bugün

sevdiği entry'ler

sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri

ben pas geçeyim, askısını düzelterek entry giren birkaç arkadaşın önünü kesmeyeyim.

nervio

Oğlum duygulanıyorum lan beni bu kadar iyi tanımanıza.. gerçekten aile gibiyiz ühüüüü. *

şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar

Öhö öhö.

yeni parti

bu masklavi de belediyede mi çalışıyor medyada mı çalışıyor yargı mensubu mu akp de getir götür işleri mi yapıyor sorgu meleği mi belli değil amk. şimdi de ahirette kim nereye gidecek onun biletini kesiyormuş gibi oy verenin hali yaman demiş. münker misin nekir mi arkadaş.

şimdi googledan münker ne nekir ne diye bakıyordur öyle de sağlam müslümandır..

şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın

--spoiler--
Burası Müslüman bir ülke.
Kusura bakmayın ama bunlar yüzünden günah işliyoruz ya.
--spoiler--

Dedi peluş kürk giyen adam. Teyze seni görse bastonu kafana indirirdi. Başka bir şey yazacaktım da uygun kaçmaz iock.

velvet hanım çay içelim mi

lunaparka götürüyor sanki ibne , teklif etme şekline bak.

üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor

kadınların varlığını ve başarılarını küçültüp onları sadece bu kalıba sıkıştırmaya çalışan, fakülteye ilim bilim öğrenmeye değil, gözlem kulesi gibi insan dikizlemeye gitmişlerin uzman kesildiği başlık sanırım. cinselliği sadece erkekler için bir hak, kadınlar içinse bir konuşma konusu sanan, her dakika ''kenar köşe aranan'' köhne kafa yapısının özeti gibi... tek elle dewamke.

en son aldığınız iltifat

Ömrümde yediğim en güzel mücver.

macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi

--spoiler--

ne güzel algı yapıyorsunuz aferin size. ab üyesi ülkeyle, sırf müslüman olduğu için hiçbir zaman üye yapılmayacak ülkeyi karşılaştırmışsınız.

--spoiler--

güzel kardeşim sen neden böyle 2 haneli iq sahibi gibi sürekli böyle tıbbi müdahale gerektirecek entryler giriyorsun... farklı bir ülkenin pasaportu ile hangisini kıyaslasın insanlar? madagaskarınkini mi? heralde kendi ülkelerinin pasaportunu kıyaslayacaklar.

biz millet vize alamıyor, vizesiz gidilen ülkeler bile vize istemeye başlayacak diyoruz bunlar "müslümanız bizi almazlar" diyor. mesele zaten almaları değil, pasaportun değerinin kalmaması.

öteki de kalkmış yeşil nedir demiş. yeşil şudur; devletin vatandaşının gittiği ülkeden döneceğine dair kefil olması ve geri dönmez ise garantisi benim demesidir. zaten bu ayrıcalık da herkese değil belli şartlara haiz kişilere belli şartlarda verilir. eşitsizlik değil, pozitif ayrımcılıktır. o yandaşa carta curta verilen yeşil değil gri hizmet pasaportu. hani şu malatya belediyesinden millete verilip gezi ayağına almanyaya gidip dönmeyen tipler gibilere işte. yeşilde o işler olmaz kolay kolay.

gammaz çetesi çökertildi

görsel

enayimiknatisii

Kavgacı, sürekli kavga ediyor diyen çapsızlar utanır mı? Sanmam.
Sabahtan beri bilgi başlıklarını dolanıp okuyorum. Bence bilgi içerikli entrynin yazılması kadar okunması da önemli. Okunacak bir içerik veya yazar varsa bunu ön plana çıkarmayı ve takdir etmeyi de seviyorum. Daha ne yapmalıyım? Arada sırada kavga ediyormuşum. O kadar kusur kadı kızında da olur.

arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya

Sana kötü bir haberim var iock. Sana yarım akıllı derken azıcık torpil geçtim.

hiyeroglif dilleri

Aslında çok basitçe öğrenilen dillerdir. antik mısır dili, orta mısır dili, anadolu (hitit) hiyeroglif dili, sümer çivi yazısı dili ve daha birçok hiyeroglif dili vardır. her bir dil, kendi içinde çeşitli dil bilgisi kurallarına sahiptir.
bahsettiğim dilleri öğrenen birisi olarak içlerinde en kolay öğrenilenin anadolu hiyeroglif dili olduğunu düşünüyorum. Ancak kaynak azlığı sebebiyle maalesef ikinci sıraya düşüyor.
bu sebeple en rahat öğrenilecek olanı, kolay değil rahat, orta mısır dilidir.
yerleşmiş bir gramer yapısı, istemeyeceğiniz kadar çok kaynak vardır.

erkeklerin biraz şey olması

Ulan herife diyorum ben aklına gelmiyor muyum hiç diyo midye yiyordum. 3 saattir mi yiyon, denizde midye kalmadı uyduracağın bahaneye sokayım.

iyi insan olmak

Kendimi hiçbir zaman "iyi" olarak tarif etmedim. Kime ve neye göre iyilik? Saf iyilik veya kötülük diye bir durumun varlığına inanmıyorum. Her iyinin içinde mutlaka bir karanlık nokta vardır, aynı şekilde kötünün içinde de beyaz ve aydınlık bir nokta bulunur. Kısaca yin yang gibi düşünebilirsiniz.
Önemli olan kendinin ve diğer insanların farkında olup yoluna çoğunlukla beyaz tarafta kalıp devam edebilmek.

sözlüğün en sıkıcı yazarı

(bkz: ellerim bos gonlum hos)
Nerelerde bu? Gelip paragraf paragraf chatgpt entryleri yazsa sözlüğe.

iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu

iyi sevişmek sadece bir bonus. normal hayatta uyum yoksa, yatakta geçirilen kaliteli vakit de maalesef uzun vadede yeterli gelmez. nap' çaz, 7/24 tepinecek miyiz?

fuckbuddy olunur ama oh yeah.

dövmem var açtım bak kıyafeti

Maalesef kuzenim bu ya. Sırtına devasa bir dövme yaptırdığından beri sırtı kapalı bir kıyafet giydiğini görmedim. Bir de babam bilmiyor diyor ulan küçücük şehirde o dövmeyi görmeyen kalmadı baban kör melahat mi oldu noldu.

sözlük kızlarının gelinlikleri

budur ewed erkek tarafı toptan diskalifiye: https://ibb.co/MdyGhqv
© copyright 2005 - 2026