bugün
bugünün iyileri

ecevit denince akla gelen şeyler

kıbrıs'ın kurtuluşu.

gammazlar göreve

Şu yazarın profiline bir baksanıza. Boş boş işlerle uğraşmayın.
(bkz: aydinoglu nebula)

aydinoglu nebula

sözlüğün yeni sapıklarından. Tez kellesi vurula.

Sene 2001…

Dolar 1,22 tl den 1,29 tl ye çıkıyor.

ekonomik gidişatı protesto eden bir vatandaş dönemin başbakanı Bülent Ecevit’e yazar kasa fırlatır.

Dolar 1.29 tl.

Mazotun litresi 1 tl.

Hepimize rahat batmış amk.

Şimdi sürekli, kiramızı çıkaramıyoruz, maliyetler çok yükseldi diye ağlayan esnafa seslenelim.

Bırakın yazar kasayı falan, götünüz yiyorsa tayyip e hesap makinesi atın amk.

gammazlar göreve

gammazlıyorum gammazlıyorum silinmiyor. iyice kanalizasyona döndürdüler burayı yapay zeka moderatör koyduk dediler onu da kendilerine benzetmişler. lan yapay zeka moderatör koydun da "sözlük formatını" neden yüklemedin neye göre silecek veya kalacak diye karar veriyor bu ? silinmesi gereken entryi doğru sebepten/sebeplerden gammazlıyorsun gene silmiyor. ya da bazı yazarların gammazladıklarını silme diye mi programladılar ne yaptılarsa artık bunlardan her şey beklenir amk..

Lan olum alım gücü denen kavramdan haberi olmayan adamlarla ne tartışıyorsunuz? Bunlar necmettin batırel in bildiği kadar ekonomi biliyor işte. Kendinizi boşa yoruyorsunuz.

gammazlar göreve

Gammazlar göreve dersiniz sonra haftanın gammazlarına gömersiniz.

--spoiler--

bırakın yazar kasayı falan, götünüz yiyorsa tayyip e hesap makinesi atın amk.

--spoiler--

Önce görebilmek için bir teleskop alsınlar da o kadar uzağa fırlatma kısmına sonra bakarız.

ben bu yazıyı öylesine yazdım

Bakma bana 2006' lı çocuk, sen doğduğunda ben okuma yazma öğreniyordum shshshsh.

Kerhaneci kardeşim,

Verdığin örneklerden yola çıkarak şu anda Ecevit dönemine göre altı kat daha çok refah içinde yaşadığımıza inanıyorsan mutluluğunu hiç bozmayalım.

Bu arada 2001’de bir asgari ücretle yaklaşık 6,5 çeyrek altın alınabilirken bugün yaklaşık 2,5 çeyrek altın alınabiliyor falan ama ekonomi tek tek ürünler baz alınarak okunmaz.

Sen refahının tadını çıkar.

ben bu yazıyı öylesine yazdım

insanın ikiyüzlülüğünden çok sıkıldım. Konunun benimle hiç ilgisi yok ancak yanlışını söylediğim insan, beni taraf olmakla itham etti. Yine de sakin kalarak kendimi ifade ettim. Karşımda öfkeden deliye dönmesini gülümseyerek izledim. Söylediği yalanı, yaptığı yanlışı mükemmel bir şekilde laf sokarak sıralayınca kudurmasını izledim.
Çok keyifliydi be.

lise yıllarına ait bir şey söyleyin

Kanka biz okulu kırıcaz. Yoklama kağıdını yırtsanıza.

içmedeyiz uludağ sözlük

Gocu yokken kimse hortlatmıyor başlığı. Bu gecelik nöbet bende olsun.
görsel

arda güler

Yok seneye survivorda yok Kocaeli sporda. Kendi ülkesindeki adam böyle derse elin gevurunun hırtlık yapması abes değil. Siz böyle dedikçe o da takıyor golleri.

arda güler

Mösyö yanlış anlama ama, real Madrid adamın sözleşmesini 2031 yılına kadar uzatmaya hazırlanıyor. Kocaeli, alanya ve Rize paralarını birleştirse ardayı idmana bile çıkaramazlar.

recep tayyip erdoğan ın ülkeye çağ atlatması

satış konusunda doğru önermedir. tek başına 23 senelik iktidarında türkiye cumhuriyeti tarihindeki tüm hükümetlerin tüm iktidarların toplamından onlarca yüzlerce kat devlet malını özelleştirme adı altında satmıştır. hatta artık satacak kurum kalmayınca iş köprülere otoyollara kadar gelmiştir. bu da bir çağ atlatmadır doğrudur..

recep tayyip erdoğan ın ülkeye çağ atlatması

Dogru. Mesela m.ö 3. Yuzyilda buzdolabi yoktu simdi var.

agaçlarla dertleşmek

Guzel eylem. Belki onlar anlar.
© copyright 2005 - 2026