bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması15
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek9
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi11
- fatma betül sayan kaya57
- sözlükte söylediği çoğu şey yalan olan yazar2
- bazı aşklar şehre benzer3
- pos bozuk ibanıma at diyen esnaf2
- şampuan önerisi4
- muhallebici açıyoruz isim önerileri14
- era7capone ve antipanik aşkı6
- siyonist arşivi2
- kendisiyle övünen insanlar15
- menemen dolmuşları2
- tüm delilerin beni çekmesi2
- sözlüğün attila ilhan'ı olmak istemek2
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler9
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- arkadaşlar çok kötüyüm2
- allah'ın yasaya uymayan israil oğullarına laneti3
- deniz göktaş7
- katatespizartmasi2
- salyangoz3
- türkiye33
- gece bire üç kala gelen umumi tuvalete sıçma isteğ2
- ne kadar yaşlısın16
- sözlüğün iyice camiye dönmesi3
- futbol18
- ai otomatik silmenin ayet silmesi3
- queen ravenna adlı yazar10
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- verdiği sözü tutamayan insan4
- firavunun biraz mal olması2
- terso pek paso2
- trt tarafsız olmalı13
- risale'i nurları neşretmek3
- stanley termos5
- ters çevrilmiş sandalyeye oturup felsefik düşünmek2
- türk kızlarının genel özellikleri3
- uefa uluslar ligi8
- habersiz gelen misafir4
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- yağmurdan sonra beliren korkusuz salyangoz sürüsü3
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- annelerin garip huyları2
- karton toplayan çocuğa cin kabilesi göndermek5
- bir derdim var4
- türk esnafı2
- asrın soygunu21
- tayt3
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
sevdiği entry'ler
Neyse ki sana fiyat sormaya gerek yok 5 para etmezsin.
Böyle insanlar nefretttğğğ.
Dedem de Hiç sevmiyorum diyor bizim kedileri görünce al şunları Allah size akıl fikir versin falan diyor. Ama bence korkuyor ve bunu söyleyemediği için sevmiyorum diyor. Çünkü dokunduğunu hiç görmedim kendinden uzaklaştırmak için bile olsa. Ani tepkilerinde korkma refleksi var ne kadar bastırmaya çalışsa daxnxnxnx.
Dedem de Hiç sevmiyorum diyor bizim kedileri görünce al şunları Allah size akıl fikir versin falan diyor. Ama bence korkuyor ve bunu söyleyemediği için sevmiyorum diyor. Çünkü dokunduğunu hiç görmedim kendinden uzaklaştırmak için bile olsa. Ani tepkilerinde korkma refleksi var ne kadar bastırmaya çalışsa daxnxnxnx.
3 kedim 100 çiçeğim var. Beni böyle çoluğum çocuğumla sever miydin yoksa yok mu..
allah türk milletini ak parti'nin yapmaya kalkacağı bir yeni anayasadan korusun.
çünkü bunların yapacağı anayasa ile demokrasinin, insan haklarının ve hukukun üstünlüğünün tamamen ortadan kalktığı, muhalefetin her türlü organıyla birlikte tamamen susturulduğu, seçimlerin ve milli iradenin etkisini tamamen kaybettiği, rusya ve iran'ı aratmayan tam otoriter bir rejime geçeriz.
çünkü bunların yapacağı anayasa ile demokrasinin, insan haklarının ve hukukun üstünlüğünün tamamen ortadan kalktığı, muhalefetin her türlü organıyla birlikte tamamen susturulduğu, seçimlerin ve milli iradenin etkisini tamamen kaybettiği, rusya ve iran'ı aratmayan tam otoriter bir rejime geçeriz.
Bugün işyerinden izin aldım, dün salonda yer yatağı yaptık babamla zor bela oraya yatırdık. Bilinci de bulanık gibi, sürekli uykulu dünden beri. Sindirimi bu aralar problemli, tedavi alıyor ama bu sürede parkinson ilaçları etki etmediği için kadıncağız kitlendi kaldı. Lazımlık falan aldık.. çok kötü hissediyorum.
Bir hayır duanızı alırım..
Bir hayır duanızı alırım..
Omurgasızdır. Avrupadaki her türlü güzellikten faydalanır işsizlik maaşını yer ama mesele şeriat ülkesine gitmeye gelince ağlar dururlar.
valla ben izledim geçmiş olsun. çocuk yapmicam eve de 3 kedi daha alcam
Abi tüylerim diken diken oluyor ya.
Bla bla bla anlatıyor derdini sonuna eklemiş hanfendi.
Ya bi yürü git aq.
Nedense çok sinirleniyorum.
Cimcime gibi bir etkisi var.
Bla bla bla anlatıyor derdini sonuna eklemiş hanfendi.
Ya bi yürü git aq.
Nedense çok sinirleniyorum.
Cimcime gibi bir etkisi var.
irem
Menu
Yorgun m.
Katates
Silver
Ahdardide.
Menu
Yorgun m.
Katates
Silver
Ahdardide.
Benim oğlum ve kızım geçenlerde haberlerde ölenlerin neden hep çocuk ve kadın olduğunu sordular. O çocukların bile aklı eriyor. Bu gavatların "babaları nerede" diye. Benim çocuğuma bir şey olmasın diye kendimi siper ederim. Bu kahpeler yeraltında ne halt ediyorlar? Çalıyı baştan sürüyeceksin. Çoluğu çocuğu savunacağın yerde onları canlı kalkan yapmayacaksın! Tüm bu söylediklerim israil'in ve askerlerinin kancıklığını ve katil olduğu gerçeğini değiştirmez, yanlış anlaşılmasın!
israil'i savunanın Allah belasını versin! Hamas denen teröristleri de savunmamak gerek. Kancıklık edeni savunmak olur mu hiç? Canlı bomba eylemi yapan babam olsa savunmam. Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? islam gayet açıktır. Birini diğerine tercih etmek zorunda değilsiniz. Çocuklara acırım sadece: Hangi dinden olursa olsun.
Temet ve ahdardide ne güzel fotoğraflar paylaşmışlar öyle. Bayılıyorum böyle insanlara. Bir köpek size güvenip karnını açmış sevmeniz için, bundan ötesi yok be. Çantasında mama taşıyan insan da iki üç adım ileride benim için. Sebepsiz yere mutlu oldum.
Ayrıca ahdardide tüm paylaşımlarında beş parmaklı. Takdir ediyorum kendisini, saygılar efendim.
Kartoncu merada mısın topram? Tarlalar senin mi?
Ayrıca ahdardide tüm paylaşımlarında beş parmaklı. Takdir ediyorum kendisini, saygılar efendim.
Kartoncu merada mısın topram? Tarlalar senin mi?
ahdardide çabuk Chery kupa linkini alabilir miyimbxhdhsj.
Ai bu 4 parmağı var.
ahardide 6 parmak olayını patlatan arkadaşımız olarak büyük risk almış, ve el fotoğrafı atmış. büyük cesaret!