bugün

sevdiği entry'ler

namaz kılan yazarlar

pişman olduğum eylem.

hayatın anlamsız gelmesi

anlamsız bir hayat için oldukça yüksek acı çekiyoruz. hayatın bilmediğimiz anlamı var heralde çünkü bu kadar acı gereksiz.

önde yürüyen kadın geçilmeli mi geçilmemeli mi

Arkadaşlar saatlerdir kadının arkasından yürüyorum karar verin artık geçeyim mi geçmeyeyim mi ya..

iyi geceler sözlük

iyi geceler sözlük, herkese hayatında bir parça da olsa huzur kazandıran bir gece olması dileğiyle.

önde yürüyen kadın geçilmeli mi geçilmemeli mi

ben yavaş ve rahat yürümeye alışığım. bayan kişisini geçip geçememem bayan kişisinin hareketlerine bağlı yani. benim hız sabit.

8 tane 5 litre su taşımak

Fıtık olursun. Yapma böyle şeyler.

herkese sevgiyle yaklaşan tip

Zen' de başlangıç zihni dediğimiz bir durum var, sevgiyle yaklaşmak değil ama diğerlerine sevecen, ön yargısız yaklaşmayı gerektirir bu zihin.

insanlara böyle filtresiz bakmak oldukça iyi hissettiriyor, tavsiye ederim.

Arno gruen' ün hayli inandığım bir tespiti var, kendi ruhsal acımızla olan bağımızı yitirdiğimiz için duygudaşlığımızı da yitirdik. Başkasına olan bakışımız, kendi içimize nasıl baktığımızın da bir göstergesidir çoğu zaman.

bir erkek bir kıza neden sürekli çok güzelsin der

Ya sen ne akılsız çocuksun ya. Güzel olduğumu anlatacak olsam bir erkek üzerinden böyle mi anlatırım. Erkek erkeğe bile yükselip güzelsin diyor.

bez bebek nana

iyi ve yardımsever bir yazar.

kadınların genelde aldatmayı affetme nedeni

aldatmak doğru değil ama bu insanın içinde var. bazıları fırsatını buldu mu aldatır bazıları aldatamaz. yeni biriyle birlikte olmak harika bir deneyim yani ben erkek açısından bakınca böyle düşünüyorum ve hissediyorum.

ölmek mi istiyorsun

Morgan freemanın; the Shawshank redemption filminde söylediği cümledir.

"Ölmek mi istiyorsun? Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun! Sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun."

suç oranını düşürme yolları

Kesinlikle psikolojik çalışmalar yapılması gerekiyor. Devlet her bireyi yılda en az 2 kez görüşmeye çağırmalı. Orada zaten nasıl bir insan olduğu ortaya çıkar. Sorunlu olanları da alıp tedavi etmeli.

yazarların şu an bulunduğu şehir ve semt

istanbul - bakırköy. okulların hafta sonu tatili yeni başladığından olsa gerek, bakırköy şu an çok cıvıl cıvıl, çok kalabalık ve özellikle de gençler yoğunlukta. hareketli bir ortam bana iyi geldi.

aykolik ve bez bebek nana aynı kişidir

ikisi de farklı üsluplar ile aynı veya benzer konulardan entryler giren yazarlar. yani nasıl aynı kişi olabilir ki, çoklu kişilik bozuklukları yoksa eğer?

aykolik

denize kıyısı olmayan bir istanbul ilçesinde yaşamasına rağmen, her gün vapura binip boğaz havası alabilen yazar.

kadıköy kartal metrosu

anonsları değişmiş. artık eskisi sadece durak ismi yerine durak isimlerinden önce karşıdaki gibi gelecek istasyon deniyor.

karısının vazgeçilmezi olan erkek

karısına Muhteşem seviyede aşık, deli, divane erkektir.

Karısından çok hoşlanıp etkileniyordur ki bu durum kadının çok hoşuna gidiyordur. Ve erkek de bu durumda vazgeçilmez biri oluyordur. Mutluluk işte.

evli erkekle aşk yaşamak

Bir arkadaşım sırf evli erkeklerin saçmalıklarına maruz kalmamak için kendisine çakma alyans almış. Evet bir arkadaşım. Hal böyleyken kimsenin bile isteye evli biriyle aşk yaşamak isteyeceğini sanmıyorum.

tuğba kuruyemiş

çift katlı 16d otobüslerinin üzerindeki reklamı çok hoş olmuş.

görsel

birini sonsuza kadar görmeyecek olmak

Şu an yaşadığını fakat nerede olduğunu, ne yaptığını bilememektir.