bugün

entry'ler (783)

l l l beni bir daha açık oylamayacaksın

bak seni son kez uyarıyorum burayı dinle uyuz sıpa beni açık oylama be ni a çık oy la ma hoşlanmıyorum bak bir daha beni açık oylama kafana sefer tasıyla vurur bayıltırım beni oylama oy la ma bir daha o y l. a m a özürlü çocuk açık oylamaaa.

sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri

140 boyunda kara pöçük gibi olsam sokağa çıkmam şu kadar özgüven olsa yeterdi. sjsjsj

arapların niye böyle olması

sadece türklere kötü davranıyorlar arkadaşlar diğer milletlere gayet saygılılar. bizi mevali olarak görüyorlar.

sözlük erkeklerinin sesleri

https://vocaroo.com/1eg4iF2Fot2R

l l l gel buraya

geldiğin için sağol. şimdi siktirip git.

ups boobs un götündeki 3 çıban

bana atsanıza biriniz görmedim fotoyu.

zebani efe nin müslüman olması

para siyasal islamda. şeytancılıkta aptal olmak büyük günahlardan sayılıyor.

hayal kırıklığı

aslında süt oğlanlarının sinir krizidir.

kahraman ırkıma bir gül dizesinde geçen ırk

1 tane ırktır.

kadınım

beyanı bu. kadınım.

(bkz: cem yılmaz)

saçı beyaza boyatmak

beyazlarım ortaokuldan beri çok fazla var siyaha boyatırsam kara eşşek gibi görünürüm bence gümüş rengi iyi olabilir.

aslolan fenerbahçe aslanı dert edindiği kadar

memleketi dert edinseydi gerçekten bu çocuk farklı bir boyutta olabilirdi.

süper ligi takip etmek

kerem aktürkoğlunu ve icardiyi taciz edilerek öğrenebildim. daha fazlasını bilmeyi kaldırabileceğimi sanmıyorum.

masterchef edanın hala elenmemesi

ilk haftadan gitmesi banko gibiydi. şeflerin gözüne de girdi nasıl yaptıysa

siktiğiniz kız sayısı boyunuzu geçti mi

194 cm biri olarak dün itibariyle geçti.

masterchef tahsin

her lafından sonra ooh nasıl da kudurttum tavrına girmesine sinir oluyorum. tam bütün gün zorbalayıp kafa göz dalmalık bir karadenizli.

masterchef kıvanç

annesi okula kadar elinden tutup getiren kapıda biri sana sataşırsa annem vali yardımcısı de diye tembihlenmiş birine benziyor.

kübalıların cingen gibi voleybol oynaması

erkeklerde wilfred leon(pol) ve kadınlarda melissa vargas(tur) bütün kupalarda en değerli oyuncu seçildiler. Küba devleti için çok büyük bir prestij kaybı bu olay. iki tane en baba voleybolcu kendi ülkesi için mücadele bile etmiyor.

icardi nin wanda nara yı zıplatması

uçan götleri vurmasınlar..

cingen gibi konuşan çok afet hatun

demin bir tane çok seksi bir hatun abey ateşin var mı beyaaaa dedi. gerçekten similasyondaki bir bug galiba bunlar.