bugün

sevdiği entry'ler

kumarbaz kedi

Millete dm’den yürüyüp yüz bulamayınca genelden çatıyormuş.

takı takmayı çok seven kız

Kızlar Seviyorlar böyle şeyleri. Mutlu oluyorsa taksın takıştırsın.

kedi kavgası arasında kalmak

Saldırı gücü: %100 hasar :0
(img:#2510522)

apo piçtir piç kalacak

sülalesi piçtir.

ahmet kaya piçtir.

sırrı süreyya önder damadı kızı ve tüm akrabaları piçtir.

iskilipli ve tüm akrabaları piçtir.

şeyh said ve tüm akrabaları piçtir.

tüm dem partililer aynı şekilde terörist piçtir.

nervio hamferdi

amedli sarı torba ne mi?
Diyarbakır yerine amed deme küstahlığını gösterip , PKK'lıyım diyemeyecek kadar kıvrak ama beri yandan da bölücü dille konuşan yavşaklar.

yaşam enerjisi veren şeyler

Kedi sevmek.
Evde beslemek zorunda değilsiniz. Sokakta beslediğim kedi ve köpek de var. Hepsi aynı can, aynı sıcaklığı veriyor.

süleymancılar

Atatürkçülerin kimisi Atatürk maskesiyle, Atatürk'ün ismini istismar ederek sövüşlerken böyle yapılar da dini istismar ederek tarikatların başındakileri zengin ediyor kesinlikle şüphesiz. Ülkede ne dini ne milli değerler saf bir şekilde yaşatılıyor herkes bir çeşmenin başını tutmuş faydalanıyor. Milliyetçiligi, islam'ı, Atatürkçülüğü, sosyalizmi kimileri iyi rant kapısı haline getirmiş. Bunlara laf ettin mi islam düşmanı, emperyalizmin uşağı, Atatürk düşmanı damgası yapıştırılıyor sonra sjsj. Tarikatları eleştirdin mi din düşmanı, Atatürk ile gram alakası olmayan ama Atatürkçülüğün içini boşaltıp Atatürkçüleri sövüşleyenlere laf ettin mi yobaz Atatürk karşıtı ilan ediliyorsun. Bu zevzek zerzevat zihniyeti değişmedikçe iktidar değişse de hiçbir b.k olmaz ülkede.

haftanın gammazları listesi

"argüman" kelimesini benden az önce kaptın ve hemen cümle içinde kullandın. Tebrik ediyor ve özür diliyorum.
Okuduğunu anlama konusunda o kadar da kötü değilmişsin. Azıcık kötüsün o kadar.

sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği

Bizim buranın ki rol yapmıyor ama şizofrense de sapıksa da açık açık söylüyor.

Daha da Tonga’ya düşen varsa salaktır.

sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği

benden çok daha eski olan sözlük yazarları vardır illa ki ama benim bildiğim klasik sözlük mantığı, anonim kalıp fikirlerini veya her neyseyi yazarak dile getirmektir. buradan arkadaşlık türetmeye çalışmak, kişiden kişiye değişen ama temelde sözlüğün doğasına aykırı bir harekettir. kadın erkek fark etmez, ruh hastasının cinsiyeti yoktur.

fikrini belirt, geyiğini yap, yaz ve çık. farklı aranıyorsan burası zaten yeri değil; yallah ekşi'ye, yallah instagram'a.

kedi kumu

Teşekkür ediyorum Nervio.
Hangi deli şikayet edip sildirdi bilmiyorum. inat değil mi, aynı entryi yazayım.
Hangi marka kullanıyorsun Nervio? Proline activated carbon kullanıyorum, memnunum. Farklı bir önerin var mı diye sormak istedim.

nervio ile kedi beslemek

kedi ile nervio besleme fikri daha iyidir.

kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı

Çinliler gibi böcek mi yiyelim nervio sen hayırdır.

limonlu makarna

Her şeyin orijinalini de çok iyi bilir orijinal yazmayı bilmez.

nervionun merak ettiği yazar

Yeter. Hayali mavi boncuklar dağıtıp milletin aklını bulandırma artık.

nervio

Ben de şu sıralar takındığı mockingbird hallerini çok takdir ediyorum. Alay ederken aynı zamanda da pıçaklıyor.

nervio

--spoiler--
şu aralar takındığı alaycı tavır hoşuma gitmiyor. aslında çok itici olduğunun farkında bile değil. ne kadar acı.
--spoiler--

ya bu ergen ne zaman ciddi bir şey yazsa bizle kafa yapıyormuş hissine kapılıyorum.ciddiyeti sana yakıştıramıyorum true efendi.

ruh hastası sapık yazarlar

Köpek kimdi onu da bilmiyorum ben.

the merich

Hangi 3 yalaka üstteki entryi şukuladi. Biri ioçk garanti.
© copyright 2005 - 2026