bugün

sevdiği entry'ler

3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı

3 kedim 100 çiçeğim var. Beni böyle çoluğum çocuğumla sever miydin yoksa yok mu..

yeni anayasa

allah türk milletini ak parti'nin yapmaya kalkacağı bir yeni anayasadan korusun.

çünkü bunların yapacağı anayasa ile demokrasinin, insan haklarının ve hukukun üstünlüğünün tamamen ortadan kalktığı, muhalefetin her türlü organıyla birlikte tamamen susturulduğu, seçimlerin ve milli iradenin etkisini tamamen kaybettiği, rusya ve iran'ı aratmayan tam otoriter bir rejime geçeriz.

parkinson hastası annem artık yürüyemiyor

Bugün işyerinden izin aldım, dün salonda yer yatağı yaptık babamla zor bela oraya yatırdık. Bilinci de bulanık gibi, sürekli uykulu dünden beri. Sindirimi bu aralar problemli, tedavi alıyor ama bu sürede parkinson ilaçları etki etmediği için kadıncağız kitlendi kaldı. Lazımlık falan aldık.. çok kötü hissediyorum.

Bir hayır duanızı alırım..

şeriat isteyip avrupada yaşayan tip

Omurgasızdır. Avrupadaki her türlü güzellikten faydalanır işsizlik maaşını yer ama mesele şeriat ülkesine gitmeye gelince ağlar dururlar.

bosch'un anneler günü reklamı yayından kaldırıldı

valla ben izledim geçmiş olsun. çocuk yapmicam eve de 3 kedi daha alcam

anın kedisi

Ne zaman mutsuz olsam bir kedi durduk yere yanıma gelir sırnaşır. Kendini çılgınlar gibi sevdirir. Biraz olsun mutsuzluğumu alır götürür. Bunlar neden böyle ya?

görsel
görsel

hanfendi diyen erkek

Abi tüylerim diken diken oluyor ya.
Bla bla bla anlatıyor derdini sonuna eklemiş hanfendi.
Ya bi yürü git aq.

Nedense çok sinirleniyorum.
Cimcime gibi bir etkisi var.

ulunun en iyi 5 kadın yazarı

irem
Menu
Yorgun m.
Katates
Silver
Ahdardide.

hamas

Benim oğlum ve kızım geçenlerde haberlerde ölenlerin neden hep çocuk ve kadın olduğunu sordular. O çocukların bile aklı eriyor. Bu gavatların "babaları nerede" diye. Benim çocuğuma bir şey olmasın diye kendimi siper ederim. Bu kahpeler yeraltında ne halt ediyorlar? Çalıyı baştan sürüyeceksin. Çoluğu çocuğu savunacağın yerde onları canlı kalkan yapmayacaksın! Tüm bu söylediklerim israil'in ve askerlerinin kancıklığını ve katil olduğu gerçeğini değiştirmez, yanlış anlaşılmasın!

hamas

israil'i savunanın Allah belasını versin! Hamas denen teröristleri de savunmamak gerek. Kancıklık edeni savunmak olur mu hiç? Canlı bomba eylemi yapan babam olsa savunmam. Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? islam gayet açıktır. Birini diğerine tercih etmek zorunda değilsiniz. Çocuklara acırım sadece: Hangi dinden olursa olsun.

günün kedisi

Bizim bahçenin iki deli kurşunu.

görsel

günün kedisi

görsel

anın görüntüsü

Temet ve ahdardide ne güzel fotoğraflar paylaşmışlar öyle. Bayılıyorum böyle insanlara. Bir köpek size güvenip karnını açmış sevmeniz için, bundan ötesi yok be. Çantasında mama taşıyan insan da iki üç adım ileride benim için. Sebepsiz yere mutlu oldum.
Ayrıca ahdardide tüm paylaşımlarında beş parmaklı. Takdir ediyorum kendisini, saygılar efendim.
Kartoncu merada mısın topram? Tarlalar senin mi?

sözlük yazarlarının kahveleri

ahdardide çabuk Chery kupa linkini alabilir miyimbxhdhsj.

Ai bu 4 parmağı var.

ahardide 6 parmak olayını patlatan arkadaşımız olarak büyük risk almış, ve el fotoğrafı atmış. büyük cesaret!

epstein adasına giden yazarlar

Çoluk çocuğun içinde olduğu şeylerin şakası olmaz.
© copyright 2005 - 2026