bugün
- ecevit denince akla gelen şeyler21
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması21
- simko315
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- rakıya verilen paranın göze batmaması4
- türkiye 0 7 fransa5
- manifest4
- çok şükür ki atatürkçü ve tırk değilim5
- memduh bashgan10
- türk olmayan türkler5
- israil azerbaycan kardeşliği4
- türklerin dinsiz bir millet olması4
- sözlükte ki türk düşmanları10
- esat oktay yıldıran3
- ölüm orucu3
- hewal ebo6
- bölücüye sövdük diye çaylak olmak3
- tarih kitaplarının aşırı yalandan ibaret olması4
- sözlüğe fotoğraf yüklenmiyor4
- roman çöpü hagi4
- bir diktatörü diktatör yapan şeyler7
- işcep2
- asgari ücretle geçinip vatan millet savunmak3
- özel sektör vs devlet sektörü3
- durumumuz kudretlidir3
- amedspor'un kürt milliyetçisi bir takım olması3
- devşirme orta asya köpeği memduh4
- kredi kartı borcu3
- catwalk3
- kürt memduh4
- filenin balonları3
- etzincan kürdü memduh4
- siirt te patpat devrilmesi 7 yaralı3
- sözlük moderatörleri sorgulanmalı2
- s'i l v'e r m'i s t7
- kafayı bir yere çarpıp sonra gülmek6
- sözlüğün içler acısı hali ve zavallı yazar tayfası3
- 5816 atatürk ü koruma kanunu kaldırılsın mı2
- betray me8
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- kürdistan da bulunmaktan şeref duydum2
- ligin ilk ikisinde amedspor'un ve cimbomun olması2
- trabzonspor 4 galatasaray 02
- trabzonspor taraftarı2
- husiler ve mekke ittifakı'nın ilk sınavı7
- arkadaşın eski sevgilisi3
- yabancı bir şirkette mühendislik işi bulma yolları4
- laiklik ile yönetilen tek ülkenin türkiye olması2
- kürt hareketinin erzincan daki oy oranı2
- fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama4
kıbrıs'ın kurtuluşu.
Şu yazarın profiline bir baksanıza. Boş boş işlerle uğraşmayın.
(bkz: aydinoglu nebula)
(bkz: aydinoglu nebula)
sözlüğün yeni sapıklarından. Tez kellesi vurula.
Sene 2001…
Dolar 1,22 tl den 1,29 tl ye çıkıyor.
ekonomik gidişatı protesto eden bir vatandaş dönemin başbakanı Bülent Ecevit’e yazar kasa fırlatır.
Dolar 1.29 tl.
Mazotun litresi 1 tl.
Hepimize rahat batmış amk.
Şimdi sürekli, kiramızı çıkaramıyoruz, maliyetler çok yükseldi diye ağlayan esnafa seslenelim.
Bırakın yazar kasayı falan, götünüz yiyorsa tayyip e hesap makinesi atın amk.
Dolar 1,22 tl den 1,29 tl ye çıkıyor.
ekonomik gidişatı protesto eden bir vatandaş dönemin başbakanı Bülent Ecevit’e yazar kasa fırlatır.
Dolar 1.29 tl.
Mazotun litresi 1 tl.
Hepimize rahat batmış amk.
Şimdi sürekli, kiramızı çıkaramıyoruz, maliyetler çok yükseldi diye ağlayan esnafa seslenelim.
Bırakın yazar kasayı falan, götünüz yiyorsa tayyip e hesap makinesi atın amk.
gammazlıyorum gammazlıyorum silinmiyor. iyice kanalizasyona döndürdüler burayı yapay zeka moderatör koyduk dediler onu da kendilerine benzetmişler. lan yapay zeka moderatör koydun da "sözlük formatını" neden yüklemedin neye göre silecek veya kalacak diye karar veriyor bu ? silinmesi gereken entryi doğru sebepten/sebeplerden gammazlıyorsun gene silmiyor. ya da bazı yazarların gammazladıklarını silme diye mi programladılar ne yaptılarsa artık bunlardan her şey beklenir amk..
Lan olum alım gücü denen kavramdan haberi olmayan adamlarla ne tartışıyorsunuz? Bunlar necmettin batırel in bildiği kadar ekonomi biliyor işte. Kendinizi boşa yoruyorsunuz.
Gammazlar göreve dersiniz sonra haftanın gammazlarına gömersiniz.
Bakma bana 2006' lı çocuk, sen doğduğunda ben okuma yazma öğreniyordum shshshsh.
Kerhaneci kardeşim,
Verdığin örneklerden yola çıkarak şu anda Ecevit dönemine göre altı kat daha çok refah içinde yaşadığımıza inanıyorsan mutluluğunu hiç bozmayalım.
Bu arada 2001’de bir asgari ücretle yaklaşık 6,5 çeyrek altın alınabilirken bugün yaklaşık 2,5 çeyrek altın alınabiliyor falan ama ekonomi tek tek ürünler baz alınarak okunmaz.
Sen refahının tadını çıkar.
Verdığin örneklerden yola çıkarak şu anda Ecevit dönemine göre altı kat daha çok refah içinde yaşadığımıza inanıyorsan mutluluğunu hiç bozmayalım.
Bu arada 2001’de bir asgari ücretle yaklaşık 6,5 çeyrek altın alınabilirken bugün yaklaşık 2,5 çeyrek altın alınabiliyor falan ama ekonomi tek tek ürünler baz alınarak okunmaz.
Sen refahının tadını çıkar.
insanın ikiyüzlülüğünden çok sıkıldım. Konunun benimle hiç ilgisi yok ancak yanlışını söylediğim insan, beni taraf olmakla itham etti. Yine de sakin kalarak kendimi ifade ettim. Karşımda öfkeden deliye dönmesini gülümseyerek izledim. Söylediği yalanı, yaptığı yanlışı mükemmel bir şekilde laf sokarak sıralayınca kudurmasını izledim.
Çok keyifliydi be.
Çok keyifliydi be.
Kanka biz okulu kırıcaz. Yoklama kağıdını yırtsanıza.
Gocu yokken kimse hortlatmıyor başlığı. Bu gecelik nöbet bende olsun.
görsel
görsel
Yok seneye survivorda yok Kocaeli sporda. Kendi ülkesindeki adam böyle derse elin gevurunun hırtlık yapması abes değil. Siz böyle dedikçe o da takıyor golleri.
Mösyö yanlış anlama ama, real Madrid adamın sözleşmesini 2031 yılına kadar uzatmaya hazırlanıyor. Kocaeli, alanya ve Rize paralarını birleştirse ardayı idmana bile çıkaramazlar.
satış konusunda doğru önermedir. tek başına 23 senelik iktidarında türkiye cumhuriyeti tarihindeki tüm hükümetlerin tüm iktidarların toplamından onlarca yüzlerce kat devlet malını özelleştirme adı altında satmıştır. hatta artık satacak kurum kalmayınca iş köprülere otoyollara kadar gelmiştir. bu da bir çağ atlatmadır doğrudur..
Dogru. Mesela m.ö 3. Yuzyilda buzdolabi yoktu simdi var.
Guzel eylem. Belki onlar anlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar