bugün
- nervio13
- seviştikten sonra teşekkür etmekk10
- yeni uyanmış kadın güzelliği8
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması26
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay4
- fiziği güzel sözlük kızları42
- recep tayyip erdoğan20
- ibne5
- bilime göre türkçenin konuşulan en eski dil olması6
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı21
- artvin de 30 yıllık cinayetin aydınlanması4
- arap aksanı2
- işe giderken beslenme çantası götürmek5
- memeleri kafam kadar kız22
- fatma betül sayan kaya58
- çaylaklar bizi okuyor mu sorunsalı2
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek18
- venüs ve mars'ın ıssız olması5
- konyada engelli bireyin gözlerinin oyulması5
- kazada otomobil ikiye bölündü haberindeki otomobil11
- çanakkale savaşı4
- çiftlik bank4
- küçük memeli sözlük erkekleri12
- sabahları sevilen şeyler5
- cabrio araba2
- yine uyanmış olmak2
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı12
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- patrick bateman2
- metroda osuran adam2
- tinder da eşleşme algoritması2
- sözlüğün tek ve mutlak hakimi8
- turbocu abla2
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek13
- sokuşu çağdaşlık ve gençlik olarak gören zihniyet3
- parcalandim toparlanamiyorum33
- afyon civarı pasif var mı7
- sözlük yazarlarının benzediği ünlü sayısı8
- türkiyede 30 yıl sonra aynı kalacak şey3
- hande ataizi ile günah dolu bir gece geçirmek7
- uyumadan önce yapılan keyifli işler6
- eve escort çağırmak6
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi12
- türkiye33
- sözlük kızları'nın meme muhabbeti yapması6
- romanya53
- sevgiliden duyulan en acı cümle3
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- amerikan filmlerinde banyo yapan kadını öldürmek3
entry'ler (53)
kimin başı sıkışsa
koşa perihan abla
işte bu mahallede
yaşar perihan abla
şeklinde süren bir şarkısı vardı. dizinin bitiminden sonra, çekimlerin yapıldığı kuzguncuk'taki sokağa perihan abla sokağı adı verildi.
koşa perihan abla
işte bu mahallede
yaşar perihan abla
şeklinde süren bir şarkısı vardı. dizinin bitiminden sonra, çekimlerin yapıldığı kuzguncuk'taki sokağa perihan abla sokağı adı verildi.
show tv'de yayınlanan, akıllara zarar dizimsi. kalitenin yanından geçmeyen, basit, ve bayağı bir yapım. seyredeni var ki hala sürüyor. yazık demek istiyorum ve dedim bile. "yazık"
şu aralar bir müzikalde rol almaya başlayan kapatma şarkıcı kızımız. müzikalin adını unuttum şimdi.
kimseleri beğenmeyen, suratsız bi şarkıcımsı abimiz. doğurma zorluğu çeken kediler gibi söylüyor şarkılarını. her daim bağırıp çağırıyor. netekim dinlerken yorulduğunuzu hissedersiniz.
küçükken düşen uçağın kara kutusu bulunduğunda, ulan niye bütün uçağı kara kutudan yapmıyolar ki diye düşünürdüm. yani madem o kutuya bişey olmuyo, yazık değil mi onca insan ölüyor, uçak da kara kutu gibi olsun deyu üzülürdüm. büyüdüm, artık takmıyorum, öküz oldum yanee..
(bkz: pandora nın kutusu)
(bkz: pandora nın kutusu)
uzaylıların susam sokağı karakterlerini andırdığı ultra absürd türk filmi. tahta veya kartondan imal edildiği sanılan kenarları tırtıklı uzay kılıçlarıya kötü adamın kafasına allah yarattı demeden vuran cüneyt arkın'ın, bu kötülüklerle dolu kafayı boylamasına ikiye böldüğü görülür. ikiye bölünme sahnesi, ekranın sağ tarafının karatılmasıyla gerçekleşmiştir. arada kameramanın elinin titremesiyle karartı azcık kayar ve olmaması gereken tarafın ucu azcık görünüverir.
cüneyt arkın uzay mekiğini kullanırken, gemiyi sağa çevirmek istediğinde, kafasını da bi miktar sağa eğdiğine şahit olursunuz.
(bkz: uzay hızı)
cüneyt arkın uzay mekiğini kullanırken, gemiyi sağa çevirmek istediğinde, kafasını da bi miktar sağa eğdiğine şahit olursunuz.
(bkz: uzay hızı)
bir nev'i "ne işim var lan benim burda" bakışıdır. bi miktar şaşkınlık, bi miktar da pişmanlık kokar. az biraz da şaşkınlık ihtiva eder. kime pas atayım, kimden pas alayım soruları da bu bakışta gizlidir. "koş koş gerisi boş" da demeye çalışıyor olabilir. ya da ben bu kadar çok şeyi bir bakışa sıkıştırmaya çalışan abartık* bir adem oğlu da olabilirim. evet.
el kol hareketine haddinden fazla tepki gösteren psikopatik* uyarı cümlesi. arkasından gelen kavga beklenen bir sonuç olacağından, kimsecikleri şaşırtmayacaktır.
grup denk adıyla anılan ikili. evliydi bunlar. hala birlikteler mi bilemiyorum. oya küçümen, zihni küçümen'in küçümen kızıdır.
(bkz: sefa pezevengi)
80'li yılların unutulmaz vamp kadını. sürekli permalı ve röfleli kocaman bir kafayla gezerdi. kelebek tokası vazgeçilmez aksesuarlarındandır. kocaman yeşil gözleri, kayık tabak gibi ağzı vardır, az biraz travestileri andırır. genelde, istemeden kötü yola düşmüş kader kurbanı kadınları canlandırmıştır.
alternatif para tuzağı.
her daim hüzünlü, biraz sinirli, ağlamaklı şarkıcı abimiz. şarkıları iyi hoş da bazen bu ağlaklığı baymıyor değil hani.
beyaz takkesinde pembe çiçek, sağ elinde de sürekli ayna taşıyan tekerlek şirin.
sürtünmeden dolayı ortaya çıkacak ısı enerjisi sebebiylen, fazla uzun soluklu bir sevişme olmayacaktır.
gözaltı torbalarının yakıkştığı nadir insanlardan. bir diğeri için,
(bkz: zuhal olcay)
(bkz: zuhal olcay)
(bkz: şapkasız çıkmam abi)
mal
kobra
kamış
kobra
kamış