sevdiği entry'ler

veganım diyip amcanın balıklarını denize döken kız

bitkiler de can vegan kardeş. sen açlıktan öl bence, benim canım bitkilerimi koparıp yiyemezsin.

kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak

şu an çay içiyorum...

ilk kez otobüs yolculuğu yapacaklara tavsiyeler

Şehirlerarası otobüs yolculuğu yaparken önünüzdeki kişi koltuğu tamamen arkaya yatırıp sizi sıkıştırırsa,başınızın üzerindeki klimayı son seviyeye kadar açıp önünüzdeki kişinin kafasına çevirebilirsiniz.

küresel ıkınma

O kadar güçlü bir insan ki. Bu günlerin de üstesinden gelecek. Sadece biraz sabır. Dualarımı eksik etmiyorum üzerinden.

yaşasın kbb den randevu aldım

Günlerce uğraştım yahu. Saat tam onda aradım bugün yakaladım hayırlısıyla annem için...

sözlüğümüzün kıymetini bilelim

Şu kapalı olduğu süre boyunca gerçekten uludağın kıymetini anladım.

Normal sözlüğe gittik ‘sen mültecisin’ dediler çaylak yaptılar, ekşi’de zaten ipleyen olmadı.

Biz bize yeteriz uludağım.

normal sözlük

Misafirperverlik sıfır.

Sözlüğümüzün kapalı kaldığı süre boyunca bir sürü hakaret işitttik. Beni çaylak yaptılar gerçekleri söylediğim için. Bize mülteci dediler, sözlüğüne göz dikeni ez oğul deyip ezmeye çalıştılar. Artık gammaz bile olamaz dediler.

Ne oldu şimdi? Sözlüğümüz geri döndü. O ‘misafirperver’ normal sözlükçüleri sözlükleri kapandığı zaman buraya bekliyoruz. Gelsinler ki onlara uludağ sözlük misafirperverliğini gösterelim.

epilepsi

Yalnız olmamaya çalış. Tv çok izleme. Gece çıkma. Sarı ampul kullan.

perseid meteor yağmuru

görsel
meteor yağmuru ve samanyolunun altında iken kendimizi de çekmezsek olmazdı galiba.

otuzlarında oyun oynayan tip

Oyunun yaşı olmaz.
insanların eğlendiği aktivitelere karışmak yobazlıktan farksızdır.

34 plakanın diğer illerdeki karizması

bi 01 değildir.

burnu kaf dağında olan kişinin burnunu kırmak

kendini bir bok zanneden kişiye yapılması gereken eylem.

sen kim köpeksin de, böyle davranırsın bre zındık!

evet.

galatasaraylıları çıldırtacak birşey bırak

biz yıllardır çıldırtıyoruz, bizim bıraktıklarımızdan siz fırsat bulamazsınız. önce şampiyon olun da sonra gelin bizimle uğraşın.
bomboş bir öneri.

mülteci sorunu

sokak köpeklerine kafayı takmak yerine daha çok ilgilenilmesi ve ele alınması gereken çok ciddi sorun. gerçekten bu konuda iyice düşünülmesi gerekiyor. bu şekilde gidemez.

tuhafbirinsan

temiz yürekli, iyi niyetli, kötülere düşmanlığıyla bana benzeyen yazar. seviyorum.

sözlükteki yazarlara dışarıda selam verir misiniz

cevabı '' yüzlerini görmedim ki tanıyıp selam vereyim '' olan soru. yoksa selam vermek iyidir.

tanımadığın kızın kafasına tuğla ile vurmak

öldürmeye teşebbüs ve cinayetten başka bir şey değildir. bunu yapanı ışıksız hücreye kapatıp oradan çıkarmayacaksın. bu nedir ya ?
© copyright 2005 - 2026