bugün

entry'ler (2638)

f16 sürmeyi bilen yazarlar

Teşekkürler ace combat. Ms flight sim ve lockhet marteen , x plane 11..

ivao ve vatsim. Ivao biraz oe, ercan'i tanımıyor.

rus kızının en sevdiği erkeğin türk erkeği olması

sevgimiz karşılıklı sevgilirus kızı.

arctic metegaz

Rusya’nın yaptırım altındaki sıvılaştırılmış doğal gazı (LNG) taşımak için oluşturduğu yeni “gölge filosunun” bir parçası olan Arctic Metagaz isimli LNG tankerinin, Salı günü erken saatlerde Malta ve Libya açıklarındaki Orta Akdeniz’de yangın çıktığı bildirildi.

X platformunda dolaşıma giren görüntülerde, bazı sosyal medya hesaplarının patlamalar yaşandığını öne sürdüğü olayın ardından büyük bir LNG tankerinin alevler içinde kaldığı görülüyor. Videonun doğruluğu henüz bağımsız kaynaklarca teyit edilemedi. Ancak yapılan ilk görsel incelemeler, görüntülerin son yıllarda internette dolaşan daha önceki LNG tanker yangını olaylarıyla örtüşmediğini gösteriyor.

(bkz: kaynak): https://gcaptain.com/russ...-patrol-aircraft-circles/

adres ver lan

192.168.1.30

sözlüğün 30 luk dede kaynaması

Ay götüm, dedi bişey.

ilk buluşmada lavaboda traş olan kız

Kaymaklı harun abi.

şahsuvaroğlu

Bir dönem Ford 'un bayiliğini yapmış ve şu an kgm kg mobility ssangyong un Türkiye distiribütörlüğünü yapmakta olan firmadır.

kg mobility

(bkz: kgm)
(bkz: ssangyong)
KG Mobility (veya kısaca KGM), Güney Koreli otomobil üreticisi SsangYong Motor Company'nin 2022 yılında KG Group tarafından satın alınmasının ardından Mart 2023'te aldığı yeni ismidir. "KG" harfleri, şirketin yeni sahibi olan KG Group'u temsil ederken, "Mobility" ise markanın geleneksel SUV üretiminden elektrikli araçlar ve yeni nesil mobilite çözümlerine geçişini simgeler.

kgm

(bkz: kg mobility)

torres evx

Kgm SSANGYONG firmasının ürettiği doğuştan elektrikli olmayan , c SUV aracı.
816 litrlik bagaj hacmine sahip 635 km menzilli satışa sunulan ortalama 450 km yol yapan araçtır.

(bkz: KG Mobility)

Evet ısı pompası bu araçta da yok.
Evet distiribütörü Şahsuvaroğlu.

erkek yazarların yaptığı son yemek

Pirinç Pilavı, Kuzu tandır*, Mevsim Salata ve Şehriye Çorba..

Ayranı hazır aldım , ona çok üşendim.

elektrikli araba sahibi sözlük yazarları

Fosil yakıtlı araçlara veda etmiş , bir daha dönmeyi düşünmeyeceklerini düşündüğüm sözlük yazarlarıdır.

(bkz: Torres evx)

uludağ sözlük iş ağı

Aktif edilmesi gereken başlıktır. Sözlük yazarları dayanışması için önemlidir.

israilli kadınların elflere benzemesi

Elf görmesek inanıcaz AMK.

arkadaşlar ben ayrılmak istiyorum

Biz karpuzu çoktan kestik. Byes. *

gucci den giyinmek

Aylık 300 küsür bin lira, borçsuz kirasız iyi parası olan için normal alışkanlıktır. *

leptis magna

(bkz: leptis magna antik kenti)

1982 yılı itibari ile Unesco Dünya mirasına katılmış olan eski Roma libyası antik kentidir.

al khoms

Al-Khums veya Khoms, tahmini nüfusu 202.000 olan Libya'nın Akdeniz kıyısındaki Murqub Bölgesi'nin bir şehirdir. Tripoli ve Missrata Şehirlerinin arasında leptis magna ya ev sahipliği eden şehirdir.

evlilik mi yalnızlık mı sorunsalı

Toplanın bu başlık sonrası Buddy arayan sözlük yazarları başlığı altında birleşelim.

sözlükte cinsiyetini belli etmeyen yazarlar

Kimin daşşaklı olduğunu belli etmeyen yazarlardır. (bkz: anlayamazsınız)
© copyright 2005 - 2026