bugün

sevdiği entry'ler

günaydın sözlük

Günaydın.

pelte

Doğum yapan arkadaşlara götürüyorum bunu genelde. Nişastalı falan bir şey. Süt gelmesi için iyiymiş. Atalardan öğrendiğim bazı şeyleri uygulamayı severim.

uludağ sözlük

simi ne desen haklısın. Neden silineceksin? Fikrini söylüyorsun. Sen hep yaz...

Evet

uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz

Hadi biz üç kişi kötüydük 2 gündür yokuz sabah bu malum yazarı kim çaylak yaptı? Hadi bu malum yazar mağdurdu 1 saat içinde farklı hesapla nasıl geldi? Yönetim bunları açıklasın.

Ben kimseye bir şey demiyorum istediğinizi yapın ama ben bu olay başımıza geldiği ilk andan beri entry girmiyorum girmeyeceğim de.

parkinson hastası annem artık yürüyemiyor

Annemi dün kaybettik... her şey boş artık, oda boş, ev boş, bugün farkedebildim yokluğunu, dün şoka girmişim bugün anlıyorum.. edebiyatın bittiği yer..

fenerbahçe

görsel

gördüğünüz sözlük yazarları

görsel
Bende gaza geldim.. geçen instamı bulmuş biri mesaj atmıştı. profil fotomu sizlerle de paylaşayım Madem büyü bozuldu..

limonlu su

Adamlar bir limonlu su ile bütün sorunları çözüyor bir de kadınlara bakın o ürün bu ürün şu ürün. Sinirlendik durduk yere. *

fenerbahçe

Takımımdır. Severiz. iyi gün taraftarı olmadım, kötü günde hep yanındayım. Bu kadar üzülmemin sebebi zati sevgiden. Kendimiz verdik maçı. Yaşadığımız travmalar kolay atılmıyor. Yapacak bir şey yok. Fransızlar kazandı, Türkler kaybetti. Evet.

ev alırken dikkat edilmesi gereken hususlar

Varlığı da yokluğu da karınla yaşayacaksınız sonra mal kaçırmak için annenizin üzerine yapacaksınız öyle mi? Anneniz sizden önce ölsün de eve bütün kardeşleriniz ortak olsun sik gibi ortada kalın inşallah.

çizgi filmlerde geçen unutulmaz replikler

Bir kedi gördüm sanki.

eş değiştirmenin bu kadar yaygınlaşmasının sebebi

Eskiden yoktu moktu diye mabadınızdan element uydurmayın…hep vardı böyle şeyler. Yalnızca teknoloji bu noktada değilken siz görmüyordunuz bunları. Tek fark şimdi ayyuka çıkmış olması.

gözleme

Çeyrek patatesli, çeyreğin yarısı ıspanaklı yedim yemezsem çok ayıp olacaktı gözlemeye..

Yanında bol yeşillik ve havuç salatası ile dengelediğime inanıyorumskxmdmd. Belki bir kez daha yürüyüşe çıkarak vicdan yükümü de hafifletirimdkfk.
Annem de bir yandan yiyor bir yandan bu gözleme kaç kalori bakalım diyor. Kızım sus ve ye artık yapacak bir şey yok. Günaha girdik artık tadını çıkar.

arkadaşlar sizce bu elbise nasıl

görsel

sözlüğün en efendi kızı

Tüm sözlük kızları efendi. Çekemeyen anten taksın.

giden gider

Sevgili simiago teşekkür ediyorum. Dikkat çekmeyen tipler olarak biz alışkın değiliz böyle şeylere. Hassas kalbimiz heyecan götürmüyor artık. Sağlık ve mutluluk diliyorum sana da .

kitap alıntıları

"Jonathan," dedi, "sevgiyi sakın ihmal etme."

parasını hak etmeyen gereksiz ürünler

volkswagen diyebilirim *
o paraların arabalarını ürettiklerini sanmıyorum.

sahurdayız uludağ sözlük

Ananas mandalina fıstık kaju bir tane de karabuğday patlağı ile şuan yapıyorum. Herkese afiyets.

sahurdayız uludağ sözlük

Buraya entry girmenin ne show u olacak. Farz ibadet bu show değil , olması gereken. Sözlük nostaljisi ölmesin diye giriliyor. Bence bundan rahatsız olmak ta çok saçma.
© copyright 2005 - 2026