bugün
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye42
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- caz dinleyen erkek9
- judas'ın kulakları5
- nervio23
- van gogh kulağını neden kesti4
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak3
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir4
- yazarların akşama dair planları8
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız3
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması41
- fatih terim'in tff başkanı olması5
- istanbul bilgi üniversitesi2
- sapık yaşlı4
- canın makarna istemesi2
- sindirella'nın baloda donunu düşürmesi5
- recep tayyip erdoğan27
- fiziği güzel sözlük kızları47
- sözlük yazarlarının gençlikleri4
- kendinizde en sevdiğiniz şey5
- benzine zam7
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- leonidas8
- bıyık bırakan erkek karizması6
- ormanda cinselliğin doruklarına çıkmak5
- sadece yaşça büyük kadınlara yürümeye karar vermek2
- facebook sayfam nasıl3
- pforzheim belediye başkanı3
- andropoz amca3
- allah2
- fon mağduriyetini ancak ak parti çözer4
- zamanda yolculukla gençlik zamanına gitmek2
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- dünyanın en kısa fıkralarından biri8
- ilk konuşmada cinsellik konuşan erkek3
- pilavımı kaşıklamak ister misin diyen sözlük kızı4
- uzak durulması gereken erkek tipleri3
- avrupa13
- kürtler ateşe taparken türkler tek tanrı cıydı6
- eksi oy veren yazar yoğunluğundan dolayı çıkıyorum3
- vexillarius the slayer6
- testere müziği2
- kürtlerin atlantis ten gelme ihtimali4
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması5
- ibne11
- sibel kekilli6
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı2
- türbanlı kamuya giremezken cezaevine giremez oldu3
- memeleri kafam kadar kız21
entry'ler (28)
futbol spikerleri oyuncuların adını söylemeyi öğrendikten sonra maç sunsalar çok daha iyi olurdu.
tayip erdoğanın aday olduğu ülkedir.
özgür şehirle insan çöplüğünü ayıramayan insandır.
başka ülkelerin ürünlerini boykot etmek yerine ülkenin o ürünlerle yarışıcak mallar üretmemiz gerek ülkeyi kalkındırmak ve ülkeyi geliştirmek bu yolla olur ancak.
önemli olan güzellik değil düşüncesini savunması çok güzel kızlar vardır ama bırak düşüncesini savunmayı düşünemez bile.
türk kızları kezbandır faulleri vardır ama diğer ülkedeki bir çok insandan daha iyidir onlarıda atmamak lazım .
recep tayip erdoğan halkından kahpe bir hırsız gibi çalıdığı paraları saymaya uğraşırken doğuda şehit düşmüş hiçbir asker onu üzmez onu ilgilendirmez bile sadece bizim halkımız kendi kendini parçalar.onun şu durumuda bile terörle anlaşma yapma düşüncesine bakılırsa bu ülkeyi 75 milyon insandan her biri kuratarır ama o kurtaramaz.
forvette boş boş beklemekten karşı takımın ceza sahasına soğan eken futbolcu .
bırak dersaneyi sana başka bir mektepte iş bulalım .
hayal dünyam çok geniş karar veremedim .
ülkeyi karış karış satmakta olan ve yolsuzluklar ustası başbakan.
not: onu televizyonda her gördüğümde utanç duyuyorum çünkü bu şanlı bayrağın altında onun ve onun yandaşlarının bakışları altında yaşamak ve yaptıklarına karşın hiç ses çıkartamamak veya çıkarsan bile nasıl olsa susturulucak olmak beni utandırıyor.
not: onu televizyonda her gördüğümde utanç duyuyorum çünkü bu şanlı bayrağın altında onun ve onun yandaşlarının bakışları altında yaşamak ve yaptıklarına karşın hiç ses çıkartamamak veya çıkarsan bile nasıl olsa susturulucak olmak beni utandırıyor.
'anne kurtar babam balyozla geliyor' dediğimiz andır.
gördüğü ilgiden sonra şımaran ve hakkında bir spor adamına yakışmayan haberler çıkan ama yinede rekor avcısı çocuk .
egemen fenere giderek umutlarımızı kırdı. bana kalırsa ayıp etti. onun gibi bir defans oyuncusunu ki -egemen türkiyenin en iyi stoperi- onu kaybetmek beşiktaş için çok büyük kayıp.
içki içmek her zaman günahtır sen bir yıl boyunca iç,sıç sonra ramazan da müslüman kesil ohh ne güzel.
kimisiin güle oynuya öğrendiği kimisininde öğrenince ağlıyarak 'aslında kolay sormuşlardı keşke bende çalışsaydım' deyip iki gün 'sonra bir daha kim hazırlancak 1 sene boyunca o sınava ver sen şu fabrikanın adını' dediği sınavdır.
dünkü hazırlık maçındada üzerine düşeni yaptı yanlış hatırlamıyorsam birde gol attı. gerçekten iyi bir yetenek ve beşiktaş'ın çok işine yarıyacak.
siyah beyaz fotograf sadeliği tarafsızlığı ifade eder çünkü ne aşkın heybetli ateşini ne de savaşın kanlı sonuçlarını tam anlamıyla göremeyiz.
artık ölüm yaklaştı ben kefen parası biriktireyim dedikten sonra olur ancak bu.
kafayı yersin. tam 'hadi güzel bir film çıkmış da izleyeyim' diye keyiflenirken birden kafanı bilgisayara geçirmek istediğin an.