bugün
- bir ilişkiyi kim yönetir17
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- sandalye8
- iblis3
- velvet48
- pandela 319
- en gıcık olunan insan davranışı4
- kürt hareketinin devşirme olması15
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- yeni sevgiliden beklentiler2
- yapsam yaptım derim3
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- aleyna tilki5
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- sikişirken hüzünlenmek4
- ciguli kral16
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- dimes'in 2026 yılında murat 124 hediye etmesi2
- amedspor12
- brokoli3
- elektriği ödeyen adam7
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- fondöten sürmek3
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- mony tontana11
- samsung3
- memduh bashgan9
- xiaomi redmi a32
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- bik bik kaç yaşında10
- ahtapot yemek9
- sokuk yazarlar3
- deniz göktaş34
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- ümraniye de erkeğin iffetiyle oynayan kadın2
- yürüyüş flörtü9
- 2026 dünya kupası33
- evde kalmış kız kurusu7
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- taksim delisi cenk4
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- sikmek icin entry ni beğendi6
- sözlükte kavga olacak hissi5
- m r e r e c t o4
- scary movie 63
- ismet el pedro nunez de balboa luis albertoevi3
- kemal kılıçdaroğlu20
sevdiği entry'ler
Yani uzun lafın kısası arkadaşlar.
Ben etrafımda ki herkesi bıraktım onun için 4 yıl bir fiil mutluluğu için çabaladım. Babasından dayak yedim elimi kaldırmadım. Kendi faturalarımı ödeyemedim onun yurt masraflarını karşıladım. Babası şefkat göstermedi diye kızım gibi sevdim. Üzerine titredim. Ehliyet dedi kendime almadım ona aldım. Telefon dedi buldum buluşturdum aldım. Ulan kış günü karpuz dedi gece hale gidip dükkan dükkan karpuz arayıp sabahına kapısına yetiştirdim. Evlenirken maliyetten rahatlayalım diye fotoğrafçı açtım. 6 aralıkta doğum günüydü evlenme teklifi için organizasyoncuyla anlaştım. Ama o beni 5 Ekim'de bıraktı gitti. Kimseye kendinizden fazla değer vermeyin. Kimseye verdiğiniz değeri hissettirmeyin. Ve kimseye ondan başka kimsenizin olmadığını düşündürmeyin. Son olarak ne iyilik yaparsanız yapın kafasına vura vura ben bunu yaptım diyerek gözüne sokun. En iyisi siz olursunuz.
Ben etrafımda ki herkesi bıraktım onun için 4 yıl bir fiil mutluluğu için çabaladım. Babasından dayak yedim elimi kaldırmadım. Kendi faturalarımı ödeyemedim onun yurt masraflarını karşıladım. Babası şefkat göstermedi diye kızım gibi sevdim. Üzerine titredim. Ehliyet dedi kendime almadım ona aldım. Telefon dedi buldum buluşturdum aldım. Ulan kış günü karpuz dedi gece hale gidip dükkan dükkan karpuz arayıp sabahına kapısına yetiştirdim. Evlenirken maliyetten rahatlayalım diye fotoğrafçı açtım. 6 aralıkta doğum günüydü evlenme teklifi için organizasyoncuyla anlaştım. Ama o beni 5 Ekim'de bıraktı gitti. Kimseye kendinizden fazla değer vermeyin. Kimseye verdiğiniz değeri hissettirmeyin. Ve kimseye ondan başka kimsenizin olmadığını düşündürmeyin. Son olarak ne iyilik yaparsanız yapın kafasına vura vura ben bunu yaptım diyerek gözüne sokun. En iyisi siz olursunuz.
Ponçiklerim benim. Güzel havayı değerlendiriyorlar. Sözde kedi ile köpek.. Sırt sırta verip, güneşleniyorlar. Güvenle uyuyorlar. Bir de biz insanoğluna bakın. Kime arkamızı dönsek, ipnelik yapma peşinde..
görsel
görsel
Hayatın anlamını aramak için türlü maceralara kalkıştım bir çok cevap aldım ama hiçbir cevap tatmin etmedi ve yavaş yavaş evrene küsmeye başladım.
şu an gelsem sana, tutsam ellerinden, baksam gözlerine. ver lan yediğin nanelerin hesabını desem, sen özür dilesen, ben yine sana inansam ..
Bugün bir arkadaşımla iş hayatında süreklilikle ilgili sohbet ederken daha önce hiç bilmediğim yunus Emre'nin bir sözünü söyledi. Ne kadar doğru..
"Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz."
"Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz."
Bu çocuk kime yazılıyor bi favlayabilir mi o kişi allah Muhammet aşkına *
Gözlerimin içine bakıp da o gülüşlerin,
seni seviyorum deyişlerin,
elimden tutup da benimle yürüyüşlerin,
yalanmış meğer...
seni seviyorum deyişlerin,
elimden tutup da benimle yürüyüşlerin,
yalanmış meğer...