bugün

sevdiği entry'ler

tememda kenka nalaka

onu bunu geçtim nasıl yeni bir yazar 10'dan aşağı artı oy almıyor bu adam ultra premium mehdi'mi allah doğarken nasıl bir özellik yükledi buna.

haftanın gammazları

O yüzdeler bozuk çocukalar, ona inanmayın. Bana inanın.

Geçen hafta gammaz olarak sözlükten uzaklaştırdığım hesaplar;

Küfürbaz herzevekil,
Sol frame’in içinden geçen pandela ve yedek hesabı pandela 3
Heyt bea tacizcisi ve yedek hesabı geçen hafta gitmişti,
Sözlük kadınlarına kocaları evden gidince eve erkek alıyorlar diyen suca suruklenen cocuk,
Adını unuttuğum, gammazlara küfreden yeni hesap bir yazar,

ilk aklıma gelenler bunlar. Başka da vardır ama hatırlamıyorum. Yapay zeka mod şöyle çalışıyor, biri gammazladı diyelim, ve reddetti diyelim, ikinci bir kişi daha aynı kişiyi gammazlarsa anlıyor, gammazı doğruya çeviriyor.

haftanın gammazları

boşuna enayi demiyoruz zaten ahahahaha.

ağlayarak günlüklerine yazsalar kendilerine daha fazla faydaları olacak.

haftanın gammazları

bu gammaz butonu bir tek bende yok amk.

haftanın gammazları

Yukarı bakıyorum sözlüğün hepsi gammaz galiba. Neye göre bu gammazlik , bize niye verilmiyor. Bunlar birbirlerini şikayet edebiliyor mu acaba .

haftanın gammazları

Bende gambaz olmak istemiyorum nereye başvurmalıyım.

haftanın gammazları

sen git yediğin yuttuğun küfürlerin hesabını sorsana ya, en son zall'ı dava edeceğim diyordun. o iddian da boş çıktı gerçi. meh meh meh

haftanın gammazları

tek bir entry bile gammazlamamanın haklı gururunu yaşıyorum.

zorla verdiler geri de almıyorlar bu ağlak eşcinsel ünvanını, utanıyorum.

zall enayileri bedavaya çalıştırıyor bunlar da kendini nimetten sanıyor. ulan bana çalışın bari cebinize 3-5 kuruş sıkıştırayım enayiler.

haftanın gammazları

Yine bütün yükü 3 kişi çekmiş, belli ki diğerleri kendilerine ya da başkasına sövülmesinden rahatsız değil. Öbür yanaklarını da dönsünler. Hatta yarappi şükür desinler. Büyük güç, büyük sorumluluk getirir. Gammazlar bu sözlüğün otokontrol sistemidir. Kafası basmayan çok bu konuya.

görsel

haftanın gammazları

Bayadır hiç gammazlık yapmadığımı farkettim ya.
Şu an bana yarayan tek özelliği gizli hesapları görüyor olmam. Gsgsg

haftanın gammazları

ilk üçteki 2 kişinin iyi niyetle gammazlık yaptığını düşünmüyorum.

sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek

peki abi. doğru diyosun. ama bu gammaz çetesi benimle uğraşmaya devam ediyor. ve yönetimde yazarını korumaması zoruma gidiyor.

benmi aldım yetkinizi. kötüye kullanmasaydınız. oh olmuş size amk. içiniz kötü sizin.

Kürtlerin belirli bir kesiminin yaptığı mağdur edebiyatı var ya bildiniz dimi. True tam olarak onların yaptığı bu mağdur edebiyatını yapıyor. Bi çarpcan.

Ama böyle birini tanıyorum galiba.

görsel

şimdi siz namuslu karakterli mi oluyorsunuz. madem bu kadar kendinize güveniyorsunuz cep numarınızı verin görüşelim. klavye delikanlığını bırakın.

tememda kenka nalaka

lan olm doğru konuş . yönetim bunlara nasıl tolerans gösteriyor.

tememda kenka nalaka

Yazarlara sataşıyor cezalandırılması lazım.

görsel
© copyright 2005 - 2026