bugün

/146
Herkesin kafasina göre aptalca yorumlamaya çalıştığı, kendileri uymayan taraflarına küfür edip, alay ettiği, ancak bütün kötü sözlerden ve küfürlerden munezzeh olandir.o alemlerin rabbi ki, kuluna asla doğru olmayani yapmalarini emretmez, haksızlıği ve adaletsizligi katiyen yasak kilmis. En büyük merhamet ve rahmet sahibidir. Şüphesiz ki allah birdir ve ondan başka ilah yoktur. En güzel isimler ona aittir.
sol frame de her gördüğümde birinin yine nickaltıma giydirdiğini zannettiğim hayali varlık.
rüyada dahi görülmesi mümkün olmayan yaratıcı.
çok merhametli, çok bağışlayandır.
Tüm ümitlerin bittiği yerde, en karanlık yollarda ve çaresiz kalindiginda insana yetendir.
Tek ilahtir ve en yücedir.
Hakim, rahman sifatlarina sahip yaraticidir.
Çok seviyorum ama bazen çok üstüme geliyor.
Sonra düşünüyorum hatalıyım evet ama azcık da iyi şeyler gelse başıma diye.
Hiç şüphesiz ki bizi seven bagışlayan merhametli yaratıcımızdır.
vardır, tektir, en büyük değildir, "tek" büyüktür.
samimiyetten uzak yaratıcı.*
görsel
Bana aşırı aşırı dert vermiş ama yine de inanıyorum. say say bitmez. Bu kadar dert belki hiçkimse de yoktur. Sadece sağıklı bir insanım başka hiçbirşey yok elde.
Mesela insanın sadece tek birşeyi eksik olur çirkindir ama zengin, fakirdir ama yakışıklı veya güzel. Ne iyi bir aile, ne iş, ne eş var. Sadece şükürle yetiniyorum. Eğer hayat biaz daha renkli ve güzel olırsa belki allah için namaz da kılarım.
Alemlerin rabbi. Salat ve selam olsun!
Neden en ağır yükü bana vermiş merak ediyorum oysa onu çok seviyorum. Bana bu kadar dert vereceğine hiç yaratmasaydın be rabbim.
yoktur diyenlere bile rızık verendir....
Egoist bir olgu.
vicdandan başka bir şey değildir.
ahiret melekleri gelip rabbin kim diye sorduklarında verilen cevaptır.

umarım bu "ya egoist bi olgu yea" diyen yazarcıklar o cevabı vermez. *
bugün de olmadığı için yüzlerce insan hastalıktan, açlıktan, savaştan vs. bilimum sebepten öldü.
(bkz: allah kimdir)
Islam tanrisi. Einstein was here. Satir arasindaki soruya cevap vermem.
kuran'a bakıp öğrenebilirsiniz.
ezbere, düşünmeden cevap verenlere bayılıyorum.
yaradanımız.
(bkz: sözlük yazarlarının sorunsalının bitmemesi)
umudun olmadığı yerlerde insanlara umudu aşılamak için ve onları belirli bir çıta altında toplamak için uydurulmuş sözde varlıktır.
Allahı düşünürken onu fiziksel olarak düşünmemek lazım.
© copyright 2005 - 2026