bugün
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı17
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- aslında italyanın kazanması4
- sözlükte psikolojik delilerin olması4
- filenin sultanları5
- melissa vargas7
- ağlıyorum sözlük4
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- çok fazla dolandırıcı var3
- muslettin amca6
- robert de niro3
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- yaradana tüm günahlarınızı itiraf edin saklamayın4
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- sözlüğün en tembel yazarı5
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- zeytin sevmeyen insan3
- pipinin kalkmaması3
- iblis gece gündüz sizi kınıyor ve suçluyor3
- zeytinli poğaça3
- true sözlüğün en namuslu ve ahlaklı yazarıdır5
- niyet her şeyin başıdır2
- hepiniz maçı izleyeceksiniz5
- sarapci koala48
- hangi dalda bilim insanı olmak isterdiniz4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- masturbasyon yapmamak2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- sözlük whatsapp grupları12
- tanrının bile bilmediği günahınız2
- linç bağımlılığı3
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- silver kpss'ye girdi mi sorunsalı3
- fransızca öğrenmek3
- fındık ezmesi2
- galiba yenileceğiz arkadaşlar4
- plajda bira içmek2
- friedrich hegel la bi cay icek10
- sizi görünce saçıyla oynamaya başlayan kız2
- afd'ye oy veren türkler4
- mükemmeliyete inanıyor musunuz6
- pazar akşamları3
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- fenerbahçe15
- düşün ki o bunu okuyor9
- kahve büyüsü4
entry'ler (53)
kimin başı sıkışsa
koşa perihan abla
işte bu mahallede
yaşar perihan abla
şeklinde süren bir şarkısı vardı. dizinin bitiminden sonra, çekimlerin yapıldığı kuzguncuk'taki sokağa perihan abla sokağı adı verildi.
koşa perihan abla
işte bu mahallede
yaşar perihan abla
şeklinde süren bir şarkısı vardı. dizinin bitiminden sonra, çekimlerin yapıldığı kuzguncuk'taki sokağa perihan abla sokağı adı verildi.
show tv'de yayınlanan, akıllara zarar dizimsi. kalitenin yanından geçmeyen, basit, ve bayağı bir yapım. seyredeni var ki hala sürüyor. yazık demek istiyorum ve dedim bile. "yazık"
şu aralar bir müzikalde rol almaya başlayan kapatma şarkıcı kızımız. müzikalin adını unuttum şimdi.
kimseleri beğenmeyen, suratsız bi şarkıcımsı abimiz. doğurma zorluğu çeken kediler gibi söylüyor şarkılarını. her daim bağırıp çağırıyor. netekim dinlerken yorulduğunuzu hissedersiniz.
küçükken düşen uçağın kara kutusu bulunduğunda, ulan niye bütün uçağı kara kutudan yapmıyolar ki diye düşünürdüm. yani madem o kutuya bişey olmuyo, yazık değil mi onca insan ölüyor, uçak da kara kutu gibi olsun deyu üzülürdüm. büyüdüm, artık takmıyorum, öküz oldum yanee..
(bkz: pandora nın kutusu)
(bkz: pandora nın kutusu)
uzaylıların susam sokağı karakterlerini andırdığı ultra absürd türk filmi. tahta veya kartondan imal edildiği sanılan kenarları tırtıklı uzay kılıçlarıya kötü adamın kafasına allah yarattı demeden vuran cüneyt arkın'ın, bu kötülüklerle dolu kafayı boylamasına ikiye böldüğü görülür. ikiye bölünme sahnesi, ekranın sağ tarafının karatılmasıyla gerçekleşmiştir. arada kameramanın elinin titremesiyle karartı azcık kayar ve olmaması gereken tarafın ucu azcık görünüverir.
cüneyt arkın uzay mekiğini kullanırken, gemiyi sağa çevirmek istediğinde, kafasını da bi miktar sağa eğdiğine şahit olursunuz.
(bkz: uzay hızı)
cüneyt arkın uzay mekiğini kullanırken, gemiyi sağa çevirmek istediğinde, kafasını da bi miktar sağa eğdiğine şahit olursunuz.
(bkz: uzay hızı)
bir nev'i "ne işim var lan benim burda" bakışıdır. bi miktar şaşkınlık, bi miktar da pişmanlık kokar. az biraz da şaşkınlık ihtiva eder. kime pas atayım, kimden pas alayım soruları da bu bakışta gizlidir. "koş koş gerisi boş" da demeye çalışıyor olabilir. ya da ben bu kadar çok şeyi bir bakışa sıkıştırmaya çalışan abartık* bir adem oğlu da olabilirim. evet.
el kol hareketine haddinden fazla tepki gösteren psikopatik* uyarı cümlesi. arkasından gelen kavga beklenen bir sonuç olacağından, kimsecikleri şaşırtmayacaktır.
grup denk adıyla anılan ikili. evliydi bunlar. hala birlikteler mi bilemiyorum. oya küçümen, zihni küçümen'in küçümen kızıdır.
(bkz: sefa pezevengi)
80'li yılların unutulmaz vamp kadını. sürekli permalı ve röfleli kocaman bir kafayla gezerdi. kelebek tokası vazgeçilmez aksesuarlarındandır. kocaman yeşil gözleri, kayık tabak gibi ağzı vardır, az biraz travestileri andırır. genelde, istemeden kötü yola düşmüş kader kurbanı kadınları canlandırmıştır.
alternatif para tuzağı.
her daim hüzünlü, biraz sinirli, ağlamaklı şarkıcı abimiz. şarkıları iyi hoş da bazen bu ağlaklığı baymıyor değil hani.
beyaz takkesinde pembe çiçek, sağ elinde de sürekli ayna taşıyan tekerlek şirin.
sürtünmeden dolayı ortaya çıkacak ısı enerjisi sebebiylen, fazla uzun soluklu bir sevişme olmayacaktır.
gözaltı torbalarının yakıkştığı nadir insanlardan. bir diğeri için,
(bkz: zuhal olcay)
(bkz: zuhal olcay)
(bkz: şapkasız çıkmam abi)
mal
kobra
kamış
kobra
kamış