bugün
- incel16
- yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle17
- birini gözünde çok büyütmek11
- sıla bebeğin üzerinde 42 tane diş izi çıkması11
- sokak ortasında 31 çeken adam11
- saraca'nın karizmatik otomobili14
- akşam yemeği18
- uludağ sözlük playboyu8
- kimsenin vajinasıyla ilgilenmiyorum13
- sözlük yazarlarının takip edilme anıları12
- anın görüntüsü17
- inci sözlük8
- kızıl goncalar dizisini izleyen sözlük erkeği10
- menuet15
- herkese sevgiyle yaklaşan tip13
- ben albay kemal artık veda etme zamanı geldi8
- klarnet calan sarapci koala 614
- true abi9
- kadınla hesap ödeme kavgasına girişmek12
- önde yürüyen kadın geçilmeli mi geçilmemeli mi20
- bim yerine migros'a gitmek11
- islam hassasiyeti ile yetişmiş olsa ölmezdi34
- sözlük erkeklerinin 1 60 boyunda olması14
- dinlenme tesisleri11
- islamın olduğu yerde huzurun olmaması16
- kadınların hafif şiddetten hoşlanması9
- bik bik vs kuresel ikinma38
- gelinlik9
- roka yedim ölür müyüm16
- sözlük yazarlarını tek cümle ile tanımlamak26
- kahvaltıya davet edilmek12
- bugün arabama binen mini şortlu küfürbaz kız11
- türkiyede kadın olmanın zorlukları9
- evlenmelik sözlük erkekleri12
- kanına ermeni kanı karışmadığını zannetmek12
- beyoğlu tacizcilerinin serbest bırakılması25
- yemeklere soğan koymak11
- yazarların almanca seviyelerini gösteren cümle9
- katili görüp müdahil olmayan türk erkekleri20
- sözlükte yazmasını istediğiniz ünlüler13
- türklerdeki ermeni kompleksi10
- türkiyede festival basılsaydı ne olurdu11
- incel olanların gereksiz ağlaması12
- izmir12
- yarın sabah işe gidecek olmak13
- kızın kafasını kesip intihar eden genç35
- burun estetiği11
- 79 yaşındaki inşaat işçisinin ölmesi13
- nervio11
- 65532110
sevdiği entry'ler
pişman olduğum eylem.
anlamsız bir hayat için oldukça yüksek acı çekiyoruz. hayatın bilmediğimiz anlamı var heralde çünkü bu kadar acı gereksiz.
Arkadaşlar saatlerdir kadının arkasından yürüyorum karar verin artık geçeyim mi geçmeyeyim mi ya..
iyi geceler sözlük, herkese hayatında bir parça da olsa huzur kazandıran bir gece olması dileğiyle.
ben yavaş ve rahat yürümeye alışığım. bayan kişisini geçip geçememem bayan kişisinin hareketlerine bağlı yani. benim hız sabit.
Fıtık olursun. Yapma böyle şeyler.
Zen' de başlangıç zihni dediğimiz bir durum var, sevgiyle yaklaşmak değil ama diğerlerine sevecen, ön yargısız yaklaşmayı gerektirir bu zihin.
insanlara böyle filtresiz bakmak oldukça iyi hissettiriyor, tavsiye ederim.
Arno gruen' ün hayli inandığım bir tespiti var, kendi ruhsal acımızla olan bağımızı yitirdiğimiz için duygudaşlığımızı da yitirdik. Başkasına olan bakışımız, kendi içimize nasıl baktığımızın da bir göstergesidir çoğu zaman.
insanlara böyle filtresiz bakmak oldukça iyi hissettiriyor, tavsiye ederim.
Arno gruen' ün hayli inandığım bir tespiti var, kendi ruhsal acımızla olan bağımızı yitirdiğimiz için duygudaşlığımızı da yitirdik. Başkasına olan bakışımız, kendi içimize nasıl baktığımızın da bir göstergesidir çoğu zaman.
Ya sen ne akılsız çocuksun ya. Güzel olduğumu anlatacak olsam bir erkek üzerinden böyle mi anlatırım. Erkek erkeğe bile yükselip güzelsin diyor.
iyi ve yardımsever bir yazar.
aldatmak doğru değil ama bu insanın içinde var. bazıları fırsatını buldu mu aldatır bazıları aldatamaz. yeni biriyle birlikte olmak harika bir deneyim yani ben erkek açısından bakınca böyle düşünüyorum ve hissediyorum.
Morgan freemanın; the Shawshank redemption filminde söylediği cümledir.
"Ölmek mi istiyorsun? Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun! Sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun."
"Ölmek mi istiyorsun? Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun! Sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun."
Kesinlikle psikolojik çalışmalar yapılması gerekiyor. Devlet her bireyi yılda en az 2 kez görüşmeye çağırmalı. Orada zaten nasıl bir insan olduğu ortaya çıkar. Sorunlu olanları da alıp tedavi etmeli.
istanbul - bakırköy. okulların hafta sonu tatili yeni başladığından olsa gerek, bakırköy şu an çok cıvıl cıvıl, çok kalabalık ve özellikle de gençler yoğunlukta. hareketli bir ortam bana iyi geldi.
ikisi de farklı üsluplar ile aynı veya benzer konulardan entryler giren yazarlar. yani nasıl aynı kişi olabilir ki, çoklu kişilik bozuklukları yoksa eğer?
denize kıyısı olmayan bir istanbul ilçesinde yaşamasına rağmen, her gün vapura binip boğaz havası alabilen yazar.
anonsları değişmiş. artık eskisi sadece durak ismi yerine durak isimlerinden önce karşıdaki gibi gelecek istasyon deniyor.
karısına Muhteşem seviyede aşık, deli, divane erkektir.
Karısından çok hoşlanıp etkileniyordur ki bu durum kadının çok hoşuna gidiyordur. Ve erkek de bu durumda vazgeçilmez biri oluyordur. Mutluluk işte.
Karısından çok hoşlanıp etkileniyordur ki bu durum kadının çok hoşuna gidiyordur. Ve erkek de bu durumda vazgeçilmez biri oluyordur. Mutluluk işte.
Bir arkadaşım sırf evli erkeklerin saçmalıklarına maruz kalmamak için kendisine çakma alyans almış. Evet bir arkadaşım. Hal böyleyken kimsenin bile isteye evli biriyle aşk yaşamak isteyeceğini sanmıyorum.
Şu an yaşadığını fakat nerede olduğunu, ne yaptığını bilememektir.