bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı75
- rus kadınla evlenir misiniz7
- kiraz cicegi kolonyasi20
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak2
- okan buruk9
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı5
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- polis çevirmesi2
- dm yazarlığı9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- bakarız diyen erkek17
- serhat kılıç28
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız2
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar8
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı15
- ne kadar paranız var10
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatahahahahahaha7
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- 0 0 710
- recep tayyip erdoğan14
- gece gece bamya yenir mi5
- cübbeli ahmet hoca9
- yasa dışı bahis operasyonunda 17 tutuklama2
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- gta 78
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması4
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- dereden altın bulmak5
- uğurcan çakır4
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- hala açılacak başlık bulunması4
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- sırlar denizi5
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan2
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- deplasmanda atılan golün bir ağırlığının olmaması4
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- tacettin libosoglu3
- anın görüntüsü27
- gocu34
entry'ler (53)
kimin başı sıkışsa
koşa perihan abla
işte bu mahallede
yaşar perihan abla
şeklinde süren bir şarkısı vardı. dizinin bitiminden sonra, çekimlerin yapıldığı kuzguncuk'taki sokağa perihan abla sokağı adı verildi.
koşa perihan abla
işte bu mahallede
yaşar perihan abla
şeklinde süren bir şarkısı vardı. dizinin bitiminden sonra, çekimlerin yapıldığı kuzguncuk'taki sokağa perihan abla sokağı adı verildi.
show tv'de yayınlanan, akıllara zarar dizimsi. kalitenin yanından geçmeyen, basit, ve bayağı bir yapım. seyredeni var ki hala sürüyor. yazık demek istiyorum ve dedim bile. "yazık"
şu aralar bir müzikalde rol almaya başlayan kapatma şarkıcı kızımız. müzikalin adını unuttum şimdi.
kimseleri beğenmeyen, suratsız bi şarkıcımsı abimiz. doğurma zorluğu çeken kediler gibi söylüyor şarkılarını. her daim bağırıp çağırıyor. netekim dinlerken yorulduğunuzu hissedersiniz.
küçükken düşen uçağın kara kutusu bulunduğunda, ulan niye bütün uçağı kara kutudan yapmıyolar ki diye düşünürdüm. yani madem o kutuya bişey olmuyo, yazık değil mi onca insan ölüyor, uçak da kara kutu gibi olsun deyu üzülürdüm. büyüdüm, artık takmıyorum, öküz oldum yanee..
(bkz: pandora nın kutusu)
(bkz: pandora nın kutusu)
uzaylıların susam sokağı karakterlerini andırdığı ultra absürd türk filmi. tahta veya kartondan imal edildiği sanılan kenarları tırtıklı uzay kılıçlarıya kötü adamın kafasına allah yarattı demeden vuran cüneyt arkın'ın, bu kötülüklerle dolu kafayı boylamasına ikiye böldüğü görülür. ikiye bölünme sahnesi, ekranın sağ tarafının karatılmasıyla gerçekleşmiştir. arada kameramanın elinin titremesiyle karartı azcık kayar ve olmaması gereken tarafın ucu azcık görünüverir.
cüneyt arkın uzay mekiğini kullanırken, gemiyi sağa çevirmek istediğinde, kafasını da bi miktar sağa eğdiğine şahit olursunuz.
(bkz: uzay hızı)
cüneyt arkın uzay mekiğini kullanırken, gemiyi sağa çevirmek istediğinde, kafasını da bi miktar sağa eğdiğine şahit olursunuz.
(bkz: uzay hızı)
bir nev'i "ne işim var lan benim burda" bakışıdır. bi miktar şaşkınlık, bi miktar da pişmanlık kokar. az biraz da şaşkınlık ihtiva eder. kime pas atayım, kimden pas alayım soruları da bu bakışta gizlidir. "koş koş gerisi boş" da demeye çalışıyor olabilir. ya da ben bu kadar çok şeyi bir bakışa sıkıştırmaya çalışan abartık* bir adem oğlu da olabilirim. evet.
el kol hareketine haddinden fazla tepki gösteren psikopatik* uyarı cümlesi. arkasından gelen kavga beklenen bir sonuç olacağından, kimsecikleri şaşırtmayacaktır.
grup denk adıyla anılan ikili. evliydi bunlar. hala birlikteler mi bilemiyorum. oya küçümen, zihni küçümen'in küçümen kızıdır.
(bkz: sefa pezevengi)
80'li yılların unutulmaz vamp kadını. sürekli permalı ve röfleli kocaman bir kafayla gezerdi. kelebek tokası vazgeçilmez aksesuarlarındandır. kocaman yeşil gözleri, kayık tabak gibi ağzı vardır, az biraz travestileri andırır. genelde, istemeden kötü yola düşmüş kader kurbanı kadınları canlandırmıştır.
alternatif para tuzağı.
her daim hüzünlü, biraz sinirli, ağlamaklı şarkıcı abimiz. şarkıları iyi hoş da bazen bu ağlaklığı baymıyor değil hani.
beyaz takkesinde pembe çiçek, sağ elinde de sürekli ayna taşıyan tekerlek şirin.
sürtünmeden dolayı ortaya çıkacak ısı enerjisi sebebiylen, fazla uzun soluklu bir sevişme olmayacaktır.
gözaltı torbalarının yakıkştığı nadir insanlardan. bir diğeri için,
(bkz: zuhal olcay)
(bkz: zuhal olcay)
(bkz: şapkasız çıkmam abi)
mal
kobra
kamış
kobra
kamış