bugün
- sözlükte flörtleşmek15
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz3
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- türk müsün6
- normal sozluk7
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır3
- mavi gözlü erkek4
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- azgın türbanlı10
- sözlükte dertleşme3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl6
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- dünyanın en kısa fıkrası4
- yaşlılara moruk demek4
- uçağa binmek3
- evlenmekten korkmak10
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- küfürlü konuşmak2
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- pazartesi diyete başlıyorum3
- alttaki yazara aşık ol11
- ak parti yükselişte2
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- nermin3
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- el alemin köpekliğini yapmak2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- velvet ile revani yemek7
- sözlüğün kahve olması12
- aylık 405 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- gerdek namazı10
- olgayella2
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- manifest2
- senegal7
- izlenmiş en kusursuz film5
- qazi muhammed3
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- deniz göktaş17
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
o sen olsan bari.
nazar değmesin, aklı başında danışmanlarla çalışıyor.
28 ocak pazartesi günü Haliç Kongre Merkezi’nde konser vermiş olan şarkıcı. şahsen herkes dalga geçse de ben kendisini geleceğin starı olarak görüyorum.
güzel kız.
Yüzü ergen kız yüzü gibi hala.
Gerisi zaten böyle olunca ilgiye değer olmuyor. Kısacası cahil bir çocuk. Şımarık, cahil, çocuk.
Gerisi zaten böyle olunca ilgiye değer olmuyor. Kısacası cahil bir çocuk. Şımarık, cahil, çocuk.
hayatının sonuna kadar ergen olarak kalacak şarkıcıdır. sebebi de en başta hayranları. bu kıza baktıkça aklıma hep britney spears denilen amerikanın aleynası geliyor. o kız da ilk parladığı zamanlarda bununla aynı muameleyi gördü çok uzun yıllar. bakireliği konuşuldu durdu. sonra başka mevzular sürekli şişirildi şişirildi sonunda daha 30 unu göremeden uyuşturucu müptelası ve iflas etmiş bir eski star sıfatına kavuşmuştu. sonradan biraz toparladı tabi ama bildiğin everestin zirvesinde iken paldır küldür aşağı düşmüştü. sonları benzemez inşallah.
reynmen forsunu aldı ablanın youtube da en fazla dinlenerek...
Sanırım anne-babası boşanmış. Baba boyna geziyor anne en son hollanda da takılıyormuş aleyna da abd de.
Şayet aklıbaşında bir büyüğü yanında olmazsa çok sıkıntılı süreçler yaşayabilir. Benim gördüğüm geleceğinin parlak değil karanlık olduğu.
Şayet aklıbaşında bir büyüğü yanında olmazsa çok sıkıntılı süreçler yaşayabilir. Benim gördüğüm geleceğinin parlak değil karanlık olduğu.
artık reşit olduğuna göre ince ve zayıf vücuduyla fantazilerimi susleyebilir.
çevresinde yeterli kimse yok dinleyicileri ergen bile değil 0-3 yaş arası sadece kendilerinden hissedip destekliyorlar.
gelişme gösteremedi aksine geriledi. Şarkıcının memuru gibi şuan. Yeni bir şey yok hep aynı şeyler ve hazırdan yiyor.
gelişme gösteremedi aksine geriledi. Şarkıcının memuru gibi şuan. Yeni bir şey yok hep aynı şeyler ve hazırdan yiyor.
Geçen konserinde bikaç kez kesiştiğimiz kız. Baktım yavşayacak gözümü kaçırdım. Sululuklara gelemem ciddiyeti severim.
canlı performansı insanda şaşkınlık bırakır.
Şarkıcılık yerine oyunculuk veya talk show yapsa daha başarılı olacağını düşündüğüm kız.
Burhan altintop un gercek hayatta vucut bulmus halidir.
mustafa tilki'nin amcasının kızı. mustafa tilki'nin iddialarına göre; cevapsız çınlama'nın şarkı sözlerini, kendisi hapisteyken komidinin çekmecesinden çalmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar