/400
kar yağan şehirmiş. bak bak olaya bak. ne heyecanlı ama!
Oran'i beyaza burunmus miss gibi kar kokan sehirdir. Daha bi sevilesidir bu gece.
Sokulluda yok kar mar.
Sulu yağıyo.
sabah pencereden baktığımda griliğini beyaza bırakmış şehir.

(bkz: ne güzel yağıyor mübarek)
Bütün kış soğuk olacaksın. Çok üşüyecez. Hatta belki bütün kış salya sümük hasta olcaz. Yazı desen çok sıcak olacaksın. Bi tarafımızdan ter akacak.
Ankarada büyümesem aslında çekilmezsin. Ama artık vazgeçilmezsin. Angaram..
5 dakika içinde karar verip hazırlanıp cağnım izmir'imden yoluna koyulduğum efsaneye göre beyaz şehir. lan o değil de çok soğuk diyolla, ben bu hafta sonu 13 dereceyle Bodrum'da dondum. angarada ne bok yiyeceğim? bindik bi alamete gidiyoz kıyamete amaniiiinn sokakta kalmasak bari...
pammık pammık oy pammık diye kendimi yerlere atma isteği yaratan şehirdir. tüm gece kar yağmıştır. benim gibi 10 yılda bir kar gören ege köylüsünü cama yapışmıştır kedi gibi, ne güzel yeaaa dedirterek.
el emeği, göz nuru: görsel
islak ayak :(
Kar yagmıştir. Allah kolaylik versin soguguna maruz kalana.
sonunda gerçek yüzüne kavuşmuş şehrim. tüm gece deli gibi kar yağdı ve şu anda her yer bembeyaz. sokulluda kar yok diyeni ahmed arife kartopu oynamaya bekliyorum.
Şu an gidilmekte olan şehirdir. Bakalım denildiği kadar kar var mı. inş. Beytepe yolu açıktır.
bakanlıklar tarafında olanlar meclis bahçesine bi bakıversin. manzara bi harika dostum.
en güzel şekilde kar yağan şehir. yollar açık ama etraf bembeyaz. yaşamı zorlaştırmıyor, hava ılımanlaşmış. tam çıkıp karla oynama havası ama biz geldik mesaiye!
kar yağdığı anda iklimi saçma sapan bi' hâl alan şehir.
kar yağar tutar, öğleye doğru güneş vurur erir, akşama doğru gelen ayazla dona vurup insanların sağını solunu kırması için tuzak kurar.
ulan kışını hiç sevemedim ankara, hep kar yağsan yumuşacık kar'ın üstünde gezsek güzelsin ama onun dışında rezilsin.
gün aşırı kıyafet mi yenileyelim yav! yeter bıktım çamurundan!
Sabahın ilk saatleri cok güzel bir manzara olmasına karsı. Güneşin kârı eritmesiyle birlikte o güzel manzaradan eser kalmamıştır.
aklınız varsa gelmeyin şehridir. 12 saatte ağzıma sıçtı. ateşten ölüyorum, mide bulantısı da cabası. ölüm gibi bi soğuğu var. insanlar nasıl yaşıyo bu kadar soğukta anlamıyorum.
Ankara deil angara.
Angara ayazı vardır ayıkıyon mu bilader? Denir " hava soğuk ya" diyenlere...
havası çıldırmış şehir. bu ne lan?

görsel
Dikmenden selamlar.
Donuyoruz reyiz ccc.
Ara bir şehir.. istanbul'daki Üsküdar'dır..
ÖSYM nin ikinci tercih olarak zorla seçtirdiği ildir.
tuzluçayır'dan selamlar. biz de donuyoruz. olay falan da çıkmıyor ki yola barikat kurup ateş yakıp ısınalım.
Nihayet kar yağmıştır.

Yenimahalle'den selamlar.
© copyright 2005 - 2026