bugün
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- minnoş bir kalbim var diyen erkek5
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak5
- algı çetesi7
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- kabe'ye secde etmek on emri ihlal ediyor mu5
- sigaraya kahve sürmek5
- 81r4d3r5
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- özgür özel10
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- kargocularla kanka olmak3
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı6
- çok artılara rağmen karmanın çok yavaş yükselmesi4
- s'i l v'e r m'i s t29
- allah'ın çok merhametli kıskanç bi tanrı olması4
- mazotun litresi 90 lira13
- ne yapıyorsunuz arkadaşlar5
- mülteciler akp yüzünden türkiye de zannetmek4
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- la ilahe illallah3
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- kibri ve putları bırakıp sadece allahı rab edinmek2
- mebin öğretmen önlüğü standatlarını belirlemesi2
- minnoş kalbim sözlükteki sinsiliklere dayanamıyor2
- silivri açıklarında batan geminin tespiti2
- zikir çekerken atomlarına ayrışacağını hissetmek2
- parti tüzüğü okumak8
- ısparta3
- niğde de restorana girip dayak yemek10
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması9
- üsküdar belediyesi9
- kadın ve erkek yazarın kavga etmesi3
- birader terör örgütü4
- sinan apimu mafyalar kaçurmuş nuri papaciğum2
- otuzlarında ilk milyon dolarını kazanamamış olmak5
- yeni parti tüzüğü5
- ömer çelakıl'ı özlemek2
- anın görüntüsü18
- seri eksici2
- 3 eylül 2026 bursaspor istanbulspor maçı2
- 3'ü 1 arada kahvenin aslında 4'ü 1 arada olması2
- on emre uymak2
- türkiye iran savaşı7
- eylülde tatil yapmak7
- masklavi'nin türkçe öğretmenine selam göndermek4
entry'ler (111)
Net kanı bozuktur.
"Yıkarız be gülüm, dert ettiğin şeye bak!"
Sonrada yalayıp s.keriz. (: (:
Sonrada yalayıp s.keriz. (: (:
"Erkek adam kıllı olur. Mesela bende bacaklarda çok kıl var ama vücutta az kıl var. Keşke bacağımdaki gibi vücudumda da full kıl olsaydı."
Arkadaşlar, 40 yaşındayım ve 1998 yılından beri düzenli bira içerim. Öncesi de var ama bir-iki yudum olduğu için sayılmaz. Her Türk genci gibi biraya kutu Efes Pilsen ile başladım. Kısa süre sonra ise Tuborg Green içmeye başladım. Efes Pilsen'in 2010 öncesindeki tadında limonsu bir nota vardı, yağ gibi akıyordu. Tuborg Green ise zeytinyağı gibi akıyordu.
Bazı yazarlar "ithal bira iç" diyor ama arkadaşlar, ben 1-2 bira içen birisi değilim; günde en az 7 tane bira içiyorum. ithal bira fiyatları ortada. Anadolu Efes, Efes Pilsen'in o özgün tadını neden bozdu? Türk Tuborg, izmir fabrikasında amiral gemisi ve bir numaralı birası olan Tuborg Green'i üretmesine rağmen neden iç piyasaya sunmuyor?
Bazı yazarlar "ithal bira iç" diyor ama arkadaşlar, ben 1-2 bira içen birisi değilim; günde en az 7 tane bira içiyorum. ithal bira fiyatları ortada. Anadolu Efes, Efes Pilsen'in o özgün tadını neden bozdu? Türk Tuborg, izmir fabrikasında amiral gemisi ve bir numaralı birası olan Tuborg Green'i üretmesine rağmen neden iç piyasaya sunmuyor?
Arkadaşlar, yaz sıcağında bile bira içilmiyor. Hem Türk Tuborg'un hem Anadolu Efes'in ürettiği biraların tamamının tadı sinek ilacı gibi. Zaten her iki firmanın biralarının kalitesi 2010 yılından itibaren düşmüştü ama bu yıl iyice içine sıçtılar.
Fenerbahçe iyi gidince sırtlanların ne yapacağını şaşırması.
Güzelim acılı mayonezin tadını bozdular. Eskiden rengi turuncuya yakındı. Şimdi ise beyaz renkte ve tadı çok kötü. Bir daha önünden geçmem.
Bu fiyatlar ne? Dün, "Kanat alayım," dedim. Kova fiyatları 710 TL'den başlayıp 1.950 TL'ye kadar çıkıyor. Buranın olayı acı mayonezdi, onu da bozmuşlar. Tam skandal, rezillik bir olay.
Bir AVM'de Migros, Fenerium ve MediaMarkt varsa orası üst düzey bir AVM'dir; aksine Carrefour, GS Store ve Vatan Bilgisayar varsa o AVM'den uzak durun. Tecrübeyle sabit!
