sevdiği entry'ler

açılım

Halt ettin Erdoğan, yine çaktın Erdoğan, yine yanlışa battın. Biz zalim Esad’a çok şükür “kardeşim” demedik, ailece tatile çıkmadık. Biz Pensilvanya’nın kuyruğunda gezmedik, 12 yıl birlikte olmadık. Hele hele Kandil’in yolunu hiç bilmedik. Ve sadece gidersek Türk bayrağı dikmek için gideceğimizi söyledik....
-Eski Devlet Bahçeli 3 Haziran 2015-

açılım

Ne değişti bilmiyorum sizin için ama bizim gözümüzde öcalan hala terörist apodur umut hakkı falan bilmeyiz bu zihniyetle helaleşmez ve bayramlaşmayız.

açılım

Şerefsiz olan PKK ile pazarlık yapandır. Şehide kelle, Hain Öcalana sayın diyendir. ZavallıOlan PkkyaKucakAçandır
-03 Ağustos 2014 Eski MHP-

açılım

Doğrudur,konuştum,asla susmadım
Çünkü ben yanlışa imza basmadım,
Apo denen iti ben mi asmadım
Değişen ben miyim,yoksa onlar mı?

Ben asmamış olsam,o ipi atmam
Atarsam Mecliste piç eli tutmam
Nezaket,mezaket ben bunu yutmam
Değişen ben miyim, yoksa olar mı?
Ozan Arif

günaydın sözlük

Günaydın çocuklar.

büyük ortadoğu projesi

Eş başkanını zaten biliyoruz.

Irak bölündü.
Suriye bölündü.
iran'ı bölmek için savaş başladı.

O esnada ne oldu?

Hiç gündemde yokken terörsüz Türkiye.

Kusura bakmayın. Yemez! Hayvan terli.

devletin temeli adalettir

Yusuf Has hacip in dile getirdiği sözdür.

Beyliğin hastalığı zulüm ve gafletle başlar diye devam ediyor.

Bin yıllık Türk'ün reçetesidir.

uludağ sözlükte yazma hevesini kaybetmek

Rüyanızda görürsünüz. Benden kurtuluş yok.

uludağ sözlükte yazma hevesini kaybetmek

görsel

ölüp hayalet olarak geri gelmek

Hiç işim olmaz, ben korkarım hayaletten falan.

emret komutanım

israfil köse motor kazasında öldü, nil Erkoçlar cinsiyet değiştirdi, arda kural şizofreni hastalığına yakalandı, ufuk özkan siroz oldu bu dizide oynayanlara bir uğursuzluk vurdu bir tek sermiyan Midyat aldı yürüdü filmler çekti bayada izlendi.

hınç

Cüneyt babanın tüm karizmasıyla arz-ı endam ettiği bir yeşilçam klasiği.

görsel

pkk'ya küfür edince sinirlenen ülkücü

Ülkücüler haindir hain kalacaklar.

hayır sadece ülküler değil teröriste terörist diyince sinirlenen bir grup türedi.

adamlar 40 sene hoca dediklerine bugün terörist, 40 senedir terörist dediklerine de bugün kanaat önderi barış elçisi diyor gerçekten inanılmaz.

siyasal islamcılar ve pkk cılar ile yapılan ittifakı sineye çeken yavru kurttur.

geçen gün başbuğ alparslan türkeşin ölüm yıldönümü idi aklıma acaba kabrinde rahat yatıyor mu sorusu düştü..

Kadere bak kimler kimlerle beraber.

işin aslı MHP'li olan hiçbir insan bu mhp yönetimine oy vermez. Ancak nemalananlar nemaları kesilmesin diye oy verir propaganda yaparlar.

Lider aklı deyip sizi bıçaklayabilir dikkat etmek lazım.

bebek katili öcalan

bin tane de çerçeve yapsalar değişmeyecek hakikat.

bebek katili öcalan

Bebek katili Öcalan, elazığ'da herkes tarafından bilinen ve nefret edilen bir figür. Olayları yeniden canlandırdığında, bu kez elazığ'ın nostaljik yerlerini andıran sahte bir şehre taşınmış olmasından kaynaklı, insanları oldukça etkiliyor. Öcalan'ın bir kez daha kamuoyu gündeminde yer alması, toplumda tartışmalara neden oluyor.
© copyright 2005 - 2026