bugün
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- atatürk'ü sevmemek6
- birazdan temmuza giriyoruz15
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası5
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı10
- siyonizm yahudilik değildir5
- yazarların akıl hocaları7
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- boyalı da saçların6
- en son seviştiğin zaman3
- sevişirken yapılması gerekenler8
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- en sevilen gavur adı soyadı4
- iyi futbol oynar mısınız5
- lp3
- paraguaylı kaleci orlando gill'in hikayesi2
- beyler bik bik erkek8
- bazı yazarların mal olduğu gerçeği3
- pandela18
- hiç kız olmayan sözlük5
- nutuk2
- fransa7
- isveç5
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen7
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- trollerin akşama doğru çekilmesi2
- içinde seks olmayan dizi'ya da film izlemek3
- tai lung17
- amsızlık2
- askerde en sevdiğiniz komutan4
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- spor yapmayan erkek2
- ben geldim naneler7
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- türklerin gerizekalı bir millet olması4
- meme uçlarım kaşınıyor emsene diyen kız4
- atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor2
- adananın normal bir şehir olmaması4
- hanife gürdal2
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- kadınların sevişirken sertlikten hoşlanması4
- nöbette uyuyan askeri öperek uyandırmak4
- iremga6
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- hoşgörü dini islam12
- matrix'deki zencinin torbacı olması2
- şeyhin götüne priz sokmak8
sevdiği entry'ler
3 kedim 100 çiçeğim var. Beni böyle çoluğum çocuğumla sever miydin yoksa yok mu..
allah türk milletini ak parti'nin yapmaya kalkacağı bir yeni anayasadan korusun.
çünkü bunların yapacağı anayasa ile demokrasinin, insan haklarının ve hukukun üstünlüğünün tamamen ortadan kalktığı, muhalefetin her türlü organıyla birlikte tamamen susturulduğu, seçimlerin ve milli iradenin etkisini tamamen kaybettiği, rusya ve iran'ı aratmayan tam otoriter bir rejime geçeriz.
çünkü bunların yapacağı anayasa ile demokrasinin, insan haklarının ve hukukun üstünlüğünün tamamen ortadan kalktığı, muhalefetin her türlü organıyla birlikte tamamen susturulduğu, seçimlerin ve milli iradenin etkisini tamamen kaybettiği, rusya ve iran'ı aratmayan tam otoriter bir rejime geçeriz.
Bugün işyerinden izin aldım, dün salonda yer yatağı yaptık babamla zor bela oraya yatırdık. Bilinci de bulanık gibi, sürekli uykulu dünden beri. Sindirimi bu aralar problemli, tedavi alıyor ama bu sürede parkinson ilaçları etki etmediği için kadıncağız kitlendi kaldı. Lazımlık falan aldık.. çok kötü hissediyorum.
Bir hayır duanızı alırım..
Bir hayır duanızı alırım..
Omurgasızdır. Avrupadaki her türlü güzellikten faydalanır işsizlik maaşını yer ama mesele şeriat ülkesine gitmeye gelince ağlar dururlar.
valla ben izledim geçmiş olsun. çocuk yapmicam eve de 3 kedi daha alcam
Abi tüylerim diken diken oluyor ya.
Bla bla bla anlatıyor derdini sonuna eklemiş hanfendi.
Ya bi yürü git aq.
Nedense çok sinirleniyorum.
Cimcime gibi bir etkisi var.
Bla bla bla anlatıyor derdini sonuna eklemiş hanfendi.
Ya bi yürü git aq.
Nedense çok sinirleniyorum.
Cimcime gibi bir etkisi var.
irem
Menu
Yorgun m.
Katates
Silver
Ahdardide.
Menu
Yorgun m.
Katates
Silver
Ahdardide.
Benim oğlum ve kızım geçenlerde haberlerde ölenlerin neden hep çocuk ve kadın olduğunu sordular. O çocukların bile aklı eriyor. Bu gavatların "babaları nerede" diye. Benim çocuğuma bir şey olmasın diye kendimi siper ederim. Bu kahpeler yeraltında ne halt ediyorlar? Çalıyı baştan sürüyeceksin. Çoluğu çocuğu savunacağın yerde onları canlı kalkan yapmayacaksın! Tüm bu söylediklerim israil'in ve askerlerinin kancıklığını ve katil olduğu gerçeğini değiştirmez, yanlış anlaşılmasın!
israil'i savunanın Allah belasını versin! Hamas denen teröristleri de savunmamak gerek. Kancıklık edeni savunmak olur mu hiç? Canlı bomba eylemi yapan babam olsa savunmam. Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? islam gayet açıktır. Birini diğerine tercih etmek zorunda değilsiniz. Çocuklara acırım sadece: Hangi dinden olursa olsun.
Temet ve ahdardide ne güzel fotoğraflar paylaşmışlar öyle. Bayılıyorum böyle insanlara. Bir köpek size güvenip karnını açmış sevmeniz için, bundan ötesi yok be. Çantasında mama taşıyan insan da iki üç adım ileride benim için. Sebepsiz yere mutlu oldum.
Ayrıca ahdardide tüm paylaşımlarında beş parmaklı. Takdir ediyorum kendisini, saygılar efendim.
Kartoncu merada mısın topram? Tarlalar senin mi?
Ayrıca ahdardide tüm paylaşımlarında beş parmaklı. Takdir ediyorum kendisini, saygılar efendim.
Kartoncu merada mısın topram? Tarlalar senin mi?
ahdardide çabuk Chery kupa linkini alabilir miyimbxhdhsj.
Ai bu 4 parmağı var.
ahardide 6 parmak olayını patlatan arkadaşımız olarak büyük risk almış, ve el fotoğrafı atmış. büyük cesaret!
Çoluk çocuğun içinde olduğu şeylerin şakası olmaz.