bugün
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı6
- erdogan'a suikast timi itirafı4
- erdoğan ın dünya lideri olması4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay5
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- yazarların bildiği en kötü küfür5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- mikrodalgaya sucuk koymak5
- penise dövme yaptırmak3
- clemence baptista4
- renault 9 broadway8
- nihoşun ölümü16
- akrabalarla ilişkiyi kes5
- memduh bashgan14
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- kezoların burada kibirlenmesi5
- futbol3
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- saç dökülmesi5
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- meal kuran değildir26
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- yazın yorganla yatan insan5
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- avusturya3
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- artı oy alma yolları5
- çaylak olunca hissedilenler5
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- asteğmen7
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- hangi şehrin neyi meşhur4
- mason greenwood5
- en hakiki mürşitteki ilim4
- simko39
- ekonomi13
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- gecenin şiiri5
- rambo ariel ortega8
- tavsiye4
- tuba büyüküstün7
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- moderatörlere sesleniş5
- özgür özel'in tutuklanması9
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- haydi selametle kt3
- brad pitt4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
(bkz: 2011 tura)
muhtemelen serdar ortaç ve demet akalın 'ın kulaklarımızı sikeceği yazdır.
dwayde'in sınav stresinden kurtulduktan sonra o sahil senin bu sahil benim gezeceği yazdır.
yağmuruyla rüzgarıyla şimdiden yüzyıla damgasını vurmuş aslen ilkbaharın yaşandığı ancak teoride günbegün azalan içine serdar ortaç kaçmış değişik bir yazdır.
2011 kışı kadar ne idüğü belirsiz bir mevsimdir. sıcak desen sıcak değil soğuk desen hiç değildir. ahh bu global warming.
bir türlü gelmeyendir. haftanın 3 4 günü yağmurlu ve soğuk geçiyor.
istanbula ana avrat sövmeme sebebiyet veren. yağmur bereket derler laf söylesem. ya bırak sikerim adam akıllı yağsa tamam bir damla yağıyor yağmıyor ama hava sürekli yağacak gibi kasvetli resmen kötü. ruzgar hiç bitmez hava her daim kapalı iklimini sikeyim istanbul.
internet başında tükenesi yaz.
parası olmayan, bütçesi kısıtlı yazarlar için pek bir şey ifade edemeyen yazdır.
Burdan kendisine sesleniyorum "gelirsen ta mınakoyum senin". Bu ne ya bildiğin sonbahar havası bu.*
berbat geçiceği daha üniversiteden geldiğim günden beri belli olan zaman dilimi.
sözlük, facebook, kahve, film, dondurma, uyku, ev ve bir adet (bkz: eflatunn)
olumlu bir cümle oluşturamıyorum siz anlayın. tek bildiğim bunaldım sözlük.
olumlu bir cümle oluşturamıyorum siz anlayın. tek bildiğim bunaldım sözlük.
tercıhler ve sıralamarla geçecek bır yaz.. veya belkı de tekrardan sınava calısılacak igrenç bir yaz.
gelmeyi düşünmeyen yazdır. nitekim haziran ayının son demlerini yaşadığımız şu günlerde dahi ceketle geziyoruz.
açığı ocağın ortasına kadar 30 derece sıcakla kapatmasını beklediğimiz yaz. kendi günlerinden yemekte şu sıralar.
hep sürekli bahsettiğim (bkz: sony playstation 2)'mi aldığım arkadaşlarla pes 2011'de başlangıç seviyesinde şampiyonlar ligi finaline kadar gelip finali penaltılarla kaybeden arkadaşımı dövdüğüm yaz benim için unutulmazdır*.
Üniversite sınavına girmişim sarımsaklıda bie oteldeyim. Iphoneumu kullanmaya başlamışım 1 sene vermemişlerdi sınava çalış diye. (bkz: iphone 3g s) otelin balkonunda sözlüğe giriyorum ama mobil site değil masaüstünde kullanıyorum. Hatta baktığım başlık da şu (bkz: balkonda ölen piç güvercin) birazdan yatağa geçip sabahaatin alinin hikaye kitabını okuyup uyuyacağım. Sinopa da gideceğim yaz bitmeden. Ben oradayken amy winehouse ölüyor ışık koşaner istifa ediyor necdet özel genel kurmay başkanı oluyordu.
Güzel yılların güzel yazıydı. O zamanlar liseli bir ergendim bu sözlükte 6. Nesil yazardım. Girip ergenliğimi yapar çıkardım.
Lise 2'den lise 3'e geçtiğim senenin yazı. Gittiğim iki tatildenden de birer manita yapıp dönmüştüm hey gidi günler. Ah ah.
8 yaşında olduğum yaz. Yazlığımız yoktu o zaman. Avşa adası'na gitmiştik.
10-11 yaşlarında olduğum zamanlar.
Okullar tatilken geçirdiğim en güzel yazlardan biriydi. 13 yaşındaydım; gündüz bilgisayarda oyun oynar, hafta içi her akşam daha önce izlemediğim öyle bir geçer zaman ki'nin tekrarını izlerdim.
Yaş 15. Yine çalıştığım bir yaz tatili. Bu sefer parçacıda çalışıyordum. Bol bol doblo/albea yedek parçası satıyorduk onu hatırlıyorum…
1.3 mjet sen ne güzel bir motorsun.
1.3 mjet sen ne güzel bir motorsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar