bugün
- rujlu erkekle öpüşmek3
- ölüyorum lan ölüyorum2
- from gold from dust13
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- rujlu kadınla öpüşmek6
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- çin'e demokrasi gelsin10
- fiziği güzel sözlük kızları48
- araba kullanırken uyumak2
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- recep tayyip erdoğan27
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- vajinanın iç sıcaklığı10
- nervio23
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- silikon memenin patlaması10
- gurbet3
- burna tuzlu su çekmek6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- adalet ve kalkınma partisi4
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- kopya çekmenin etiği5
- gocu19
- ekrem imamoğlu6
- seni terkedeceğim4
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- fatma betül sayan kaya59
- iyi dostlar biriktirdim7
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız2
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı3
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- yazarların akşama dair planları9
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- radiohead seven kız3
- seni çok özledim3
entry'ler (53)
kimin başı sıkışsa
koşa perihan abla
işte bu mahallede
yaşar perihan abla
şeklinde süren bir şarkısı vardı. dizinin bitiminden sonra, çekimlerin yapıldığı kuzguncuk'taki sokağa perihan abla sokağı adı verildi.
koşa perihan abla
işte bu mahallede
yaşar perihan abla
şeklinde süren bir şarkısı vardı. dizinin bitiminden sonra, çekimlerin yapıldığı kuzguncuk'taki sokağa perihan abla sokağı adı verildi.
show tv'de yayınlanan, akıllara zarar dizimsi. kalitenin yanından geçmeyen, basit, ve bayağı bir yapım. seyredeni var ki hala sürüyor. yazık demek istiyorum ve dedim bile. "yazık"
şu aralar bir müzikalde rol almaya başlayan kapatma şarkıcı kızımız. müzikalin adını unuttum şimdi.
kimseleri beğenmeyen, suratsız bi şarkıcımsı abimiz. doğurma zorluğu çeken kediler gibi söylüyor şarkılarını. her daim bağırıp çağırıyor. netekim dinlerken yorulduğunuzu hissedersiniz.
küçükken düşen uçağın kara kutusu bulunduğunda, ulan niye bütün uçağı kara kutudan yapmıyolar ki diye düşünürdüm. yani madem o kutuya bişey olmuyo, yazık değil mi onca insan ölüyor, uçak da kara kutu gibi olsun deyu üzülürdüm. büyüdüm, artık takmıyorum, öküz oldum yanee..
(bkz: pandora nın kutusu)
(bkz: pandora nın kutusu)
uzaylıların susam sokağı karakterlerini andırdığı ultra absürd türk filmi. tahta veya kartondan imal edildiği sanılan kenarları tırtıklı uzay kılıçlarıya kötü adamın kafasına allah yarattı demeden vuran cüneyt arkın'ın, bu kötülüklerle dolu kafayı boylamasına ikiye böldüğü görülür. ikiye bölünme sahnesi, ekranın sağ tarafının karatılmasıyla gerçekleşmiştir. arada kameramanın elinin titremesiyle karartı azcık kayar ve olmaması gereken tarafın ucu azcık görünüverir.
cüneyt arkın uzay mekiğini kullanırken, gemiyi sağa çevirmek istediğinde, kafasını da bi miktar sağa eğdiğine şahit olursunuz.
(bkz: uzay hızı)
cüneyt arkın uzay mekiğini kullanırken, gemiyi sağa çevirmek istediğinde, kafasını da bi miktar sağa eğdiğine şahit olursunuz.
(bkz: uzay hızı)
bir nev'i "ne işim var lan benim burda" bakışıdır. bi miktar şaşkınlık, bi miktar da pişmanlık kokar. az biraz da şaşkınlık ihtiva eder. kime pas atayım, kimden pas alayım soruları da bu bakışta gizlidir. "koş koş gerisi boş" da demeye çalışıyor olabilir. ya da ben bu kadar çok şeyi bir bakışa sıkıştırmaya çalışan abartık* bir adem oğlu da olabilirim. evet.
el kol hareketine haddinden fazla tepki gösteren psikopatik* uyarı cümlesi. arkasından gelen kavga beklenen bir sonuç olacağından, kimsecikleri şaşırtmayacaktır.
grup denk adıyla anılan ikili. evliydi bunlar. hala birlikteler mi bilemiyorum. oya küçümen, zihni küçümen'in küçümen kızıdır.
(bkz: sefa pezevengi)
80'li yılların unutulmaz vamp kadını. sürekli permalı ve röfleli kocaman bir kafayla gezerdi. kelebek tokası vazgeçilmez aksesuarlarındandır. kocaman yeşil gözleri, kayık tabak gibi ağzı vardır, az biraz travestileri andırır. genelde, istemeden kötü yola düşmüş kader kurbanı kadınları canlandırmıştır.
alternatif para tuzağı.
her daim hüzünlü, biraz sinirli, ağlamaklı şarkıcı abimiz. şarkıları iyi hoş da bazen bu ağlaklığı baymıyor değil hani.
beyaz takkesinde pembe çiçek, sağ elinde de sürekli ayna taşıyan tekerlek şirin.
sürtünmeden dolayı ortaya çıkacak ısı enerjisi sebebiylen, fazla uzun soluklu bir sevişme olmayacaktır.
gözaltı torbalarının yakıkştığı nadir insanlardan. bir diğeri için,
(bkz: zuhal olcay)
(bkz: zuhal olcay)
(bkz: şapkasız çıkmam abi)
mal
kobra
kamış
kobra
kamış