bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- uysaljakoben21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- geceye bir söz bırak3
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- kadınların zeka seviyesi2
- aquila bicipite8
- eski dizileri izlemek3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri5
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kemal kılıçdaroğlu35
- death2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gecenin şarkısı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gençler iş beğenmiyor3
- ses yakışıklılığı2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- pazarda su satmak2
- semum3
- gazlamak2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
entry'ler (33)
stargate fanları tarafından, stargate e gönül vermiş kişilere verilen isim. herşey 7 sembol ile başladı unutma!
stargate aleminin yeni ve entrikalara açık dizisi. bir gater olarak yeni dizide de keyif alınacak taraflar gördüm ama sg-1 efsanesinin yanına bile yaklaşamıyorlar şu an için. destiny insanlara sınırsız kaynak sunuyor ama bunu kullanabilen yok şu anda. dizi tamamen ikili diyaloglar içinde geçiyor, daha geniş alana yayılamadı henüz. evet yeni bir dizi başlarda böyle olacaktır belkide ama insan bir stargate dünyasından daha fazlasını bekliyor açıkcası. hala ümidim var destiny bize yeni kapılar açacaktır. artık 9 sembolümüz var bu da bir şey değil mi? bilinmez bir galakside yolculuk ediyorlar bakalım kimlerle karşılacaklar. şimdiye kadar karşılaştıkları dost canlısı olmadı ama belkide ilerleyen bölümlerde daha farklı uygarlıklar ile karşılaşabileceklerdir. hala furlings leri merak ediyoruz. birisi çıkıpta söylesin artık! görelim adamları.
insana gerçek aşkı anlatan, mevlana'nın en güzel şiirlerinden bir tanesi. dinledikçe daha bir çoşuyor gönül, daha bir huysuzlaşıyor, daha bir doluyor, daha da eriyor, yok oluyor, yeniden canlanıyor, hayat buluyor, nefes alıyor...
yeni bir sözlük yazarı. bu azimle devam ederse daha iyi yerlerde kendini bulacak olan katılımcı kişilik.
(bkz: depresyon)
beklentiler ile doğru orantılı gelişen hadise. bir anda olur. sen de anlamazsın. nefes almak gibidir aslında. bir bakarsın ki hayatının merkezi olmuş, senin için anlamlı olan herşey "o" olmuş. temel olarak aşık olmaktır aslında ama her aşk o kadar tutkulu olmayabilir. gerçekten "o" olana aşık olmaktır. bittiğinde bile yine hayatının merkezinde yer almasıdır.
hayatın iki karşıtının bir araya gelmesidir. zararlı çıkan her zaman olduğu gibi hatun kişisi olacaktır. bu durumun tabi daha farklı versiyonları da olabilecektir. dengesiz erkeğimiz kafayı yiyip kız için olur olmaz bir çok şey yapacaktır ama akıllanan kızımız olayı tam olarak idrak edemeyerek kendi yoluna devam edecektir. kısaca mutsuzluğa açılan penceredir. ama belli mi olur...
insan haklarına aykırı bir durumdur aslında ama insanların seçim hakkı olmadığı için ancak mahkeme kararı ile çözülebilecek olaydır.
yeni bir sözlük yazarı.*
anlattığı hapishane hikayesi ile hayat dair başka bir perpektif sunan, karakterleri ile ciddi anlamda insanı düşündüren, olay kurgusu ile insanı hayrete düşüren, başarılı yapım. oz gibi bir diziden sonra, böyle başarılı bir hapishane kurgulaması görmek insanı keyiflendiriyor. ama oz bambaşka bir yerdedir her zaman.
insanı ürperten küçük, elsiz, ayaksız, garip varlık. liseden hatırladığım kadarıyla, pis sularda bolca bulunurmuş bundan. aslında şimdi merak ettim, bir mikroskop olsa da incelesek.
büyük büyücü merlin in gençliğini konu alan, keyifli dizi. yaptığı küçük büyüler ile işi yavaş yavaş büyüten merlinin camelottaki maceralarının anlatıldığı, başarılı uyarlama.
--spoiler--
her bölümde morgananın ölmesi için dua ettiğim, keyifli bir dizi. die bitch die diye söylenerek diziyi izliyorum. haspam güya büyü yapıyor. karşında merlin var lan it. biraz saygı göster.ama bizim merlin, aman merlin yaman merlin diyerek ordan oraya koşmaktadır. dragon lord olduktan sonra öğrendiği yeni büyüler ile morgananın yaşamasını sağlamıştır. ejderha elli defa uyardı kardeşim seni öldür şunu diye ama dinlemedin. başına bela aldın haberin yok. o druid çocukta iler de çok sakat işler yapıcak. şimdiden kaç kişiyi öldürdü velet. yazık lan!. ayıptır, günahtır.
--spoiler--
--spoiler--
her bölümde morgananın ölmesi için dua ettiğim, keyifli bir dizi. die bitch die diye söylenerek diziyi izliyorum. haspam güya büyü yapıyor. karşında merlin var lan it. biraz saygı göster.ama bizim merlin, aman merlin yaman merlin diyerek ordan oraya koşmaktadır. dragon lord olduktan sonra öğrendiği yeni büyüler ile morgananın yaşamasını sağlamıştır. ejderha elli defa uyardı kardeşim seni öldür şunu diye ama dinlemedin. başına bela aldın haberin yok. o druid çocukta iler de çok sakat işler yapıcak. şimdiden kaç kişiyi öldürdü velet. yazık lan!. ayıptır, günahtır.
--spoiler--
divx film zevkini sonuna kadar yaşatan, başarılı bir uygulamadır. eski sürümünü hiç değiştirmediğim için bana sunduğu imkanlardan hep memnun olmuşumdur. kullanımı kolay ve film izlemesi zevklidir. arayüzleri de çok başarılıdır.
kevin spacey in muhteşem oyunculuğu ile göz doldurduğu, akıl hastanesine düşen bir uzaylının konu edildiği, keyifli bir filmdir.
--spoiler--
film de en dikkat çeken sahnelerden birisi de mutluluğun mavi kuşunu tüm hastane olarak aramalarıdır. herkesin hayata dair bir umudur vardır ve prot sayesinde bu umut yeniden yeşermektedir.
--spoiler--
--spoiler--
film de en dikkat çeken sahnelerden birisi de mutluluğun mavi kuşunu tüm hastane olarak aramalarıdır. herkesin hayata dair bir umudur vardır ve prot sayesinde bu umut yeniden yeşermektedir.
--spoiler--
mma dövüş disiplininde kullanılan, en temel uygulamalardan bir tanesi, muay thai çalışmalarıdır. kişiye kısa zamana yeterli güç ve mukavemet vermekte. sokakta, hayatın içinde kişiyi saldırılara karşı korumada, en etkili sistemlerden birisidir. kadınların da uygulayabileceği bu sisteme uygulayıcı olarak en güzel örneklerden bir tanesi gina carano dur.
güzel zamanlar geçirten efsanevi oyun. özellikle düşünceli zamanlarda, bir kupa kahve ile düşünerek, 8 brutal e karşı verilen savaşlar insanı keyiflendirmektedir. köprüleri yık, spy üret,para çal, ekonomiyi düzel, sonra savaşa hazırlan. benim için uzun saatler harcanan, eski zamana açılan bir kapı niteliğindedir.