bugün
- ferdi özbeğen9
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek14
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek5
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- ben geldim naneler17
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- çok çişi gelen insan5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- devlet kim lan7
- menekşe moru oje4
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz3
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- sözlükte flörtleşmek18
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- pandela43
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- zoey2
- güne bir şarkı bırak2
- pandela tarzı entry gir6
- aylık 409 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- pandela1bukentay3
- mmm pandela poposu kocaman5
- wednesdayin annesi8
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- anın görüntüsü19
- tai lung ile revani yemek4
- 20263
- annenin ölmesi5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- burcu yüzünden bir kızı reddeden erkek2
- sevmek2
- antalya havalimanı2
- alain delon vs cüneyt arkın5
- aylık 408 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- izlenmiş en kusursuz film8
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- dale don dale2
- azgın türbanlı10
- zoeylemek2
- üç beş kitap okumakla münşi olunmaz3
- usame baba2
- kaçak elektrik kullanmayan enby2
entry'ler (59)
en aktif olması gereken yaşlarını budist sükunetinde geçirdiğinden enerjinin dışa vurumu biraz uzun süreli ve etkili olur bu kızda.
yine yeni yeniden bir erkekle yattığı için suçlu olan kızdır. erkek yapınca no problema kız yapınca auwwww geyiğine girmiyorum dahi.
başkasına geniş mezhepli dediğiniz dar mezhebinizi de ben sikim o olsun.
açıkçası bu habere inanasım da gelmedi ama başlığın çıkış noktasının kocaman bir yarık olduğu besbelli.
başkasına geniş mezhepli dediğiniz dar mezhebinizi de ben sikim o olsun.
açıkçası bu habere inanasım da gelmedi ama başlığın çıkış noktasının kocaman bir yarık olduğu besbelli.
türk dizilerinin %90'ının daha başlarken nasıl biteceğini az çok kestirirsin, kafa yormana sürpriz aramana hiç gerek kalmaz. bu da izlenebilirliği yerin dibine sokar. istisnalar hariç, behzat ç., ezel ve birkaç örnek....
--spoiler--
he alırsın game of thrones'u birkaç bölüm sonra kralın kellesini verirler eline ağzın açık kalırsın.
--spoiler--
--spoiler--
he alırsın game of thrones'u birkaç bölüm sonra kralın kellesini verirler eline ağzın açık kalırsın.
--spoiler--
bu hızla giderse dizi tarihine geçer net.
birkaç hafta ' sleepers çakması ' diye makara yapılır, ondan sonra malum hiçbir haltı beğenmeyen 'geçen tv de rastladığım dizi, zaten ben dizi izlemem ' diye tribe giren tipitoşlar çaktırmadan izlemeye başlar.
birkaç hafta ' sleepers çakması ' diye makara yapılır, ondan sonra malum hiçbir haltı beğenmeyen 'geçen tv de rastladığım dizi, zaten ben dizi izlemem ' diye tribe giren tipitoşlar çaktırmadan izlemeye başlar.
muhtemelen çarptığı araba bugatti veyrondur.
soul bek. şuralara kazayla bi entry falan girse 'entry nick uyumu' deyiverecem de...
30 yaşına geldim bu kadar meme ellemeyi bırak bu kadar meme görmedim arkadaş.
herifin sıfatta sıfat değil ama kadir gecesi doğmuş sanırım. ya da cadılar bayramı veyahut kıristmıs falan, şimdi bilemedim bunların mübarek günü neydi kafam karışık. gidim iki bira alim çok darlandım.
herifin sıfatta sıfat değil ama kadir gecesi doğmuş sanırım. ya da cadılar bayramı veyahut kıristmıs falan, şimdi bilemedim bunların mübarek günü neydi kafam karışık. gidim iki bira alim çok darlandım.
o kadar büyük bir kulüptür ki iddianame içine kaçan ezeli rakipler ilk ona sığınır.
şimdilerde birkaç koli kondom, bilemedin doğum kontrol hapına denk gelen paradır.
keşke ata'nın alkole verdiği parayı kimileri zamanında şunlara verseydi.
keşke ata'nın alkole verdiği parayı kimileri zamanında şunlara verseydi.
erkek: başaklar boy verince
hatun: kör buzağı topallayınca
hatun: kör buzağı topallayınca
ciddi ciddi ne iş yaptıklarını merak ettiğim istihbarat örgütümüz.
arap yarımadasının göbeğinde dünyaya kafa tutan israil'in mossad'ına bakıyorum * bir de mit'e. ne bilim.
arap yarımadasının göbeğinde dünyaya kafa tutan israil'in mossad'ına bakıyorum * bir de mit'e. ne bilim.
başkanı şikeden kodese tıkılanlarla,
bir takıma yatıp diğerini küme düşüren, yine bir takıma yatıp şampiyon yapanların pek işine gelmeyen önermedir.
he unutmadan (bkz: şampiyonlukta az mı emeğimiz geçti sinan)
bir takıma yatıp diğerini küme düşüren, yine bir takıma yatıp şampiyon yapanların pek işine gelmeyen önermedir.
he unutmadan (bkz: şampiyonlukta az mı emeğimiz geçti sinan)
yan yana gelince birbirini bombalamak yerine müzik yapmayı deneyen ve gayet başarılı olan filisrailli grup.
(bkz: kuru sıkı bilal)
ekşi sözlük gözaltı alımları başlamış, de hadi entry girin gencolar....
tanım: s.kimde olmayan bi' takım adli olaylar.
tanım: s.kimde olmayan bi' takım adli olaylar.
ahanda şuram acıdı şerefsizim, neettin deloğlan
didier zamanla hep azalarmış sevgiler,
olsun bana seninle geçen yıllarım yeter...
gel ulan kittapsızzz.
olsun bana seninle geçen yıllarım yeter...
gel ulan kittapsızzz.
video nihat doğan'ın 'kırdın kalbimi' adlı eski bir eseri. aha bu da linki. https://www.youtube.com/watch?v=f6IWWCAQIN0
yorum:Bence bu adam normal sartlardan dünyaya gelmedi... Kendisinin bi tür icat oldugunu düsünüyorum...
bende yorumu yapanın survivor taner olduğunu düşünüyorum.*
yorum:Bence bu adam normal sartlardan dünyaya gelmedi... Kendisinin bi tür icat oldugunu düsünüyorum...
bende yorumu yapanın survivor taner olduğunu düşünüyorum.*
başka bir banka çalışanı olarak diyebilirim ki çalışanını en zor duruma sokan bankadır.
kredi kartına yüklediği saçma sapan borçlar, şapkadan çıkan hesap işletim ücretleri, diş geçirebildiği müşterilerine yasladığı ek masraflar....
hakan, sinan ve adını hatırlamadığım çağrı merkezi çalışanları; kekelemeyin arkadaşım, dik durun, allahın kuluna eyvallah demeyin, gerekirse sikerim lan feriştahınızı deyip koyun postayı, ben bakarım hepinize.
kredi kartına yüklediği saçma sapan borçlar, şapkadan çıkan hesap işletim ücretleri, diş geçirebildiği müşterilerine yasladığı ek masraflar....
hakan, sinan ve adını hatırlamadığım çağrı merkezi çalışanları; kekelemeyin arkadaşım, dik durun, allahın kuluna eyvallah demeyin, gerekirse sikerim lan feriştahınızı deyip koyun postayı, ben bakarım hepinize.