sevdiği entry'ler

aldatıldığımı öğrendim

Yani uzun lafın kısası arkadaşlar.
Ben etrafımda ki herkesi bıraktım onun için 4 yıl bir fiil mutluluğu için çabaladım. Babasından dayak yedim elimi kaldırmadım. Kendi faturalarımı ödeyemedim onun yurt masraflarını karşıladım. Babası şefkat göstermedi diye kızım gibi sevdim. Üzerine titredim. Ehliyet dedi kendime almadım ona aldım. Telefon dedi buldum buluşturdum aldım. Ulan kış günü karpuz dedi gece hale gidip dükkan dükkan karpuz arayıp sabahına kapısına yetiştirdim. Evlenirken maliyetten rahatlayalım diye fotoğrafçı açtım. 6 aralıkta doğum günüydü evlenme teklifi için organizasyoncuyla anlaştım. Ama o beni 5 Ekim'de bıraktı gitti. Kimseye kendinizden fazla değer vermeyin. Kimseye verdiğiniz değeri hissettirmeyin. Ve kimseye ondan başka kimsenizin olmadığını düşündürmeyin. Son olarak ne iyilik yaparsanız yapın kafasına vura vura ben bunu yaptım diyerek gözüne sokun. En iyisi siz olursunuz.

anın görüntüsü

Kar yağıyordu. içeri aldım. Uyuya kaldı yavrucak. Kıpırdayamıyorum da. * .
görsel

anın görüntüsü

Ponçiklerim benim. Güzel havayı değerlendiriyorlar. Sözde kedi ile köpek.. Sırt sırta verip, güneşleniyorlar. Güvenle uyuyorlar. Bir de biz insanoğluna bakın. Kime arkamızı dönsek, ipnelik yapma peşinde..

görsel

anın görüntüsü

büyüyünce pisi olacakmış. öyle dedi.

görsel

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Hayatın anlamını aramak için türlü maceralara kalkıştım bir çok cevap aldım ama hiçbir cevap tatmin etmedi ve yavaş yavaş evrene küsmeye başladım.

şu an gelsem sana, tutsam ellerinden, baksam gözlerine. ver lan yediğin nanelerin hesabını desem, sen özür dilesen, ben yine sana inansam ..

Bugün bir arkadaşımla iş hayatında süreklilikle ilgili sohbet ederken daha önce hiç bilmediğim yunus Emre'nin bir sözünü söyledi. Ne kadar doğru..

"Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz."

bu devirde telefon numarası vermek çok kolay

Bu çocuk kime yazılıyor bi favlayabilir mi o kişi allah Muhammet aşkına *

gecenin duvar yazısı

görsel

gecenin sözü

Gözlerimin içine bakıp da o gülüşlerin,
seni seviyorum deyişlerin,
elimden tutup da benimle yürüyüşlerin,
yalanmış meğer...
© copyright 2005 - 2026