bugün

/146
tek olandır.
allah ve resulunun aşkına toplanma bir olma biz olma günüdür.
(bkz: müslüman yazarların biraraya gelmesi)
(bkz: olmasaydı olmazdık)
son zamanlarda mustafa sarıgül'ün dilinden düşmeyen rabbın isimlerinden biri. zannedersin sadece mustafa sarıgüle ait. sırrı süreyya çok güzel diyor sarıgül için ''bismillahirrahmanirrahim atatürk''.
kimsenin ağzından düşmeyen olduğu için gökte değil de ağızda olduğunu düşündüğüm tanrıdır.
müslüman sanrısıdır.
Çok iyi bişiy.
(bkz: para)
allah hiçbir şeyin içinde bulunan her şey...
erdoğan ın oy deposu.
Kullanılan script nedeniyle baş harfi büyük yazılamamaktadır.
allah allah da kullari kul degil.
adaleti şaşmazdır. ve düşmez kalkmazdır.
mutlaka olması gerekendir.
insanların gerçek velisi.
tanrı sadece arapların değildir. tanrı tapınmaya değer biri bile değildir.

mesela isyan için bile tanrı gereklidir.

çünkü şeytanın rolüne soyunmak için senaryoyu onun yazması gereklidir.

tanrı için ibadet etmek saçmak bir şey.

tanrı'ya isyan etmek varken.

bence sır yüklü bir kelime: allah.

saçmalıyorum ama öyle.

insanlık allah ile başladı diye sanıyorum.

insan allah'ı var eden bir hayvandır.
alemlerin rabbidir. insanı değersiz bir sudan yaratan, ona en güzel sureti verendir.

insanı parmak uçlarına kadar tekrar diriltecektir. ve o hesap gününde en adaletli mahkemeyi kuracaktır.

sadece ondan yardım diler, ona kulluk ederim. ve şeytandan, şeytanlaşmış insanlardan ve vesvese veren her türlü şeyden ona sığınırım.

inkardan, kötü yoldan yine allah'a sığınırım. beni helak olanlardan eyleme alemlerin rabbi.

seni inkar edeceksem canımı al, etmeden önce al alemlerin rabbi.

eğer gerçekten iman ediyorsanız iyi biliniz ki, Allah, yerin göğün ve ikisi arasında kalanların rabbidir.

dönüş ancak onadır.

bize yardım eyle rabbim!

ben aciz bir kulum, imtihanlarımı hafiflet. yeryüzünde inanları aziz kıl. gerçek halifen kıl.

29/ANKEBÛT-2: E hasiben nâsu en yutrekû en yekûlû âmennâ ve hum lâ yuftenûn(yuftenûne).

insanlar, "amenna (îmân ettik)" demekle imtihan edilmeden bırakılacaklarını mı sandılar?
yüce yaratıcıyı bekaret kavramına indirgeyenler asıl kendileri o kavramlarla kafayı bozmuştur.

ilminiz yok, ilimlerin hepsini yaratana böyle iftiralarda bulunmayın.

rabbim şuan bunları da görüyor, iftiralarınızı da. vallahi ben şikayet ediyorum sizi. o en güzel hüküm verendir, yakında nasıl bir sona uğrayacaklarını inkar edenler görecektir.

size evla. güya arap diyerek o milleti aşağılıyor. duamdır, sizi de o çok beğendiniz milletler türk diye aşağılasın.

siz dünya peşinde koşun, hiç sizin olmayacak. asıl üstün olanlarda bizleriz. iman edenler rahat olsun.

şeytan öyle bir avlamış ki şaşarsın.

şimdi ne yazmış insan? bekaretle arap uğraşır allah uğraşmaz demiş.

bir kısmı doğru, allah bekaretle uğraşmaz. yalnız bunu nasıl inkar sebebi yaptığını anlayamadım.

zaten islam hiçbir yerde bekaretin önemini falan işlemez. ne ayette ne hadiste.

allah ve rasulüm bekarete önem verse, hazreti hatice daha önceüç eşi olan biriydi . 25 yaşında o kadar kişi varken bekareteönem veren bir rasul bakir birini seçerdi.

peygamber efendimin hz.ayşe hariç tüm eşleri daha önce evlenip boşanmıştır.

bu nasıl bekarete değer verme? inkar etmek isteyen benim kaş pek kalkık durmuyor, o zaman allah yok diye yine inkar eder. adam yanmaya hevesli çünkü.

zinaya buluşmayın ayetini bekarete bağlayanlar çok net söylüyorum kendileri hastadır.

islam bekaretten değil zinadan bahseder. bahsetse ona da iman ederdim.

alemlerin rabbi sana mı soracak?

babana sor bakalım sana sordu mu seni yaparken? şimdi sen babaya da düşman olursun bu kafayla.

cahilsiniz, komik olmayın.

rabbimin ilmi bitmez, sabaha kadar tartışalım yine zafer bizimdir.
insan zihni tarafından yaratılmış varlığını inkar edemediğimiz ama vardır da diyemediğimiz kavram.

insanoğlunun en büyük karmaşası, nereden geldiğini tanımlamak için kullandığı milyonlarca tanımdan biri.

Cehaleti gizlemek için kullanılan terim.*
sana seni anlatamam sen kendini anlattığın gibisin, her şeyin yaratısı, ism-i azam.
Alemleri yaratan kendisinden başka ilah olmayan birdir tektir eşi ve benzeri yoktur, doğmamış doğrulmamıştır noksan sıfatlardan münezzehtir.
bir nevi "işimize karışmasın işte öyle gökte otursun" denilerek dininin kutsal kitabından haberi olmayan über müslümanlarca göğe çıkarılmış yüce yaratıcı.
ilk entry olmaya değer, değer kavramının kendisi yaratandır.
her şeyi bilen ve her şeye gücü yeten varlık. merhametinden şüphe edilemez.
şüphesizki gücü herşeye kadirdir ve eşi benzeri olmayandır.
© copyright 2005 - 2026