bugün
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması7
- temas bağımlılığı6
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım13
- bodrum3
- galericiler battı mutlu musunuz3
- dünya da kimse işe gitmezse kapitalist sistem3
- flört kelimesinin son zamanlarda sık kullanılması3
- sözlüğün en güzel kız yazarı5
- islam barış dinidir9
- yazarların favori oyun karakteri15
- sabah ezanı okunurken köpeklerin havlaması6
- caddebostan6
- 23 ağustos 2026 göztepe gençlerbirliği maçı3
- sabahları nefret edilen şeyler8
- avram galanti2
- urfa dürüm2
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı19
- adalet birlik ve beraberlik partisi2
- abur öldü mü lan5
- meriçlik2
- laik teyze5
- nervio hamferdi10
- sözlüğe karı kız düşürme amacıyla gelen insan3
- futbol14
- osuruktan şiirler89
- israil2
- evleneceği kadının geçmisini umursayan tip2
- günün sözü5
- bakımsız kadını nafakasız boşama hakkı2
- nelerin koleksiyonu yapılabilir6
- mutlu ama uzak olsun12
- alparslan kuytul ve eşinin tutuklanması2
- dolar isterse 100 olsun41
- tai lung26
- para mı aşk mı sorunsalı8
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- zorunlu eğitim11
- israil lobisinin tom barrack'ı hedef alması2
- brezilya7
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- velvet50
- süper lig7
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- milan skriniar8
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- nervio varıdı nerede o11
- film önerileri3
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
sevdiği entry'ler
bitkiler de can vegan kardeş. sen açlıktan öl bence, benim canım bitkilerimi koparıp yiyemezsin.
şu an çay içiyorum...
Şehirlerarası otobüs yolculuğu yaparken önünüzdeki kişi koltuğu tamamen arkaya yatırıp sizi sıkıştırırsa,başınızın üzerindeki klimayı son seviyeye kadar açıp önünüzdeki kişinin kafasına çevirebilirsiniz.
O kadar güçlü bir insan ki. Bu günlerin de üstesinden gelecek. Sadece biraz sabır. Dualarımı eksik etmiyorum üzerinden.
Günlerce uğraştım yahu. Saat tam onda aradım bugün yakaladım hayırlısıyla annem için...
Şu kapalı olduğu süre boyunca gerçekten uludağın kıymetini anladım.
Normal sözlüğe gittik ‘sen mültecisin’ dediler çaylak yaptılar, ekşi’de zaten ipleyen olmadı.
Biz bize yeteriz uludağım.
Normal sözlüğe gittik ‘sen mültecisin’ dediler çaylak yaptılar, ekşi’de zaten ipleyen olmadı.
Biz bize yeteriz uludağım.
Misafirperverlik sıfır.
Sözlüğümüzün kapalı kaldığı süre boyunca bir sürü hakaret işitttik. Beni çaylak yaptılar gerçekleri söylediğim için. Bize mülteci dediler, sözlüğüne göz dikeni ez oğul deyip ezmeye çalıştılar. Artık gammaz bile olamaz dediler.
Ne oldu şimdi? Sözlüğümüz geri döndü. O ‘misafirperver’ normal sözlükçüleri sözlükleri kapandığı zaman buraya bekliyoruz. Gelsinler ki onlara uludağ sözlük misafirperverliğini gösterelim.
Sözlüğümüzün kapalı kaldığı süre boyunca bir sürü hakaret işitttik. Beni çaylak yaptılar gerçekleri söylediğim için. Bize mülteci dediler, sözlüğüne göz dikeni ez oğul deyip ezmeye çalıştılar. Artık gammaz bile olamaz dediler.
Ne oldu şimdi? Sözlüğümüz geri döndü. O ‘misafirperver’ normal sözlükçüleri sözlükleri kapandığı zaman buraya bekliyoruz. Gelsinler ki onlara uludağ sözlük misafirperverliğini gösterelim.
Yalnız olmamaya çalış. Tv çok izleme. Gece çıkma. Sarı ampul kullan.
görsel
meteor yağmuru ve samanyolunun altında iken kendimizi de çekmezsek olmazdı galiba.
meteor yağmuru ve samanyolunun altında iken kendimizi de çekmezsek olmazdı galiba.
Oyunun yaşı olmaz.
insanların eğlendiği aktivitelere karışmak yobazlıktan farksızdır.
insanların eğlendiği aktivitelere karışmak yobazlıktan farksızdır.
bi 01 değildir.
kendini bir bok zanneden kişiye yapılması gereken eylem.
sen kim köpeksin de, böyle davranırsın bre zındık!
evet.
sen kim köpeksin de, böyle davranırsın bre zındık!
evet.
biz yıllardır çıldırtıyoruz, bizim bıraktıklarımızdan siz fırsat bulamazsınız. önce şampiyon olun da sonra gelin bizimle uğraşın.
bomboş bir öneri.
bomboş bir öneri.
sokak köpeklerine kafayı takmak yerine daha çok ilgilenilmesi ve ele alınması gereken çok ciddi sorun. gerçekten bu konuda iyice düşünülmesi gerekiyor. bu şekilde gidemez.
temiz yürekli, iyi niyetli, kötülere düşmanlığıyla bana benzeyen yazar. seviyorum.
cevabı '' yüzlerini görmedim ki tanıyıp selam vereyim '' olan soru. yoksa selam vermek iyidir.
öldürmeye teşebbüs ve cinayetten başka bir şey değildir. bunu yapanı ışıksız hücreye kapatıp oradan çıkarmayacaksın. bu nedir ya ?