bugün
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- tavuğun neden kanatları var10
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular11
- manifestten hangi kızla sevişirdin15
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- queen ravenna ve cinleri10
- taliban5
- kulaklık6
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- birinin ölümünü dilemek4
- erkeklere doğum izninin 3 gün olması5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı11
- garanti bankası'nın iphone kiralama hizmeti2
- karaktersiz insanların genel özellikleri3
- şeffaf kulaklık4
- kafa iznine çıkmak2
- gülmek neden bulaşıcıdır2
- kadınların araba park edememesi4
- israil üçüncü tapınak'ın inşasına hazırlanıyor5
- gecenin şiiri5
- kaşarlı sucuklu menemen8
- afganistan2
- altın renkli kulaklık3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri5
- çarpan şeyler3
- saçını danaya yalatmak5
- bana onu sormayin7
- yeralti edebiyatcisi8
- katatespizartmasi11
- şeffaf ayakkabı2
- queen ravennadan mesaj var11
- s'i l v'e r m'i s t35
- sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor2
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
- fotoğraflarda çirkin çıkmak3
- gocu35
- çalışmak istemek ama engellerin çıkması8
- zorunlu eğitim11
- seksenler3
- kız düşürmenin kısa yolu19
- zenginler niye uzun yaşamak istiyor4
- uludağ sözlük size ne kattı27
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması3
- david rockefeller4
- izmir yanıyor2
- insanın evi gibisi yok2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı18
- sınırsız nafaka kaldırımı insan hakları ihlalidir4
- bir sözlük yazarına çıkma teklif etmek5
entry'ler (16)
Rize'de bir belediye işçisi sökmüş olduğu Atatürk büstünün üzerine çıkarak "sizin atanız benim" gibi saçma bir söylemle dalga geçmiştir. http://www.haber.biz/ internet sitesinde yapılan habere göre kişi Atatürk'e hakaret suçundan mahkemeye çıkartılmış ancak aynı şekilde geri salınmıştır. ülkemizde özelikle belli başlı siyasilere hakaret edildiğinde neden bu şekilde iyimser davranmıyor bu mahkemeler de koskoca 7 cephede savaşmış vatanı kurtarmış ulu önderimize yapılan saygısızlığı affediyorlar. Atatürk sadece alelade bir komutan değildir. Atatürk türk milletinin simgesidir. bu sebepten ona karşı yapılan her türlü saygısızlık ve haksızlık Türk milletine yapılmıştır. Lütfen konu ile ilgili tepkinizi göstermekten çekinmeyiniz ve korkmayınız. haberin geçtiği sayfayı aşağıda yayınlıyorum.
http://www.haber.biz/gund...best-birakildi-h2090.html
http://www.haber.biz/gund...best-birakildi-h2090.html
Ateizm diye bağırıyorsa imam değildir. Bu soru at gıdaklar mı? gibi olmuş.
Tanrıyı aramaya gerek yok o hep yanımızda içimizde. Aranarak bulunabilecek bir şey değil.
Uyandığıma sinirlendim sürekli olarak uyumak istiyorum. Bu ülkede uyuduğun zaman kötü şeyleri görmüyorsun.
Kar istanbul için son zamanlarda yağmıyor demek yanlış olur bence. Zira otobüste mahsur kaldığım dahi oldu.
Atatürk bir din adamı değildi onun bu kadar sevdiren yanı dini bilgisi değil üstün bir komutan olmasıydı.
karşınızdaki insanda empati kurma yeteneği yoksa en ufak bir tartışmada dahi suçlu her zaman siz olursunuz empati kurmayı beceremeyen insan bencil olur ve her şeyi kendinin bildiğini düşünür.
internette yeniden şekil veren adam. Gerçi bir filmde hayat hikayesini ele almışlar ve facebook kuruluşunu anlatmışlar. Çokta düz bir çizgide meşru yöntemlerle bu günlere geldikleri söylenemez.
evdeki eşyaları kırıp yıkıp bozup daha sonrada bunları kuzenim yaptı diyerek kuzenimi suçlamak. Aklıma geldikçe o günler halen daha gülme krizi geçiriyorum.
120 kilo normal şişmanlıktan öteye geçiyor. Artık biz ona obez diyoruz. insanlar gerçekten yemelerine içmelerine dikkat etmeli çağımızın en büyük sıkıntılarından birisi.
Kazara süslü püslü gezen bir kıza "kızım bu halin ne desek" direk aforoz ediliriz.
Adı bir renk olmasında ak beyaz vs. ne olursa olsun.
Rus kızları bence Türk erkeklerine hayran değil. Bence olay bunun tam tersi'de kabullenmesi zor.
islamiyetti peygamber efendimizin döneminde yaşamak isterdim. Zira şuan ki bir çok durumun çarpıtıldığına inanıyorum.
ilgi, şefkat, güç, zeka, Kısaca insanlık beklerler.
Terk edilip eşyaları kargo edince bütün sıkıntı çözülüyormuş.