bugün

--spoiler--
Tecrübelisin yani. Kih Kih Kih
--spoiler--

Ateşin sıcak olduğunu anlamak için senin gibi elimi ateşe daldırmıyorum enayi nihoş kih kih kih, ürün bilgisini okudum, nonniklenmek istemiyorsan sana da tavsiye ederim kih kih kih
Arkadaşlar nihavend in nezdinde herkese bir açıklama yapayım. Çünkü bu konular cidden çok uzuyor ve biz müdahil olmadan da ne yazık ki çözülmüyor...

Öncelikle, insanlar birini eleştirirken önce kendi backroundlarına bir bakması lazım. Şimdi işim vermek ve rencide etmek istemiyorum. Sonuçta hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hepimiz küfür ediyoruz.

Ancak kufurun de bir sınırı var. Alenen sana sokarım, anana çakarım, ebene atlarimlar ne yazık ki kabul görecek şeyler değil. Ona anında müdahale edilmesi gerekiyor. Gocu nun caylakligi biz tatafindan yapılmadı. Pespese ayni emtry gammazlamasi sonucu otomatik gelen bir caylaklik. Heee şayet gammaz olmasaydı olacak miydi? Evet!!!

Gelelim amago ya, amago da abartıyor küfürü. Ama bugün ettiği bir küfür olmadığından bugünlük yırttı. Şayet etseydi, o da caylakti. Şu da var ki; ne yazık ki anında okuyamıyor ve gormeyedebiliyoruz. Bu başka bir yazarın kayrildigi anlamına da gelmiyor. Ne yazık ki, 1 ay önce sökülen küfür için bir şey yapılamıyor.

Amago seninle birlikte tum agir kufur edenleri uyarıyorum;

Bir daha ağır küfür de 1 ay caylaklik verilecek. Biz melle araya girdiğimizde çoğu yazar olmasın diye ugrasildi. Ama artık biz de incelik düşünmüyoruz. Çünkü gördük ki, düşündükçe 1 üstünü istiyorsunuz. Herkes edebiyle yazdığı sürece sorun yok. Son olarak;

Nihavenddddd her boka karışma!!!

Herkese iyi yazmalar...

Evet
küresel hanım güzelce açıklamış sağ olsun. şimdi burada iki tane aklı evvel var onlar anlamazlar iyice üstüne basa basa tekrar edeyim ;

görsel

her boku biliyoruz dingilliğinden bir çıkın artık kardeşim. kimsenin kimseyi koruduğu yok hiçbiriniz babamızın oğlu kızı değilsiniz. kendinizi de çok önemli bireyler gibi görmeyin aklınız bu kadar keskin ise her şeyi anında çözebiliyorsanız gidin mit de cia de nasa da falan çalışın buralarda heder olmayın.
küresel, bunlara tokat yok mu ?
Sevgilim musade etmiyor. Caiz değil hayatım snsmsj.

Evet
Amago, ozelin kapalı...

Eklediğin görseli sil lütfen.

Evet
bradırdır. *
Bende üç gündür neden günaydın yazmıyor diyorum. Çaylak olmuş adam. O kadar alışmışız ki günaydın hayırlı işler bol gülüşler mesajına
Para var huzur yok mu bu.

(bkz: iyhhhh).

Tam nikini bulmuş. Tebriks. Yakıştı.

Swh .
am
a
go.
Oyunu açık değil de, gizli verenlere sövmüş. Buna sözlükte katlanılması ilginç.

görsel
Tam Fenere başkan olacak bi tip.

Yazışmalar yayılınca amago hacklemis sandım.
aylardır bir şekilde tarak saldırılarından kurtuluyor. ben de o travmayı tekrar yaşamasını istemem...
biri de çıkıp bu adam nerde dememiş amk.

neyse aramadı sormadı demesin. where is the am-a-go ?
görsel
nere lan am -a -go?
Yazık ya, gitme diyen de olmadı, online listedinde duruyor öyle. Meh meh meh
Gitme gitme.

i b n e.

Yaz.

Bundan sonra başkan.
Nick çok orijinal ehueheh

Töbest töbest
Ben az çaylak olunca sözlüğe dönmüş yuvarlak kafa. Meh meh meh

Gördüm bir iki kaşınması da olmuş. Sözlük koruma sistemini atlatayım, çalacağım kapısını. Meh meh meh
Çaylak.
ben de seni osledim canım.
galp. *kıbrıs sivesiyle:)

eski nickin daha guzeldi.
Aha amago ya canım dedi.
Kalp, smile falan vays.
Kih Kih kih
sen gey misin abi? yanlış anlama merak ettiğimden soruyorum. kadınlarla konuşma tarzın, kadınları çekemez biri gibi duruyor. bu da ister istemez gey olduğunu düşünmeme sebep oldu.
Konuşsana abi niye bütün sözlük kadınlarına küçük olsun büyük olsun sataşıyorsun.
© copyright 2005 - 2026