bugün

12.nesil yazar.
hoşgelmiş.
silor yapmayı biliyor musun ?
erkeğe açılmazmış ama açılması için bakış atarmış.

(bkz: kezban)
inşallah sadece sevgi pıtırcığıdır. yok eğer masum yüzlü bir şeytansa cehennemin en dibine kadar yolu var.
Sözlükte yeni gördüğüm kalemi güçlü yazar.
nickini gördüğümde aklıma istemsizce "ahla leyle ahla nas” şarkısı gelen yazar.
Ahsen a mı yoksa ah sena mı olduğunu merak ettiğim. Birinde benimle diğerinde gelecekteki kızlarımdan biriyle adaş da, o yüzden dikkatimi çekti.
solcu herhalde. git bu mahalleden.
yahudi sevici olma ihtimali göz ardı edilmemelidir.şimdilik ucu açık yazıyorum.
Nick 6 almamız için illa sözlük kızı olmamız mı gerekiyor sorusuna en kısa yanıtı göstermiş, yeni nesil sözlük kızı yazarımızdır.

görsel *
sevecen bir yazar.
Çıtı pıtı hoş bir kız.

Not: yürümüyorum. Ben iri yarı izbandut gibi aygır gibi kadınlardan hoşlanırım ayrıca. Kendim de öyle olduğum için. *
Eski sevgilisine cin yollamak isteyen yazar. Feci şekilde ona kızmış olmalı.
Hah yeşil don’da kartoncunun hastalığına yakalanmış.

Herkesi benim feykim sanıyor
Bu da mı diamond imiş. Ben evagreen öyle sanıyordum.
Prunella eski ortağı işi biliyor tabi tekerleğin.
Sabah sabah kendisiyle neden uğraşıldığına anlam veremediğim yazardır.
Sedat ortada kalkıp nickaltı yazmanızı gerektirecek bir durum mu var? insanlar farklı düşünebilir. Başlıkta söylediği çok zorunuza gitti diye yorumladım. Oradan yanıt veremeyince nickaltına damlamışsınız. Ahsena'ya ciddiye almamasını tavsiye etmek zorundayım.
Erleg han, sizi hiç tanımıyorum. iki kişinin tartışmasına dahil olduğunuz için ben de dahil olmak istedim. Genç bir kadın yazara karşı iki kişi birden saldırmak çok "erce" olmadı, erliğe sığmadı. imla kurallarına, noktalama işaretlerine dikkat ederim. Gerekirse size de ders verebilirim.
Hesabını silmiş. Sedat da sanki hiçbir şey yapmamış gibi nickaltında yazdıklarını imha etmiş. Neyse ki çoğu kişi kimin ne yazdığını biliyor, gördü.
12. Nesil silik.

Sanırım fake hesap olduğu anlaşıldı.
Hala benim feykim sanıyor kızı.

görsel

Bir kızı daha kaçırdınız el birliğiyle. Olay bu
Aa noldu ya.
© copyright 2005 - 2026