bugün
bugünün iyileri

0 0 7 nin kafasını tutup ağaca sürtmek

(bkz: #45898445)

enayimiknatisi ile kavga etmek

--spoiler--
Sözlükte düşmanı olmayan prenseslerden.
--spoiler--

Sözlükte bana düşman olan birileri olmadığını iddia ediyorsan okuma yazma bilmediğini varsayarım.
Ayrıca tek lokmada yemek falan iddialı sözler.

ismail kartal

O değil de “çok siliksin” demesinler diye adamcağız ego yapmaya çalışıyor o da çok iğreti duruyor.

Deli Ümit özat’ın dediği gibi ;

“Sanki real Madrid’i bırakıp geldi, gel diyonuz kahveden geliyor. “

hewal ebo

mal troll hesap.

sözlük kızları

insanlar ailelerinde kadınlara nasıl davranılıyorsa, kadınlara öyle davranırlar. mesela üstteki arkadaş anasına, bacısına konuşulduğu gibi sözlük kadınlarına konuşmuş. kişiler ailelerinden bilir işi. kadınlara böyle alçakça saldırılar yapma cüretini gösterenler, alçak ailelerin fertleridirler.

bu saatte kahve içilir mi sorunsalı

Bana göre cevabı evet olan sorudur. Kahve içmenin saati mi olur? Olmaz. Hele üstteki entryde bahsedildiği gibi sohbet için davet edildiyse kahve zaten şart.
Kahve içtikten kısa bir süre sonra uykuya dalabilirsem daha bile rahat uyuyorum.

sözlük kızları

bunun duyarla ne alakası var? sen küfretmişsin, küfürü ifade özgürlüğü falan mı sanıyorsun?
sana belki beynin basar diye şöyle örneklendireyim, belki ana bacı empati yaparsın;

başlık mesela şöyle olsun; game of throstaki enayinin annesi

Tiktok kızlarından daha şeydir.

(bkz: kaşar peyniri)
(bkz: tulum peyniri)
(bkz: beyaz peynir)
Sizin favoriniz hangisi

sen şimdi kendi anana bacına bunların söylenmesinden rahatsız değilsen, başkalarının anası bacısı hakkında bu terbiyesizliklerine devam et.

kadın öğretmenler

--spoiler--
hayret... duyar kasanlar olmamis. kisiye göre duyar kasiliyor demek ki.

popüler yazar yapinca "hihihi alemsin";

sevilmeyen yazar yapinca "OVVVVVVVVVVVVVVV Oç s.git burdan"

iki yüzlülügünüz, sahte duyarliliginiz batsin.
--spoiler--

pardon ya, kendini true ile kıyaslayacak kadar düşük seviyede, hatta o'nu kıskanacak kadar aşağı bir yerde olduğunu düşünmemiştim. belki eğitilebilirsin diye iki tokat atmıştım, eğitimde şiddete inanırım, ama magmadan da dip biriyle kendini kıyaslayacak kadar aşağıda biriymişsin, eğitilemezmişsin. benim hatam.

abdullah öcalan

ermeni asıllı kürt liderdir evet. Selahattin başko da zaza. Mesud hıyarı da yahudi. yani 3 de devşirme , hahahha

bu saatte kahve içilir mi sorunsalı

içilir. saat kavramını kahveye anlatacak değiliz.

Gerçekten bunu yapacağımı düşünüyorsanız delirmiş olmanız gerek.
Beni parçalar bu deli.

Enayimiknatisi gayet düzeyli bir üsluba sahip. Buna rağmen kavga etmeyi başarabiliyorsanız üzgünüm sorun sizde *

18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı

Bu kaloriferciyle ve saçma tercihleri ile Avrupa liginde devam eder sezonu yine ikinci tamamlarız.

elit bir kavga olur.

sözlük kızları

ya utanmaz adam bey gibi yaşar lafının karşılığı olma. terbiyesizlik yaptıysan da arkasında duracak kadar omurga sahibi ol. lafı kıvırma, ya adam gibi sonunu düşünmeden insanlara küfretme gafletinde bulundum özür dilerim de, ya da ben böyle alçak biriyim işte de ve olduğun yolda devam et.
© copyright 2005 - 2026