sevdiği entry'ler

aylık 408 bin tl iyi para mıdır sorunsalı

senin gibi botun işlemcisini sigiyim. bu bot değil mal.

hastanedeyim ful kadınlar hasta

Üstteki yorumlara bak , bazen gerçekten kırıcı oluyorsunuz. Kolaymi evi çekip çevirmek, çocuklarin sorunlarıyla uğraşmak.

her evde bulunan efes pilsen bardağı

Benim evimde yok. Müslüman evinde içki bardağının ne işi var.

türklerin medeniyet kuramama nedeni

Fitne fesatın ihanetlerin çok olması.

aşure

Bu sene yapmak istiyorum bakalım. Fırsatım olursa. Bik bik tarif verirse iyi olur.

haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı

haklı kadındır. vergisini veren ahlak kurallarına uyan bir insanı ortak bir alana almamak kanunlara aykırı olmalı. sahile gidiyorsun neden açık değilsin neden damın yok kardeş vergi veriyorum ben bu ülkenin vatandaşıyım sanki havuza girenler çok temiz haşemaya takıyorlar.

cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması

Gururluyum Fenerim ile,
Bunu bilir Ahmet Sezer bile,
Kıskanıyorsun anlıyorum,
Senin de vurmuş tabiki dile.

bu dünyaya çocuk getirmek

Ben bunu çok isteyerek ve hevesle tabi Allah nasip etti ,gerçekleştirdim. Fakat hassas insan icin çocuk çok büyük sorumluluk. Okul, dersler , çevre, gelecek bunları düşünmekten bazen uykularım kaçıyor.

günaydın sözlük

Günaydın.

pelte

Doğum yapan arkadaşlara götürüyorum bunu genelde. Nişastalı falan bir şey. Süt gelmesi için iyiymiş. Atalardan öğrendiğim bazı şeyleri uygulamayı severim.

uludağ sözlük

simi ne desen haklısın. Neden silineceksin? Fikrini söylüyorsun. Sen hep yaz...

Evet

uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz

Hadi biz üç kişi kötüydük 2 gündür yokuz sabah bu malum yazarı kim çaylak yaptı? Hadi bu malum yazar mağdurdu 1 saat içinde farklı hesapla nasıl geldi? Yönetim bunları açıklasın.

Ben kimseye bir şey demiyorum istediğinizi yapın ama ben bu olay başımıza geldiği ilk andan beri entry girmiyorum girmeyeceğim de.

parkinson hastası annem artık yürüyemiyor

Annemi dün kaybettik... her şey boş artık, oda boş, ev boş, bugün farkedebildim yokluğunu, dün şoka girmişim bugün anlıyorum.. edebiyatın bittiği yer..

fenerbahçe

görsel

gördüğünüz sözlük yazarları

görsel
Bende gaza geldim.. geçen instamı bulmuş biri mesaj atmıştı. profil fotomu sizlerle de paylaşayım Madem büyü bozuldu..

limonlu su

Adamlar bir limonlu su ile bütün sorunları çözüyor bir de kadınlara bakın o ürün bu ürün şu ürün. Sinirlendik durduk yere. *

fenerbahçe

Takımımdır. Severiz. iyi gün taraftarı olmadım, kötü günde hep yanındayım. Bu kadar üzülmemin sebebi zati sevgiden. Kendimiz verdik maçı. Yaşadığımız travmalar kolay atılmıyor. Yapacak bir şey yok. Fransızlar kazandı, Türkler kaybetti. Evet.

ev alırken dikkat edilmesi gereken hususlar

Varlığı da yokluğu da karınla yaşayacaksınız sonra mal kaçırmak için annenizin üzerine yapacaksınız öyle mi? Anneniz sizden önce ölsün de eve bütün kardeşleriniz ortak olsun sik gibi ortada kalın inşallah.

çizgi filmlerde geçen unutulmaz replikler

Bir kedi gördüm sanki.

eş değiştirmenin bu kadar yaygınlaşmasının sebebi

Eskiden yoktu moktu diye mabadınızdan element uydurmayın…hep vardı böyle şeyler. Yalnızca teknoloji bu noktada değilken siz görmüyordunuz bunları. Tek fark şimdi ayyuka çıkmış olması.
© copyright 2005 - 2026