü, karanlık, yalnızlık büyüten...
ya beni/bizi buraya getiren sebeplerden ya da tüm keşkelerimi yüklemem yüzünden midir bilinmez anakara bana, ben ankara'ya eğreti dururuz.
ben ilk bu şehirde aşık oldum, ilk hayal kırıklığımı bu şehirde yaşadım. burda okudum, aile kurdum...
ama diyin ki bu cadde, şu sokak hiçbirinin önemi yok mu? vereceğim cevap hayır olur. güzel hatırladığım anlar lisede ki kuğulu kaçışlarımız, etlik-incirli arası eve yürümelerimize ait.
içinde barındırdığı dostlarım, mecburiyetlerim olmasa beş dakika durmam bu her semti birbirine benzeyen kimliksiz şehirde.
benim ankara'm böyle. kötü, karanlık, yalnızlık büyüten...
Denizi olmayan soğuk cansız tatsız memleket.
Basit, gri, sıradan ve ayazıyla hasta eden şehir.
Hakkında birçok tanım yapılan şehirdir. Olumsuzlukları aksine çok da güzellik barındırır içinde. Sevilesi bir yerdir Anıtkabiri ile, Kızılayi ile...
çok merak ettiğim şehir, gitmeyi çok istemişimdir, ankara hukukta okumayı çok istemişimdir, ankara da yalnız yaşamayı istemişimdir.
ama olmadı, tamam subjektif, tamam sadece yazarı ilgilendiriyor ama içinde deniz olmayıp bu kadar çeker mi bir şehir?
ama olmadı, tamam subjektif, tamam sadece yazarı ilgilendiriyor ama içinde deniz olmayıp bu kadar çeker mi bir şehir?
Basit olmayan, rengini hayata gri bakmayanların görebildiği sıkı giyinince hasta etmeyen ve g konusunda hassas şehir.
Nasıl özledimmmm.
Nasıl özledimmmm.
ilginç bir şekilde hakkında ekşi sözlük'te de uludağ sözlük'te de itü sözlük'te de istanbul'dan çok daha fazla entry girilmiş canım memleketim, güzel ve yalnız şehrim. ülke de sonbaharın yaşanacağı en şairane en masalsı yer.
şehrim, güzel şehrim.
griliğine rağmen içindekilerle güzel olan şehrim.
griliğine rağmen içindekilerle güzel olan şehrim.
seni görmek ister her bahtı kara..
nedenini anlayamadigim bir seyden dolayi sevdigim sehir.
Ankara basitçe bürokrasi piçi bir şehir. Fakat Köylü yanım saygı duyuyor.
kendisi suni bir metropoldür. hakkında sözlüklerde istanbul'dan daha fazla entry girilmiş olması iyi bir şey olduğu anlamına gelmez. ben de ankara hakkında uludağ sözlük'te kaç tane entry girdiğimi hatırlamıyorum. girdiğim entrylere bakın ve olumlu bir şey bulmaya çalışın.
havasız, insanın içini karartan memleketim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar