sevdiği entry'ler

aniden ortadan kaybolan yazarlar

inan hic fark etmez neden gitti ya çok güzeldi.

kemal kılıçdaroğlu'nun mezarlıkta mum yakması

alevi inancının gereği olarak mezarlıkta yakılan mumların allahın hz.peygamberin ve hz.ali'nin nurunu temsil ettiğini bilmeyen şakirtlerin mallığıdır. kilisede mum yakmakla islam tasavvufu gereği allahın, peygamberinin ve halifesinin ilahi ışığını temsiliyeten mum yakmak bir olur mu?

bir yudum sevgi

Okyanusta ölmez de insan gider bir kaşık sevdada boğulur.

zafer partisi

sürüyle sağ görüşlü atatürkçü milliyetçi parti varken zafer partisi ancak sosyal medya da iktidar olabilir. onun dışında imkânı yok.

diamond tema

islam tarihi diye video serisi yapıyor. serinin adını değiştirip islam tarihi eleştirisi koysa güzel olur.

bunun videolarını beklicenize sg azcık kitap okuyun len.

diamond tema

Çok boş bir eleman kendini iyi pazarlamış.Zeki şu bu bir ton algıyı güzel şekilde oturtmuş bizim ergenlere onlarda peygamber yapmış bunu ,biri ağzını açınca linç ediyor aptal müridleri.

Hayatta hiç bir başarısı olmayan ezik berbat hayatına bir anlam katma amacı ile çıktığı yolda uydurma ve çarpık argümanlarından çok narsist nasıl olunur güzel öğretmiştir tabi başka bir güzel örnek de malum.

Edit:kudurun lan gerizekalılar ahahahaha

taşak kılları nasıl alınır

kesinlikle makineyle alınmamalıdır. aniden kapıyor daşağı. he nerden biliyorum? Şey.. bi arkadaş yapmış tabi..

ben 27 yaşındayken aile şirketini yönetiyordum

Sen uzun çöp çekmişsin kardeş.ama unutma kısa çöp hakkını alacak

eksi oy butonunun kaldırılması

kaldırılmamıştır, sadece eksi oy sayısı gizlenmiştir. o kadar gizlenmiştir ki, yazar kişisi kendi yazdığı entryinin aldığı eksi oy sayısını da göremiyor. o kadar abartmayaydınız be hacı abi.

iq yetmeyince koşa koşa mod'a entry şikayet etmek

Ne yazık ki güzide sözlüğümüzdeki bazı insanların sorunu. Bir de bunu kimsenin anlamayacağını falan sanıyorlar o komik.

yeni tasarım butonu

an itibariyle benim segmede görülen
butondur. oldukça şık sade ara yüzle
olağanüstü olmuş. tebrikler ismayıl..

görsel

kitap okumuyorum ve eksikliğini hissetmiyorum

hamileyken sigara içtiğinizde, doğacak çocuğunuzun büyüdüğünde söyleyebileceği bir zırvadır.

yezid ozcan

entrylerini inceledim ve çıkan sonuç kendisi kazangap denen konyalı sikko çomar olduğu kanısına vardım.

kazangap hesabıyla siyasi takılmaz, feykleriyle dincilik yapar. 2 senedir aynı taktik biraz kendini geliştir.
© copyright 2005 - 2026