bugün
- erotik şarkılar21
- yemek yapmayı bilen erkek16
- kadınların sürekli nude fotoğraf istemeleri10
- kocanızı çilekli duş jeliyle yıkar mısınız9
- para karşılığı cinsel ilişkiye girmek8
- 17 ocak 2025 hatayspor galatasaray maçı11
- galatasaray'ın ofsayt diye iptal edilen golü8
- sünnette pipinin neresi ve ne kadarı kesiliyor13
- arkadaşlar kokoreç yemeye gelen var mı11
- sevilen sözlük yazarları26
- pardonadinizasizmi9
- serenay sarıkaya ne iş yapıyor15
- epilepsi9
- yayın açıp osuran kadın9
- true sessizliği9
- etek giyen erkek9
- abdülkadir geylani nin yediği tavuğu diriltmesi25
- sadece hatay ve adanalıların anladığı cümleler8
- anın görüntüsü20
- günün sözü12
- sanayide çalışmak14
- cennete gidildiğinde yapılacak ilk aktivite19
- türkiyeli değiliz türküz17
- evde mi yoksa sinemada mı film izlemek daha iyi11
- yazarların uçtuğu en uzun uçuş12
- bacılarımızdan erkek parfüm önerisi8
- bir gecede cahil bırakılan halk12
- penaltıbahçe36
- sahte içki ölümleri9
- arkadaşlar cumaya neden gelmediniz8
- kalitesiz bir hayatı çok pahalıya yaşamak8
- sözlüğe seksi bir kadın bırak14
- her siyasi başlığa yazan akgodoş11
- trt radyo 39
- saç takıntısı olan insan9
- beyaz tenli kaslı ela gözlü avrupalı erkek13
- götüne şaplak atıp ufff malım sağlam diyen erkek10
- meditasyona enerjiye burçlara inanan sözlük kızı11
- pilatese başlayan yazara tayt hediye etmek13
- mesai saatinde entry giren yazar11
- her şeyden nefret ediyorum8
- boşanma davasına konu cinsel performansın tespiti9
- miss universe birincileri8
- kilo batra'nın burun deliklerini yalamak9
- kamos8
- zall sözlüğü satmaya karar verdi10
- acıkınca ellerin titremeye başlaması16
- suyun kaldırma kuvveti21
- furkanarli12
- yazar olma nedenleri12
sevdiği entry'ler
--spoiler--
Yahudi dostu adamlar Allahu Ekber arası atınca Müslüman oluyor hee yavrum benim ya
--spoiler--
kardeş sana nacizane tavsiyem arada sırada balık sebze ceviz gibi gıdalar tüket beyninde fosfor oluşur böylece okuduğun şeyi anlar ona göre cevap yazarsın. 4 tane "radikal islami" örgüt ismi yazdık bunların bir kısmı zamanında israilede cihat ilan ettiler ama hepsi sinek gibi avlandı. adamlar cihadı yahudiye değil kolayına gelen şii ye falan yapıyor diye bunlar onların müslüman olmadığını göstermez. sadece g.tlerinin israile bulaşmaya yemediğini gösterir. anladın ?
Yahudi dostu adamlar Allahu Ekber arası atınca Müslüman oluyor hee yavrum benim ya
--spoiler--
kardeş sana nacizane tavsiyem arada sırada balık sebze ceviz gibi gıdalar tüket beyninde fosfor oluşur böylece okuduğun şeyi anlar ona göre cevap yazarsın. 4 tane "radikal islami" örgüt ismi yazdık bunların bir kısmı zamanında israilede cihat ilan ettiler ama hepsi sinek gibi avlandı. adamlar cihadı yahudiye değil kolayına gelen şii ye falan yapıyor diye bunlar onların müslüman olmadığını göstermez. sadece g.tlerinin israile bulaşmaya yemediğini gösterir. anladın ?
--spoiler--
işid ve işid militanları Müslüman değil.
--spoiler--
şekerim sen allah mısın kitap mısın haşa? kimin müslüman kimin gayrimüslim olacağına bizim gibi aciz kullar mı karar veriyor, yoksa bu doğruluk payı olan bir önermeye karşı beyhude bir kendini aklama ve vicdanını rahatlatma ifadesi mi?