Gereksiz triplere girdi. Salah ve fabinho transfer edilince bunun altında kalkamadı. Demek bundan üst düzey teknik direktör olmaz.
Valla tüm dünya şoke oldu. Ben dahi (kimsem aq) Fenerbahçe herkesi ters köşeye yatırdı.
Uefa kulüpler sıralamasında Fenerbahçe 30. Sırada Galatasaray ise 51. Sırada. arada tam 21 basamak var. Okan buruk resmen Galatasarayı başakcity ayarına çekti. 1980'lerin sonunda başlayan vizyon okan buruk ile yok oldu.
aq bu kadroylada 3. Sınıf takımdanda 4 gol yemezsin aq.
Son 2 gündür cehennemi yaşıyorlar adeta.
Dün Fenerbahçe şampiyonlar ligine kaldı.
Bügünde 3. Sınıf bir takımdan 4 gol yiyerek avrupa liginden elendiler.
Dün Fenerbahçe şampiyonlar ligine kaldı.
Bügünde 3. Sınıf bir takımdan 4 gol yiyerek avrupa liginden elendiler.
2025 yılına kadar Kadıköy, sanki 2003-2007 dönemini yaşıyor gibiydi. 2026 itibarıyla ise 2008-2012 dönemine geçmiş gibi hissettiriyor. Bu hızla giderse 2013 sonrasını yakalaması kaçınılmaz.
Sen de ruhunu kaybettin be Kadıköy, diğerleri gibi sıradan oldun.
Sen de ruhunu kaybettin be Kadıköy, diğerleri gibi sıradan oldun.
Lyon 3-6 atar. Maçtan hiç umudum yok.
--spoiler--
--spoiler--
Sen git binbir emek ver. Yıllarca uğraş. Bir sanat harikası çıkar ama ilk tadına kaplan baksın. olacak iş değil. Filmin sonunda'da robert abimiz veraya tam kayganlaştırıcı ile arkadan mutlu sona ulaşacakken kalbinden vurularak öldürülüyor. Yılların emeği boşa gidiyor. Ne çektin be robert abi.
--spoiler--
Sen git binbir emek ver. Yıllarca uğraş. Bir sanat harikası çıkar ama ilk tadına kaplan baksın. olacak iş değil. Filmin sonunda'da robert abimiz veraya tam kayganlaştırıcı ile arkadan mutlu sona ulaşacakken kalbinden vurularak öldürülüyor. Yılların emeği boşa gidiyor. Ne çektin be robert abi.
12 yaşımdan, yani 1998 yılından beri düzenli olarak bira içerim. Öncesi de var elbette; ancak onlar yalnızca bir iki yudumdan ibaret olduğu için saymıyorum.
2010 yılından itibaren, biraların kalitesi her geçen yıl kademeli olarak düştü. Günümüzde hem Türk Tuborg hem de Anadolu Efes ne yazık ki son derece kalitesiz ürünler üretiyor. Öyle ki bu yaz sıcağında bile bira içilmez hale geldi; insan daha bir tanede bile tıkanıyor. içerken adeta sinek ilacı veya öksürük şurubu içiyormuş hissi veren bir tat var.
Bu durum karşısında 28 yıllık bira kariyerime artık bir nokta koyuyorum. Bir daha kolay kolay ağzıma sürmem. Yine de büyük konuşmuş olmayayım; belki yılda bir iki bardak içerim, o kadar.
2010 yılından itibaren, biraların kalitesi her geçen yıl kademeli olarak düştü. Günümüzde hem Türk Tuborg hem de Anadolu Efes ne yazık ki son derece kalitesiz ürünler üretiyor. Öyle ki bu yaz sıcağında bile bira içilmez hale geldi; insan daha bir tanede bile tıkanıyor. içerken adeta sinek ilacı veya öksürük şurubu içiyormuş hissi veren bir tat var.
Bu durum karşısında 28 yıllık bira kariyerime artık bir nokta koyuyorum. Bir daha kolay kolay ağzıma sürmem. Yine de büyük konuşmuş olmayayım; belki yılda bir iki bardak içerim, o kadar.
"Arabistan’a gidiyormuş; eğer doğruysa Fenerbahçe’ye resmen piyango vurmuş demektir. Bu adama 'star' diyen net futboldan anlamıyordur. Sadece 3. sınıf takımlara karşı şov yapıyor; Lyon gibi 2. sınıf takımlara karşı bile sahada rezil oluyor. Bir de her maç öncesi sanki en az 6 posta 31 çekmiş sahada sürekli halsiz ve nefes nefese kalıyor." Birde gece yarısı kadıköy sokaklarında kurufasulyeci arıyor.