bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- uysaljakoben21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- tutku2
- aquila bicipite8
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadınların zeka seviyesi3
- minyon kadın siniri5
- kemal kılıçdaroğlu35
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- babaya masaj yaptırmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- gocu26
- geceye bir söz bırak3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- eski dizileri izlemek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- koca2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
sevdiği entry'ler
Günaydın.
Doğum yapan arkadaşlara götürüyorum bunu genelde. Nişastalı falan bir şey. Süt gelmesi için iyiymiş. Atalardan öğrendiğim bazı şeyleri uygulamayı severim.
simi ne desen haklısın. Neden silineceksin? Fikrini söylüyorsun. Sen hep yaz...
Evet
Evet
Hadi biz üç kişi kötüydük 2 gündür yokuz sabah bu malum yazarı kim çaylak yaptı? Hadi bu malum yazar mağdurdu 1 saat içinde farklı hesapla nasıl geldi? Yönetim bunları açıklasın.
Ben kimseye bir şey demiyorum istediğinizi yapın ama ben bu olay başımıza geldiği ilk andan beri entry girmiyorum girmeyeceğim de.
Ben kimseye bir şey demiyorum istediğinizi yapın ama ben bu olay başımıza geldiği ilk andan beri entry girmiyorum girmeyeceğim de.
Annemi dün kaybettik... her şey boş artık, oda boş, ev boş, bugün farkedebildim yokluğunu, dün şoka girmişim bugün anlıyorum.. edebiyatın bittiği yer..
görsel
Bende gaza geldim.. geçen instamı bulmuş biri mesaj atmıştı. profil fotomu sizlerle de paylaşayım Madem büyü bozuldu..
Bende gaza geldim.. geçen instamı bulmuş biri mesaj atmıştı. profil fotomu sizlerle de paylaşayım Madem büyü bozuldu..
Adamlar bir limonlu su ile bütün sorunları çözüyor bir de kadınlara bakın o ürün bu ürün şu ürün. Sinirlendik durduk yere. *
Takımımdır. Severiz. iyi gün taraftarı olmadım, kötü günde hep yanındayım. Bu kadar üzülmemin sebebi zati sevgiden. Kendimiz verdik maçı. Yaşadığımız travmalar kolay atılmıyor. Yapacak bir şey yok. Fransızlar kazandı, Türkler kaybetti. Evet.
Varlığı da yokluğu da karınla yaşayacaksınız sonra mal kaçırmak için annenizin üzerine yapacaksınız öyle mi? Anneniz sizden önce ölsün de eve bütün kardeşleriniz ortak olsun sik gibi ortada kalın inşallah.
Bir kedi gördüm sanki.
Eskiden yoktu moktu diye mabadınızdan element uydurmayın…hep vardı böyle şeyler. Yalnızca teknoloji bu noktada değilken siz görmüyordunuz bunları. Tek fark şimdi ayyuka çıkmış olması.
Çeyrek patatesli, çeyreğin yarısı ıspanaklı yedim yemezsem çok ayıp olacaktı gözlemeye..
Yanında bol yeşillik ve havuç salatası ile dengelediğime inanıyorumskxmdmd. Belki bir kez daha yürüyüşe çıkarak vicdan yükümü de hafifletirimdkfk.
Annem de bir yandan yiyor bir yandan bu gözleme kaç kalori bakalım diyor. Kızım sus ve ye artık yapacak bir şey yok. Günaha girdik artık tadını çıkar.
Yanında bol yeşillik ve havuç salatası ile dengelediğime inanıyorumskxmdmd. Belki bir kez daha yürüyüşe çıkarak vicdan yükümü de hafifletirimdkfk.
Annem de bir yandan yiyor bir yandan bu gözleme kaç kalori bakalım diyor. Kızım sus ve ye artık yapacak bir şey yok. Günaha girdik artık tadını çıkar.
Tüm sözlük kızları efendi. Çekemeyen anten taksın.
Sevgili simiago teşekkür ediyorum. Dikkat çekmeyen tipler olarak biz alışkın değiliz böyle şeylere. Hassas kalbimiz heyecan götürmüyor artık. Sağlık ve mutluluk diliyorum sana da .
"Jonathan," dedi, "sevgiyi sakın ihmal etme."
volkswagen diyebilirim *
o paraların arabalarını ürettiklerini sanmıyorum.
o paraların arabalarını ürettiklerini sanmıyorum.
Ananas mandalina fıstık kaju bir tane de karabuğday patlağı ile şuan yapıyorum. Herkese afiyets.
Buraya entry girmenin ne show u olacak. Farz ibadet bu show değil , olması gereken. Sözlük nostaljisi ölmesin diye giriliyor. Bence bundan rahatsız olmak ta çok saçma.