--spoiler--
şekerim sen allah mısın kitap mısın haşa? kimin müslüman kimin gayrimüslim olacağına bizim gibi aciz kullar mı karar veriyor, yoksa bu doğruluk payı olan bir önermeye karşı beyhude bir kendini aklama ve vicdanını rahatlatma ifadesi mi?
--spoiler--
--spoiler--
dağılın bro çözmüş gene meseleyi.. ulen o ışid militanları "kelime anlamı olarak" senden 1000 kat daha müslüman. sen daha 3 tane ayeti okuyamazsın adamlar "ana dillerinde" yani arapça olarak çocukluktan beri okuyor onları. ne güzel dünya amk israil katliam yapınca tüm yahudiler aşağılık ve yok edilmesi gereken millet ama radikal müslümanlar yapınca onlar müslüman değil.. hamas ? taliban ? el kaide ? boko haram ? bunlarda mı müslüman değil tek müslüman biziz zaten dünyada...
--spoiler--
dağılın bro çözmüş gene meseleyi.. ulen o ışid militanları "kelime anlamı olarak" senden 1000 kat daha müslüman. sen daha 3 tane ayeti okuyamazsın adamlar "ana dillerinde" yani arapça olarak çocukluktan beri okuyor onları. ne güzel dünya amk israil katliam yapınca tüm yahudiler aşağılık ve yok edilmesi gereken millet ama radikal müslümanlar yapınca onlar müslüman değil.. hamas ? taliban ? el kaide ? boko haram ? bunlarda mı müslüman değil tek müslüman biziz zaten dünyada...
--spoiler--
Katliam yapan yahudilere de müsaade bir küfür edeyim. 50 bin sivil öldüren (çoğu kadın çocuk) katliamı
--spoiler--
şekerim burası yeri değil ama küçük bir müdahalede bulunmam icap ediyor; son 100 yılda müslümanın öldürdüğü müslüman saysına, sonra da yahudilerin öldürdüğü müslüman sayısına bir bakmanı rica ediyorum...zira bu sonuca göre küfrünün istikameti değişebilir.
Katliam yapan yahudilere de müsaade bir küfür edeyim. 50 bin sivil öldüren (çoğu kadın çocuk) katliamı
--spoiler--
şekerim burası yeri değil ama küçük bir müdahalede bulunmam icap ediyor; son 100 yılda müslümanın öldürdüğü müslüman saysına, sonra da yahudilerin öldürdüğü müslüman sayısına bir bakmanı rica ediyorum...zira bu sonuca göre küfrünün istikameti değişebilir.
--spoiler--
islama, müslümanlara, inananlara hakaret ediliyor, ceza meza alan yok niye, düşünce özgürlüğü mü?
--spoiler--
dedi 7/24 yahudilere sayıp söven tipitip.
senin mantığına kalıyorsa iş, önce sen hapse girersin. dünyada tek din senin dinin mi olm? budisti var, şintoisti var, taoisti var, zerdüştü var, var oğlu var.
onu da geç, ateistler şöyle böyle diyip saydırmadığınız gün yok. kendinize gelince hapis de ateiste saydırdığında çiçekli bahçeler mi istiyorsun.
istersin tabi. sizde bu ikiyüzlülük varken hepsini istersiniz.
islama, müslümanlara, inananlara hakaret ediliyor, ceza meza alan yok niye, düşünce özgürlüğü mü?
--spoiler--
dedi 7/24 yahudilere sayıp söven tipitip.
senin mantığına kalıyorsa iş, önce sen hapse girersin. dünyada tek din senin dinin mi olm? budisti var, şintoisti var, taoisti var, zerdüştü var, var oğlu var.
onu da geç, ateistler şöyle böyle diyip saydırmadığınız gün yok. kendinize gelince hapis de ateiste saydırdığında çiçekli bahçeler mi istiyorsun.
la primat nihavend sabah beri g.tünü okşuyorsun ya nasıl laf soktuk diye. bak laf böyle sokulur işte oku da öğren.
--spoiler--
dedi 7/24 yahudilere sayıp söven tipitip
--spoiler--
bir insanın cehaleti ikiyüzlülüğü bu kadar güzel anlatılamazdı tebrik ederim.
--spoiler--
dedi 7/24 yahudilere sayıp söven tipitip
--spoiler--
bir insanın cehaleti ikiyüzlülüğü bu kadar güzel anlatılamazdı tebrik ederim.
