bugün
aykolik
aykolik2 gün önce
caddebostan
sahil yolu üzerinde yer alan eskiden istanbulun anadolu yakasında denize girilebilen ve tatil yeri olarak görülen şimdiler de ise sahil yolunun yapımı sonucu ve kirlenen deniziyle pek girilmesi tavsiye olmayan ama yine de sahili güzel semt.
aykolik
aykolik6 gün önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
aykolik
aykolik7 gün önce
sultanköy
`marmara ereğlisi` ve `gümüşyaka` arasında konumlanmış, yaz aylarında nüfusu 2-3 katına çıkan sahil kasabası. 6-7 sene evvel belediye olmuştur. küçüktür, hoştur, yerlisi tarımla uğraşmaktadır. burasıda `trakya`daki yerleşim yerleri gibi doğudan göç a… devamını gör
aykolik
aykolik18 gün önce
üsküdar
osmanlı zamanında adı "scudare" olan,tarihi ve çok merkezi bir yer zira istanbul'un hemen hemen her yerine ulaşmanız mümkündür bu semtten.çok sayıda camisinin ve türbesinin olması daha çok muhafazakar kesimin tercih ettiğini doğrular bize.recep tayyi… devamını gör
aykolik
aykolik25 gün önce
dondurma yemek
yaz kıs denılmeden tuketılen bır gıda olan dondurmayı yeme ıslemıdır. zıra dondurma yemek buyuk caba ıster. once ambalajı acılır, ardından ısırılmaya baslanır.. bıtmesıne yakın cubukta kalan kısımlar ozenle temızlenmelıdır.
aykolik
aykolik1 ay önce
aykolik in hiç yaşlanmaması
Garip gelen durum. 15 sene önce de aynı tipi vardı.
aykolik
aykolik1 ay önce
trakya ve istanbul da çekirge istilası
balkanlar'dan gelen çekirge sürüsü trakya ve istanbul'da paniğe yol açtı, vatandaşlar ne yapacağını bilmiyor. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/suru-halinde-turkiyeye-geliyor-trakya-ve-istanbulda-cekirge-istilasi-iddiasi-ne-yapacagimizi-bilmiyoruz-… devamını gör
aykolik
aykolik1 ay önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
aykolik
aykolik1 ay önce
altın oran
1,6142857 gibi bir rakama tekabül ediyor imiş.. `dan brown`, `da vinci şifresi`'nde bayağı bi bozmuştu kafayı kendisiyle. resimde falan bu oran tutturulunca bi estetik yakalanıyomuş. insan vücudunun bazı yerlerinde de doğuştan varmış bu oran. … devamını gör
aykolik
aykolik1 ay önce
türk halkının kerem kınık a özür borçlu olması
kerem kınık'a laf atanlar şimdi utançtan kıvranıyordur herhalde. adamın ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı da özür dilemek ağırlarına gidiyor.
aykolik
aykolik1 ay önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
aykolik
aykolik1 ay önce
anın görüntüsü
aykolik
aykolik2 ay önce
yalnız yaşamak
buluğ çağında her gencin hayalidir evde tek başınadır evde kalmışlıktır
aykolik
aykolik2 ay önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
aykolik
aykolik2 ay önce
başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak
uzun süredir bırakın mutluluğu, pozitif bir şey hissetmekte bile zorlanan insanın yaşadığı tecrübe. sen pozitif bir şey hissetmekte zorlanıp içinden atamadığın bir öfke yaşıyorsun, millet mutlu oluyor, kahkaha atıyor, çıkıp sevişiyor. gel de sev bu a… devamını gör
aykolik
aykolik2 ay önce
anın görüntüsü
aykolik
aykolik2 ay önce
tren
şimendifer.
aykolik
aykolik2 ay önce
anın görüntüsü
aykolik
aykolik2 ay önce
anın görüntüsü
aykolik
aykolik2 ay önce
anın görüntüsü
aykolik
aykolik3 ay önce
anın görüntüsü
aykolik
aykolik3 ay önce
anın görüntüsü
aykolik
aykolik3 ay önce
dün ne yaptınız
Dün havuzda yüzdüm. Bayağı bir yandım güneşte ve vücudum acıdı ama yatabildim.
aykolik
aykolik3 ay önce
oralet
sıcak ya da soğuk içilen, `tang`ler ve `link`ler çıkmadan önce favori olan içecek tozu (heytt be, ne güzel günlerdi onlar).
© copyright 2005 - 2026