bugün
- gecenin şarkısı10
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak10
- insanlar değişmez4
- ölmek istemek ama ölememek5
- bol tereyağlı iskender5
- chatgpt ile dertleşmek7
- boyumun 2 cm kısalması28
- gece açlığı6
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- tutunamayanlar8
- kızlar bakar mısınız13
- anasonlu nargile4
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- saat dokuzu beş geçe atam dolmabahçe de2
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- flörtöz erkek iticiliği5
- islamda namaz yoktur13
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- ayrılık sonrası herkesi benzetmek3
- zengin erkek vs fakir kız3
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum6
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması3
- bir gay yakışıklı bir erkeği nasıl tavlayabilir2
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- ben üşümem2
- deli benim2
- inanmak teslimiyetçi bi külte tabi olmak değildir2
- rakı3
- cumartesi gecesi erken uyuyan insan3
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- placebo konserinde bayilmak2
- kendi kendine nazar değdirmek3
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı4
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- gece gündüz acı çekmek2
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
entry'ler (53)
kimin başı sıkışsa
koşa perihan abla
işte bu mahallede
yaşar perihan abla
şeklinde süren bir şarkısı vardı. dizinin bitiminden sonra, çekimlerin yapıldığı kuzguncuk'taki sokağa perihan abla sokağı adı verildi.
koşa perihan abla
işte bu mahallede
yaşar perihan abla
şeklinde süren bir şarkısı vardı. dizinin bitiminden sonra, çekimlerin yapıldığı kuzguncuk'taki sokağa perihan abla sokağı adı verildi.
show tv'de yayınlanan, akıllara zarar dizimsi. kalitenin yanından geçmeyen, basit, ve bayağı bir yapım. seyredeni var ki hala sürüyor. yazık demek istiyorum ve dedim bile. "yazık"
şu aralar bir müzikalde rol almaya başlayan kapatma şarkıcı kızımız. müzikalin adını unuttum şimdi.
kimseleri beğenmeyen, suratsız bi şarkıcımsı abimiz. doğurma zorluğu çeken kediler gibi söylüyor şarkılarını. her daim bağırıp çağırıyor. netekim dinlerken yorulduğunuzu hissedersiniz.
küçükken düşen uçağın kara kutusu bulunduğunda, ulan niye bütün uçağı kara kutudan yapmıyolar ki diye düşünürdüm. yani madem o kutuya bişey olmuyo, yazık değil mi onca insan ölüyor, uçak da kara kutu gibi olsun deyu üzülürdüm. büyüdüm, artık takmıyorum, öküz oldum yanee..
(bkz: pandora nın kutusu)
(bkz: pandora nın kutusu)
uzaylıların susam sokağı karakterlerini andırdığı ultra absürd türk filmi. tahta veya kartondan imal edildiği sanılan kenarları tırtıklı uzay kılıçlarıya kötü adamın kafasına allah yarattı demeden vuran cüneyt arkın'ın, bu kötülüklerle dolu kafayı boylamasına ikiye böldüğü görülür. ikiye bölünme sahnesi, ekranın sağ tarafının karatılmasıyla gerçekleşmiştir. arada kameramanın elinin titremesiyle karartı azcık kayar ve olmaması gereken tarafın ucu azcık görünüverir.
cüneyt arkın uzay mekiğini kullanırken, gemiyi sağa çevirmek istediğinde, kafasını da bi miktar sağa eğdiğine şahit olursunuz.
(bkz: uzay hızı)
cüneyt arkın uzay mekiğini kullanırken, gemiyi sağa çevirmek istediğinde, kafasını da bi miktar sağa eğdiğine şahit olursunuz.
(bkz: uzay hızı)
bir nev'i "ne işim var lan benim burda" bakışıdır. bi miktar şaşkınlık, bi miktar da pişmanlık kokar. az biraz da şaşkınlık ihtiva eder. kime pas atayım, kimden pas alayım soruları da bu bakışta gizlidir. "koş koş gerisi boş" da demeye çalışıyor olabilir. ya da ben bu kadar çok şeyi bir bakışa sıkıştırmaya çalışan abartık* bir adem oğlu da olabilirim. evet.
el kol hareketine haddinden fazla tepki gösteren psikopatik* uyarı cümlesi. arkasından gelen kavga beklenen bir sonuç olacağından, kimsecikleri şaşırtmayacaktır.
grup denk adıyla anılan ikili. evliydi bunlar. hala birlikteler mi bilemiyorum. oya küçümen, zihni küçümen'in küçümen kızıdır.
(bkz: sefa pezevengi)
80'li yılların unutulmaz vamp kadını. sürekli permalı ve röfleli kocaman bir kafayla gezerdi. kelebek tokası vazgeçilmez aksesuarlarındandır. kocaman yeşil gözleri, kayık tabak gibi ağzı vardır, az biraz travestileri andırır. genelde, istemeden kötü yola düşmüş kader kurbanı kadınları canlandırmıştır.
alternatif para tuzağı.
her daim hüzünlü, biraz sinirli, ağlamaklı şarkıcı abimiz. şarkıları iyi hoş da bazen bu ağlaklığı baymıyor değil hani.
beyaz takkesinde pembe çiçek, sağ elinde de sürekli ayna taşıyan tekerlek şirin.
sürtünmeden dolayı ortaya çıkacak ısı enerjisi sebebiylen, fazla uzun soluklu bir sevişme olmayacaktır.
gözaltı torbalarının yakıkştığı nadir insanlardan. bir diğeri için,
(bkz: zuhal olcay)
(bkz: zuhal olcay)
(bkz: şapkasız çıkmam abi)
mal
kobra
kamış
kobra
kamış