Özel isimde "k" harfi düşüp ğ olmaz. O arayanlar önce türkçe öğrensin.
--spoiler--
adalet ve kalkınma partisi.
atatürk diyemeyenleri baş tacı yapan genel başkanla bakanlık pazarlığı yapanlara oy yok. memleket partisini ayrı tutuyorum.
--spoiler--
atatürk diyemeyen tayyip erdoğan'ın partisine mi oy verecek atatürkçüler? çok iyi şakaymış. bu şakayı akşam televizyonda yayınlamak lazım herkes gülsün. mecbur kalmasa gazi veya gazi mustafa kemal de demeyecek ama bazen örnek verirken kullanıyor. ama dikkat etsin furkan bölükbaşı gazi denmesine bile kızıyor.
adalet ve kalkınma partisi.
atatürk diyemeyenleri baş tacı yapan genel başkanla bakanlık pazarlığı yapanlara oy yok. memleket partisini ayrı tutuyorum.
--spoiler--
atatürk diyemeyen tayyip erdoğan'ın partisine mi oy verecek atatürkçüler? çok iyi şakaymış. bu şakayı akşam televizyonda yayınlamak lazım herkes gülsün. mecbur kalmasa gazi veya gazi mustafa kemal de demeyecek ama bazen örnek verirken kullanıyor. ama dikkat etsin furkan bölükbaşı gazi denmesine bile kızıyor.
Kim altına işledi gördük ekranlarda, sizinki hayalet gibi bembeyaz olmuştu korkudan. Kınamıyorum kim olsa korkar ama TV önünde de poz vermezsin be kardeşim ahaha..
bu salaklar kendi yarattıkları düşmanın kendilerine karşı yaptığı hareketi büyük bir destan olarak sanıp bizide katılmadığımız için küçük görüyor ya hasta oluyorum amk.
benim için en ufak bir değişiklik olmadı o gün, haberlere baktım ne oluyor diye, sonra babamı aradım '' darbe öyle olmaz, gerçek darbe olsa darbe yapılmış ülkeye uyanırsın, sabah sokağının başında tank olurdu'' deyince ayıktım işi.
öyle altına işeme veya muadili saçmalıklar ne bende nede benim gibi kimsede olmamıştır eminim, bilen ile bilmeyen aynı olmaz çünkü...
benim için en ufak bir değişiklik olmadı o gün, haberlere baktım ne oluyor diye, sonra babamı aradım '' darbe öyle olmaz, gerçek darbe olsa darbe yapılmış ülkeye uyanırsın, sabah sokağının başında tank olurdu'' deyince ayıktım işi.
öyle altına işeme veya muadili saçmalıklar ne bende nede benim gibi kimsede olmamıştır eminim, bilen ile bilmeyen aynı olmaz çünkü...
ana okulu, kız çocuğu...
* bu kız bana vurdu.
- sen de ona vur güzelim ve ondan önce git öğretmene şikayet et.
ertesi gün.
* kız bana vurmadı ama ben ona vurdum, öğretmene de şikayet ettim.
- hönk!
ana okulunun kapısında bu muhabbeti ederken öğretmen "thebiggraywolf bey! biraz vaktiniz varsa konuşabilir miyiz?" tabi ki biraz asık suratla.
neyse, hanımefendi sınıfta kıza vurur ve "öğretmenim, bana vurdu" diye kızı şikayet eder. öğretmeni neden böyle yaptığını sorunca da "thebiggraywolf öyle dedi" diye beni gammazlamış.
neyse, ucuz yırttık. tek ayak üzerinde bekletme cezası almadık.
* bu kız bana vurdu.
- sen de ona vur güzelim ve ondan önce git öğretmene şikayet et.
ertesi gün.
* kız bana vurmadı ama ben ona vurdum, öğretmene de şikayet ettim.
- hönk!
ana okulunun kapısında bu muhabbeti ederken öğretmen "thebiggraywolf bey! biraz vaktiniz varsa konuşabilir miyiz?" tabi ki biraz asık suratla.
neyse, hanımefendi sınıfta kıza vurur ve "öğretmenim, bana vurdu" diye kızı şikayet eder. öğretmeni neden böyle yaptığını sorunca da "thebiggraywolf öyle dedi" diye beni gammazlamış.
neyse, ucuz yırttık. tek ayak üzerinde bekletme cezası almadık.
