bugün
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- askerde günde iki kere duş alan erkek11
- kiraz cicegi kolonyasi17
- velvet37
- koca istiyom gel beni al5
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan7
- yaşlılık kaç yaşında başlıyor sorunsalı6
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- sözlüğün en popi erkeği4
- bik bik'in mutfağı3
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- ctrlx10
- kuran da namazın olmaması21
- istanbul da ev kiraları6
- sevgiliyle ormanın derinliklerine gitmek3
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar5
- domalan kız6
- mason greenwood6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- bizi ne zaman sevecekler5
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- kedilerin evdeki boş duvara bakıp kitlenmesi3
- götü yuvarlak olan kadın2
- saraca finch house24
- aldatırken kocasıyla telefonda konuşan kadın3
- cevabı bilinmeyen sorular6
- iş arkadaşlığı9
- kırım kongo kanamalı ateşi4
- peter magyar2
- 31 yaşında bakire olan kız9
- en tehlikeli kadın tipi7
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- psikoloji bölümü mezunlarının işsiz kalması2
- mehdinin bir anda gelecek olması3
- uzak dur benden sözlük2
- bir yazarı ensesinden tutup blowjob yaptırmak4
- ehli sünnet hocalar11
- bonnie tyler4
- havalimanlarinda fahiş fiyat uygulamalari2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- ekrem imamoğlu14
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- türk kadınlarındaki temizlik hastalığı5
- kalça ellemek6
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
- 23 mayıs 2027 amedspor fenerbahçe maçı3
- şeyhleri sallandırmak3
entry'ler (40)
sozlugu birakmasalarda olur ama birakmalari gereken sey teshircilik. ben kadiniiiamm diye atlamayin ota boka.
soylemez. icine atar.
gote got diyemeyen orospu evlatlarina dert olmustur. be amk cocugu simdi muslumansinda ayetle dalga gecerlerken kul hakki yenirken neredeydi muslumanligin. pic!
tercih etmeyi dusundugum universite. ama sadece almanca egitim veren liselerin mezunlarimi tercih edebiliyor simdi yoksa butun liselere acikmi burasi hakkinda bilgisi olan yardimci olurmusun bana?
allahımı seven bi tavsiye versin istanbul aydın üniversitesi hukuk yazmayı düşünüyorum. giden varsa okul nasıl bi anlat hele.
uyumak benim icin hicbir zaman kolay olmadi ama bu gunlerde herzamankinden de zor.
vicdani olmayan vatandastir. hayati boyunca guclunun yanindaki yanci olmustur olacaktir. bunlar bana degmeyen yilan bin yasasin modunda gezerler kendilerinden baska kimse umurlarinda degildir. yani isin ozeti polis ne sevilmeyi nede guveni hak etmiyor su ortamda. tez zamanda kendilerine ceki duzen vermeleri dilegiyle...
saygisizlik yapti denilen fakat en buyuk saygisizliga maruz kalmis adam.
hala bas bakani! savunan yalama takimi yalamadan once adamin yaptigi harekete bir bakin. arkadas ortaminda bile konusurken soz kesilmez ki kursude konusurken soz kesilsin. oradaki asil edepsizlik soz kesmektir. itirazin varsa zaten sen ne diyecen diye agzinin icine bakan 256223622 tane tv var birini sec cik konus. amaci polemik yaratmakti basardi.
hala bas bakani! savunan yalama takimi yalamadan once adamin yaptigi harekete bir bakin. arkadas ortaminda bile konusurken soz kesilmez ki kursude konusurken soz kesilsin. oradaki asil edepsizlik soz kesmektir. itirazin varsa zaten sen ne diyecen diye agzinin icine bakan 256223622 tane tv var birini sec cik konus. amaci polemik yaratmakti basardi.
sari filtre icemedigim icin parliament iciyordum. ama bu fiyata dustuyse meraba camel meraba.
paketim bitince kullanmaya baslayacagim yeni sigaram.
paketim bitince kullanmaya baslayacagim yeni sigaram.
kullanmaya basladigim gune lanet ettiren operator. sehrin ortasinda evim var cekmiyor interneti yavas arayanibil ucretli tek artisi ogrenci isi olmasi.
bir hafta once uc arkadas ayni sikayet metniyle aveaya sikayette bulunduk evde cekmiyor diye. onlarda ucumuze ayni cevabi ( bulundugunuz bolgeye gelecekte! yatirim planimiz var) diyerek musterilerini! ne kadar onemsedigini gosterdi.
son olarak: sizin yaptiginiz isi sikim!
bir hafta once uc arkadas ayni sikayet metniyle aveaya sikayette bulunduk evde cekmiyor diye. onlarda ucumuze ayni cevabi ( bulundugunuz bolgeye gelecekte! yatirim planimiz var) diyerek musterilerini! ne kadar onemsedigini gosterdi.
son olarak: sizin yaptiginiz isi sikim!
uzun parliament.
iktidarin goz gore gore olay cikartin diye yaptigi provakasyondur.
taksime sen polisleri yigmasan sadece guven timleri bulundurup guvenligi saglasan gelen rahatca taksime cikip kutlamasini yapsa ortalik savas alanina donmesene olur? ne kaybedersin? iktidarinmi sarsirilir?
bu yasagi savunanlara soruyorum bir tane rakamla 1 tane mantikli sepep gosterin.
neden taksimde kutlanamaz bunu bi aciklayin.
taksime sen polisleri yigmasan sadece guven timleri bulundurup guvenligi saglasan gelen rahatca taksime cikip kutlamasini yapsa ortalik savas alanina donmesene olur? ne kaybedersin? iktidarinmi sarsirilir?
bu yasagi savunanlara soruyorum bir tane rakamla 1 tane mantikli sepep gosterin.
neden taksimde kutlanamaz bunu bi aciklayin.
dilenmeye simdi baslasak haziran basi gibi gelebilitesi olan teknik direktor.
ama adamin kafasi calisiyor gelmez.
(bkz: totem)
ama adamin kafasi calisiyor gelmez.
(bkz: totem)
ben malim lan ben malim!!! zerre umrunda olmadigim biri icin dustugum duruma bak. en iyisi civi civiyi soker taktigi. unutmam lazim resmen yirmi dort saatim o olmus durumda. artik yeter. kafami kaldirayim onume bakayim. seninde kafani sisirdim kusura bakma kendime cok kizginim hala.
manciniyi gonderip drogba hayrovic burdisso onteviroya yol verip gelecek sezona agirliklarindan kurtulup girmesi gereken takimimdir.
takimda o kadar vasat futbolcu varki kadro sisti. devre arasi dokuz oyuncu alindi ve sadece biri oynadi.
luce de gelir bir forvet bi kanat alinir. ust duzey turk takviyeside yapilirsa onumuzde kimse duramaz. hadi hayirlisi.
takimda o kadar vasat futbolcu varki kadro sisti. devre arasi dokuz oyuncu alindi ve sadece biri oynadi.
luce de gelir bir forvet bi kanat alinir. ust duzey turk takviyeside yapilirsa onumuzde kimse duramaz. hadi hayirlisi.
sen eline kuvvetkende oluyor.
problem degil sevismeye devam.
problem degil sevismeye devam.
saglam dick almis yazar. hosgelmis.