bugün
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz19
- arkadaşlar bakar mısınız6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- filistin in ermeni soykırımını tanıması28
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan7
- eski nickimi özlüyor olmam6
- sosyoloji okunur mu sorunsalı6
- erecto bay beylerin birader beyler olmaları3
- sözlüğün kalitesinin artık düşmemesi5
- cumhuriyetin intikamı8
- durup dururken kapıya tırmanan erkek çocuk3
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor4
- chp genel merkezi nde işten çıkarmalar2
- bugün almanya paraguay maçı saat 23 30 da trt 1 de2
- levent yüksel sesinin muhteşemliği2
- putatapar nedir yahu hahahaha2
- tai lung5
- hastanedeyim ful kadınlar hasta2
- filmlerdeki sorgu sahneleri3
- günlerce konuşulacak bir başlık açmak4
- ssilvermist'in kızıl kızlardan daha güzel olması5
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması8
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- 3500 yıl önce tanrı blrdir demek2
- ustalara kek yapmak5
- galatasaray'ın 5 fenerbahçe'nin 3 yıldızı olması4
- pandela9
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek5
- velvet45
- neden bu kadar güzelim3
- türk pkk sı2
- ermeni pkk sı2
- rum pkk sı2
- sözlük kızlarını koruma ve yaşatma derneği5
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı13
- artemis5
- insan6
- kolonya şişesi görünce içme isteği gelmesi6
- kamos3
- 29 haziran 2026 almanya paraguay maçı5
- günaydın4
- allah10
- hawkgirl2
- şırnak ta öğretmenin ölümü2
- yazarlara gelen son mesaj8
- türklerin her ırkı türk sanması10
- deniz göktaş9
- 2026 dünya kupası35
- roman düğünleri 353
entry'ler (53)
bir zamanlar ilber ortaylı tarafından itin götüne sokulan, son derece tatlı bir spiker.
hiç ölmeyeceklerini zanneden zavallıların attığı iğrenç haber manşeti.ulan ne utanmaz arlanmaz insanlarsınız, ölmüş bir insanın arkasından atıp tutuyorsunuz.anladık dirisine saygınız yok bari ölüsüne saygınız olsun.
yarışmacılarının arasında bir adet recep ivedik'in bulunduğu program.saç,sakal,agresiflik her şey aynı; sadece 5-10 kilo fazlalığı var.
ligimizde oynayıp da, fenerbahçede görmek istediğim ender futbolculardan biri.bir bizim cristiana bakıyorum bir de fernandes'e aralarında 3-4 gömlek fark var.cristian futbolcuysa fernandes ne olarak tanımlanır hiç bilmiyorum.takımına bu kadar katkı sağlayan, her oynadığı maçta takımını bir seviye yukarı çıkaran futbolcu az bulunur.
bir zamanlar futbol federasyonunun yabancı kontenjanı konusunda aldığı 6+2+2 kararı kadar saçma bir ugulama.
oyunculukla,komedyenlikle ya da komiklikle uzaktan yakından alakası olmayan ,vasfını henüz anlayamadığım, masa veya sandalye misali okan bayülgenin programlarının demirbaşı olan saçma sapan bir şahsiyet.bir de bu adamın komik olduğunu iddia edenler var.gerçekten çok yazık.
90 kişilik sınıflarda, kucak kucağa eğitim verilen bir ülkede son derece elzem olan bir proje.
hangi takımın zenci sevdiğini birkez daha gözler önüne seren maç.
yalandan yere, sırf etrafa "bak ben ne kadar kültürlüyüm ayakta bile kitabımı elimden bırakmıyorum" mesajı vermek için yapılan abukluktur.o kitabı okuyan şahıs kesinlikle okuduğunda bir bok anlamamktadır.bu eylemi icraat eden şahsa sorsan kitabın ismini bile söyleyemez o derece hakimdir kitaba.
kesinlikle ama kesinlikle iskender satmayan restauranttır.bunların yaptıkları garip yiyeceğe iskender demek, büyük iskendere bile hakaret etmek sayılır.adamlar bildiğin tereyağlı saman satıyorlar.hayatında hiç iskender yememiş garip tipler de iskender yediklerini sanarak otluyorlar.
pepe'nin orospu çocukluğunu bir adım öteye taşıdığı maç.
nur içinde yat efsane kaptan.bedenin göçüp gitti ama ruhun hep bizimle.
vladimir bestchastnykh ' in kamerun şubesi.yeminle guizayı aratıyor bu herif.guiza hiç olmazsa arada klas goller atıyordu , bu adam tam kalas.
ciguli ajdar karışımı bir insan evladı.evlerden uzak.
palermo da orta saha mevkisinde oynayan , gürcü asıllı italyan futbolcu.
efkarlanınca bu parçanın içinde geçen "tak takacaksın 6 ay yatacaksın" kısmını mırıldandığım , bir zamanların muhteşem reklam müziği.
bunun sebebi uzayın bize gelmesini beklediğimiz için olabilir.
sadece ismine bakılarak bile izlenilmemesi gereken dizi.adını feriha koydum ne lan.bana ne ne koyarsan koy istersen cemşit koy.