bugün
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması8
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- 4 mayıs özgür özele saldırı29
- sırrı süreyya önder37
- anın görüntüsü14
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- eski bir anı hatırlamak10
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri22
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü8
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12


entry'ler (631)
arka sokaklardan bi haber olan insandır.ulan hiç mi 10 senedir denk gelmedin dedirtir adama.
eğer faaliyete geçerse ilk kredi kartımı buradan alacağım banktır.sloganı da at murattır murat da banktır şeklinde uygun olacağını düşündüğüm hayali banka.
ya hep ya hiç şarkısıyla beni bir kez daha büyüleyen kadın.sesi bilmem kaç oktav olan dinledikçe yetinemediğim prenses.
sürekli gittiğim 60 yaşındaki berber hüseyin abiye, iki aydır kesmediğim sakalı kestirmek için gitmiştim.ustura mı makineyle mi sorusuna makine olsun abi yanıtını verdim.ardından kesmeye başladı.sonra artık uzun zaman gittiğimden oluşan samimiyetten ötürü mü bilmiyorum ama buranın insanlarında meymenet yok suratlarına bakılmıyor gibi laflar söyledi.sonra da bana iyi bir insan olduğumu,beni sevdiğini söylemeye başladı sonra ben de sağ olasın abi dedim.ben bu lafları başkalarından beklerken bunu yaşlı başlı adamın söylemesi garibime doğrusu.sonra ben de bir şey diyemedim içimden noluyoruz lan gibisinden fesatlık düştü ama farz ettiğim gibi bir adam olmadığını sonradan anladım.bu zamanda kim kime hiç olmadık yerde seni seviyorum der ki.
(bkz: berberle)
(bkz: berberle)
hele adanadaysanız öldürücü olabilir.
Takıntı haline getirilmemesi gereken durumdur.herkes kendi tercihleri doğrultusunda yaşar.toplumun dayattığı evlenme olayına kimileri boyun eğer kimileri evlenmeden de yaşayabilir.bunu zorunluluk haline getirenler utansın.
(bkz: çokta şey yapmamak lazım)
(bkz: çokta şey yapmamak lazım)
bu sözü kullananların %80'inden fazlasının dış görünüşe daha çok önem verdikleri tespit edilmiş.
(bkz: isviçreli bilim adamları)
(bkz: isviçreli bilim adamları)
ilk defa sabahın 6sında entry giriyorum.sözlük adına kendimde büyük gelişme görüyorum.velhasılı hepinize günaydınlar olsun.yok lan uyuyun pazar pazar kim kalkacak şimdi.
Yok sadece merak ettim buraya entryi girince özel mesaj geliyor mu diye.
Dostoyevskinin yeraltından notları okudum.yeraltı beni hiç olmadığım yerlere hiç olmadığım kişiliklere sürükledi.aslında hep ordaymışım da haberim yokmuş etkisi yarattı.kişiliğimin benliğimin yeraltıyla ne kadar ilintili olduğunu öğrendim.
(bkz: yeraltı benmişim)
(bkz: yeraltı benmişim)
Şu an içinde bulunduğum yolculuk.11 saat olması gözümü korkutmuyor artık.dile kolay 3 senedir at koşturuyoruz yollarda.uçakla gitsem bu kadar zevkli olmazdı herhalde.düşünmek için sabahlara kadar zamanım var.bir de geceleyin yanımdaki dayı koluma uyumazsa sevinirim,milletin omzumda kız uyur bizde dayı.
(bkz: hayattan zevk almak)
(bkz: hayattan zevk almak)
Bu gece uyumayalım lan.herkes entry kassın.
Zaturre olmadan önce bünyemin alamayacağı kadar içtiğim zaman gelen istemsiz eylem.senin neyine o kadar içmek.sarhoş olduktan sonra da arkadaşların bana iki duble daha içirmeleriyle oluşan iğrenç duygu.
Yaşamak için her zaman umudun olduğunu öğrendim.kimseye muhtaç olmadan yaşamakta ustalaştığımı fark ettim.
Türkiyenin kapitalizm şubesi.milletin sırtından nasıl para kazanacağını çok iyi biliyor.iki hamburger için ise milleti fare gibi yarıştırmaktan vazgeçmiyor.
Eyvallahı çok verdiğin insanlar bir gün verdiğin her eyvallah karşısında nankörlük yapabiliyor.
(bkz: insanlardan uzaklaşmak için nedenler)
(bkz: insanlardan uzaklaşmak için nedenler)
Ağlama derseniz daha çok ağlar,teselli ederseniz de hiç etkisi olmaz.en iyisi siz dinleyin,konuşmaktan ziyade.
Çok pis beyin yakar.aforizmalarına hiç girmiyorum bile.gece gece düşünceler sardı,yaşasın nihilizm.
Yazarcı başlığını açmasıyla edebiyattan bir an önce elini eteğini çekmesi gereken şahıs dostoyevski gitarcıydı yazarcı değil.
(bkz: cahillik başa bela)
(bkz: cahillik başa bela)
Avm çocuğudur.ben bile asosyal kişilik olarak mutlaka 3 güne bir giderim,o rafların sadeliğini görmesem kendimi iyi hissetmem.