6 şubatta da biz helak olduk o zaman , dinle imanla alakası yok bu işin ve 4 milyon mülteciye bakan bir devlette gerçekleşti böylesine bir deprem ve dünyada eşi benzeri yok arka arkaya 7 küsüratlı deprem gördük, şimdi depremde ölenlerin ve Türk milletinin ne suçu vardı da böylesine korkunç bir deprem felaketi yaşadık, bilirsin frank seni severim ama mantık çerçevesinde düşünün biraz. Herşeyi dine, imana, batıla, imtihana, Allahın adaletine bağlamayın...
--spoiler--
'' şunları varya bulduğun yerde sikecesin, eğer bir şey yapmıyorsam sırf dinim beni durdurduğu için ''
--spoiler--
Eğer dinin olmasa ne yapacaksın mini etekli kızlara tecavüz mü edeceksin aq? Bu dincilerin hepsi temelde ahlaksız insanlar olduğu için dini ortadan kaldırırsan hepsi tecavüzcüye hırsıza suç makinesine dönüşme potansiyeli taşıyor. Çünkü bu kişilerin ahlakı din temelli din yoksa ahlaklı da olamazlar. Ahlakını dışarıdan monte edilmiş bir şekilde almışlar. Bu yüzden Üzerlerinde eğreti duruyor.
'' şunları varya bulduğun yerde sikecesin, eğer bir şey yapmıyorsam sırf dinim beni durdurduğu için ''
--spoiler--
Eğer dinin olmasa ne yapacaksın mini etekli kızlara tecavüz mü edeceksin aq? Bu dincilerin hepsi temelde ahlaksız insanlar olduğu için dini ortadan kaldırırsan hepsi tecavüzcüye hırsıza suç makinesine dönüşme potansiyeli taşıyor. Çünkü bu kişilerin ahlakı din temelli din yoksa ahlaklı da olamazlar. Ahlakını dışarıdan monte edilmiş bir şekilde almışlar. Bu yüzden Üzerlerinde eğreti duruyor.
Yanımda karizmatik, çekici kokan esmer bir erkek varsa mükemmel olaydır.
akp, müsiad patronlarının,
chp tüsiad milyarderlerinin kuklasıdır,
ve her ikisi de sizi sermayenin kirli amaçları için aldatıp ucuz emek gücüne dönüştürüyor, köleleştiriyor.
biri bu amaç doğrultusunda islam, milliyetçilik ve muhafazakarlığı,
diğeriyse atatürk, sosyal demokrasi ve özgürlük gibi kavramları istismar etmekte.
chp tüsiad milyarderlerinin kuklasıdır,
ve her ikisi de sizi sermayenin kirli amaçları için aldatıp ucuz emek gücüne dönüştürüyor, köleleştiriyor.
biri bu amaç doğrultusunda islam, milliyetçilik ve muhafazakarlığı,
diğeriyse atatürk, sosyal demokrasi ve özgürlük gibi kavramları istismar etmekte.
Namus cart curt diyenler cidden komik. Eğer bu iş namus ise ve namus sizin için aşırı önemliyse karşınızdaki insanı boşanma aşamasına sürüklemeyin.
iki sebebi var. ekonomik olarak anası sikiliyor. Mal varlığı varsa yarısını kaybediyor. 3 yıl evli kalsa ömür boyu nafaka ödüyor. Bu rezalet bir şey.
ikinci sebep de yeni kadın bulması imkansız denecek kadar zor. Türkiye erkeğe ihtiyaç duyulan bir ülke değil.
ikinci sebep de yeni kadın bulması imkansız denecek kadar zor. Türkiye erkeğe ihtiyaç duyulan bir ülke değil.
görsel
bırakın bu güzel insanlarla uğraşmayı, en azından bu yıl kendilerini daha özgür hissetmeleri için onlara kol kanat gerelim, kollayalım, kırmayalım. incinmesin yürekleri, mutlulukla dans etsin ruhları.
sağlıklı, mutlu yıllar kızlar.
bırakın bu güzel insanlarla uğraşmayı, en azından bu yıl kendilerini daha özgür hissetmeleri için onlara kol kanat gerelim, kollayalım, kırmayalım. incinmesin yürekleri, mutlulukla dans etsin ruhları.
sağlıklı, mutlu yıllar kızlar.