bugün
- manifest çocukların ahlakını bozuyor safsatası6
- norveçte bok olsam7
- kadınların penisi olduğu gerçeği4
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- nervionun merak ettiği yazar19
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı13
- aşiyan2
- atatürk yerine mustafa kemal diyenler3
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler6
- son gammaz bukucu2
- herşeyi boşverip guru olmak2
- migros'un nussknacker satması3
- kızlar teklif ediyor efsanesi gerçek oluyor5
- manifest kızlarını sıralamak2
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- penis takası yapmak2
- doğum haritası5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- yalnizca deli yalnizca sair21
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- sevgilinin giyimine karışmak9
- komşuları itici yapan detaylar7
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- ciguli vs velvet9
- nervionun kedisi5
- devlete güvenmeyip ahbap'a güvenmek4
- arkadaşlar bakar mısınız21
- katatespizartmasi17
- istanbul üzerine nur gelecek4
- erecto biraderin roman olması4
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- ahlaksız başlık açan çaresizler5
- damarına basmak2
- zengin bacanak5
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- gereksiz iyi olmak2
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
entry'ler (167)
(bkz: düşünmek)
namaz gösteriş için midir ki fotoğrafları olsun. illaki cami önlerinde röportaj verip fotoğraf mı çektirmeliydi. birileri gibi her cuma namaz haberleri fotoğrafları mı çıkmalıydı. benimde namaz kılarken foğrafım yok ben namaz kılmıyor muyum? allahla kul arasında olanı dört bir yana bildirme gereği duymaz bazı insanlar.
avantaj durumu aileye göre değişir. evet kiraydı, yiyecekti... bir yığın dert açabilir başka şehirde olmak ama hayatıda öğrenir insan. zor durumlarla baş etmeyi öğrenir. ailenin koruyucu kanatları olmadan hayatla nasıl baş edeceğini öğrenir. şahsen kendi adıma söyleyecek olursam ailemden uzaktayım, onları özlüyorum ama 4 yılda öğrendim çoğu şeyi uzak olmaya borçluyum.
(bkz: derya)
(bkz: kpss)
durduk yere değildir o geçmezse bi doktora başvurmak lazım.
dört dörtlük insan var mı ki sözlükte böyle biri bulunsun. herkesin vardır farklı bir yanı. ama sözlükte de gerek erkek gerek kız güzel insanlar var. Bence çokta doğru olmayan bir önerme.
(bkz: kültür yoksunluğu)
maşallah çok başarılı öğrenciler yetiştirmişler baksana kim milyoner olmak isterde döktürüyorlar.
maşallah çok başarılı öğrenciler yetiştirmişler baksana kim milyoner olmak isterde döktürüyorlar.
koç üniversitesinin aşırı! zeki öğrencilerini ağırlamaktan zevk alan program.
şuan da yaptığım şey. paylaşmak güzeldir hele bide karşıda ki seni sorgulamıyorsa ki bu da en iyi tanımadığın biri ile olur.
boşuna gireceğim sınav. hayır o değil yarın boşuna erken uyanacağım ona üzülüyorum.
edit: 80 almışım azcık çalışsaymışım yüksek lisans garantiymiş.
edit: 80 almışım azcık çalışsaymışım yüksek lisans garantiymiş.
hayatın hep çıkara dayalı olduğunu anladığı andır. En yakınlarının bile sadece kendini düşündüğünü farkettiği ve içten içe yıkıldığı andır.
nasıl başlasam nasıl anlatsam onu bilemem. 4 yıldır tanıdığım ve keşke daha erken tanımış olsaydım dediğim dostlarımdan. başta soğuk gelmişti ne yalan söyleyeyim ama sonra sıcacık bir yürekle karşıladı beni. tanıdıkça sevdim hatta o kadar sevdim ki kendim bile inanamadım sevgisine.
kimseyi kırmak, hakkında kötü konuşmak istemeyen, iyi niyetli, saf, tertemiz bir insan. öyle bir insandır ki varımı yoğumu teslim etsem gözüm arkada kalmaz. kısa zamanda kardeşimden öte oldu. bazen çocuğum gibi davranırım bazen ablam, annemmiş gibi.
istediğimi söylerim ona çünkü kızsada tutmaz kin, uzatmaz tartı
şmaları. başlarda tek takıldığım konu bana aşırı takılmasıyda hatta bi ara çok kızdırıyordu beni baktım bu böyle olmayacak dedim sen takılırsan ben de boşdurmam. o zamandan sonra karşısında en çok kahkaha attığım insan oldu. yeri geldi gülmekten yerlere yattık yeri geldi hıçkıra ağladık. ama en önemlisi hiçbirinde birbirimizi yalnız bırakmadık.
şimdi bu kadar şeyi neden mi yazıyorum çünkü bir kaç ay sonra ona her ihtiyacım olduğunda bu kadar kolay yanına gidemeyeceğim, canım sıkkın olduğunda birlikte saçmalayıp kahkahalara boğulamayacağız. Herşeyden önemlisi onu çook ama çook özleyeceğim.
ama şunu biliyorum ki can dostumdan, kardeşimden asla kopmayacağım çünkü onu çok seviyorum.
hep mutlu ol jeanette çünkü sen bunu hak eden nadir insanlardansın.
kimseyi kırmak, hakkında kötü konuşmak istemeyen, iyi niyetli, saf, tertemiz bir insan. öyle bir insandır ki varımı yoğumu teslim etsem gözüm arkada kalmaz. kısa zamanda kardeşimden öte oldu. bazen çocuğum gibi davranırım bazen ablam, annemmiş gibi.
istediğimi söylerim ona çünkü kızsada tutmaz kin, uzatmaz tartı
şmaları. başlarda tek takıldığım konu bana aşırı takılmasıyda hatta bi ara çok kızdırıyordu beni baktım bu böyle olmayacak dedim sen takılırsan ben de boşdurmam. o zamandan sonra karşısında en çok kahkaha attığım insan oldu. yeri geldi gülmekten yerlere yattık yeri geldi hıçkıra ağladık. ama en önemlisi hiçbirinde birbirimizi yalnız bırakmadık.
şimdi bu kadar şeyi neden mi yazıyorum çünkü bir kaç ay sonra ona her ihtiyacım olduğunda bu kadar kolay yanına gidemeyeceğim, canım sıkkın olduğunda birlikte saçmalayıp kahkahalara boğulamayacağız. Herşeyden önemlisi onu çook ama çook özleyeceğim.
ama şunu biliyorum ki can dostumdan, kardeşimden asla kopmayacağım çünkü onu çok seviyorum.
hep mutlu ol jeanette çünkü sen bunu hak eden nadir insanlardansın.
denemiş tatını sevmemiş dokunmuştur ya da denememiştir, dokunmasından çekindiği için hiç bulaşmıyordur. Normal bir insan evladıdır.
durduk yere beddua almaktan korkuyodur. Ne yapsın gariban.
cana can katan yorgunluğu alıp götüren tarifsiz bir kokudur.
alışveriş yaptıktan sonradır. garip bi mutluluk ve şirinlik oluşur alışveriş sonrası.
çok bişey beklemeyin.