bugün
- ekonomi çok iyi5
- türkiye a milli futbol takımı3
- 2026 dünya kupası8
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü7
- gençler iş beğenmiyor5
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız4
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- turkei kıymentini bilin20
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak4
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- dijital oyunların içine girmek2
- uysaljakoben21
- flört uygulamalarında algoritma manipülasyonu5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- mısır2
- 1 euro 53 50 tl3
- gammaz olmuşum13
- kemal kılıçdaroğlu36
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- chp seçmeni5
- boşnak kızları mı yunan kızları mı15
- ekşi sözlük ün mason locası olması2
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- gocu26
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- elit olmak için gerekenler13
- 4 haziran 20262
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- minyon kadın siniri5
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- çay2
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- kadınların zeka seviyesi3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- tutku2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- netflix yasaklanmalıdır27
entry'ler (28)
futbol spikerleri oyuncuların adını söylemeyi öğrendikten sonra maç sunsalar çok daha iyi olurdu.
tayip erdoğanın aday olduğu ülkedir.
özgür şehirle insan çöplüğünü ayıramayan insandır.
başka ülkelerin ürünlerini boykot etmek yerine ülkenin o ürünlerle yarışıcak mallar üretmemiz gerek ülkeyi kalkındırmak ve ülkeyi geliştirmek bu yolla olur ancak.
önemli olan güzellik değil düşüncesini savunması çok güzel kızlar vardır ama bırak düşüncesini savunmayı düşünemez bile.
türk kızları kezbandır faulleri vardır ama diğer ülkedeki bir çok insandan daha iyidir onlarıda atmamak lazım .
recep tayip erdoğan halkından kahpe bir hırsız gibi çalıdığı paraları saymaya uğraşırken doğuda şehit düşmüş hiçbir asker onu üzmez onu ilgilendirmez bile sadece bizim halkımız kendi kendini parçalar.onun şu durumuda bile terörle anlaşma yapma düşüncesine bakılırsa bu ülkeyi 75 milyon insandan her biri kuratarır ama o kurtaramaz.
forvette boş boş beklemekten karşı takımın ceza sahasına soğan eken futbolcu .
bırak dersaneyi sana başka bir mektepte iş bulalım .
hayal dünyam çok geniş karar veremedim .
ülkeyi karış karış satmakta olan ve yolsuzluklar ustası başbakan.
not: onu televizyonda her gördüğümde utanç duyuyorum çünkü bu şanlı bayrağın altında onun ve onun yandaşlarının bakışları altında yaşamak ve yaptıklarına karşın hiç ses çıkartamamak veya çıkarsan bile nasıl olsa susturulucak olmak beni utandırıyor.
not: onu televizyonda her gördüğümde utanç duyuyorum çünkü bu şanlı bayrağın altında onun ve onun yandaşlarının bakışları altında yaşamak ve yaptıklarına karşın hiç ses çıkartamamak veya çıkarsan bile nasıl olsa susturulucak olmak beni utandırıyor.
'anne kurtar babam balyozla geliyor' dediğimiz andır.
gördüğü ilgiden sonra şımaran ve hakkında bir spor adamına yakışmayan haberler çıkan ama yinede rekor avcısı çocuk .
egemen fenere giderek umutlarımızı kırdı. bana kalırsa ayıp etti. onun gibi bir defans oyuncusunu ki -egemen türkiyenin en iyi stoperi- onu kaybetmek beşiktaş için çok büyük kayıp.
içki içmek her zaman günahtır sen bir yıl boyunca iç,sıç sonra ramazan da müslüman kesil ohh ne güzel.
kimisiin güle oynuya öğrendiği kimisininde öğrenince ağlıyarak 'aslında kolay sormuşlardı keşke bende çalışsaydım' deyip iki gün 'sonra bir daha kim hazırlancak 1 sene boyunca o sınava ver sen şu fabrikanın adını' dediği sınavdır.
dünkü hazırlık maçındada üzerine düşeni yaptı yanlış hatırlamıyorsam birde gol attı. gerçekten iyi bir yetenek ve beşiktaş'ın çok işine yarıyacak.
siyah beyaz fotograf sadeliği tarafsızlığı ifade eder çünkü ne aşkın heybetli ateşini ne de savaşın kanlı sonuçlarını tam anlamıyla göremeyiz.
artık ölüm yaklaştı ben kefen parası biriktireyim dedikten sonra olur ancak bu.
kafayı yersin. tam 'hadi güzel bir film çıkmış da izleyeyim' diye keyiflenirken birden kafanı bilgisayara geçirmek istediğin an.