bugün

entry'ler (32)

vizeye son gece çalışmak

sabaha kadar çalışıp sınav saatinde uyanamamak ile sonlanması durumu da vardır.
vahimdir.

koca götüne bakmadan ısrarla tayt giyen kız

bu kızdaki özgüven şut çekerken drogbada yok.

ateistlere tavsiyeler

düşecek olan uçağa binmeyin.

güne süper başlatan şarkılar

http://www.youtube.com/watch?v=1VypaE6kKJ8

Rage Against The Machine - The Ghost Of Tom Joad

asosyal olmanın şartı

a- asosyalliğin varlığına ve birliğine iman etmek
b- teknolojik aletlere her yıl zekat vermek
c- bir üst modelin çıkacağına inanmak
d- gecenin gündüzden üstün olduğuna inanmak.

şimdilik bu kadar yeter.
bunları gerçekleştirenleri kulübe alıyoruz. devamı kulüpte.

hem ateist olup hem de ahlaktan bahsedebilmek

her insanın bir şeye sarılma ihtiyacından dolayı ateistlerin ahlaka sarılmaları olabileceğinden ve ahlakın sadece dine ait bir terim olmamasından dolayı gayet doğaldır.

ilk kez intihar edeceklere tavsiyeler

köprüden atlayıp trafiği tıkamayın lan.

1 nisan 2013 google şakası

güzel şaka.
çünkü bana mal gibi şakayı yedirdiler o yüzden güzel.

türk kızlarının aslında tahrik edici olması

özellikle 'gardaş' diyenleri dayağa karşı daha bir tahrik edicidirler.

kibar zorba

bir ülkenin dindar ve ırkçı bir marşı olamayacağını söylediği için alkış tutulacağına topa tutulacak olan yazardır.

istiklal marşı

okunuşu doğru değildir, fakat okunuşunu siz düzeltmeye kalkın bir de görün bakalım; neler oluyor. sözleri yazldığı tarihe hitap eder fakat günümüze hitab etmez, tamam şiir olarak güzeldir, fakat bir ülkenin marşı olmamalıdır. çünkü içinde türklük ve müslümanlık kavramları geçmektedir, ülke kimsenin babasının malı değildir, vergisini veren ve buranın kimliğini taşıyan herkes bu ülkede hak ve söz sahibidir, o yüzden çoğunlukçuluk değil de çoğulculuk istiyorsak, çoğunlukçuluk içeren kavramlardan ve bunları destekleyen istiklal marşlarından sakınalım.

ölmeden okunması gereken kitaplar

Orhan Kemal'den olsun ve

Kürk Mantolu Madonna

kokoreçin çok pahalı olması

şehirine göre değişmektedir. örneğin ankarada 6-7 lira arası değişirken lüleburgazda 3-4 lira arası değişmektedir.

atatürk ün demokratik seçimlerdeki iktidar şansı

atatürk yaşadığı dönemdeki propagandası ile seçimlere girseydi, iktidar olma şansı yok idi, çünkü MHP-CHP karışımı birşey olacaktı, karşısında ise akp gibi bir parti olacaktı, fakat döneme göre politika uygulasaydı iktidar olma şansı yüksektür, çünkü zeki adam vesselam.

milliyetçi hareket partisi

piskevüt https://www.youtube.com/watch?v=-j4ZBLwJw1I

kız düşünmeden bir gün geçiren erkek

bu başlığı okuyunca ben olabileceğimi düşündüm bir an, harbiden hatırlamıyorum kız düşündüm mü bugün acaba?

islam ülkelerinde idam

eski kuralların uygulanmasından kaynaklanır, dünyanın değiştiğinin ve idamın ceza olmaktan çıkarılması gerektiğini anlamayan ülkelerin yaptığıdır; bu islam ülkeleri için geçerlidir, farklı ülkelerde farklı gerekçeler vardır. isterseniz suç oranlarına bir bakın, idam uygulanan ülkeler ve uygulanmayan ülkeler karşılaştırması yapın; suç oranının idam ile halledilemeyeceğini anlayamayan ülkelerin yaptığıdır.

inci sözlük ün aihm ye gitmesi

tebrik edilesi harekettir, zira bugüne kadar gördüğüm somut tepki budur. Çoğu kişi ben de dahil olmak üzere bunu yine internet üzerinden bloglarda, sözlüklerde, forumlarda dile getirdik; lakin bunu somut bir hareket olarak göstermedik. Ne bileyim bir mail olur, bir mektup olur, başka birşey olur, bunları yapmadık hep içimizden küfrettik. Tepkili olan herkes somut olarak tepkisini göstermeli ki somut bir karşılık alabilelim.

sözlükle ilgili istekler

sol taraftaki yazılar ikide bir hoplamasa güzel olacaktır, zira ben yenilemeyi bilen bir insanım, bırakın da ben yenileyeyim.

recep tayyip erdoğan

otoriter bir kişilik sergilemektedir, yarım yamalak demokrasinin yok olmasıyla anında otoriter bir yönetim kurabilir, ki zihniyet polisliğine destek vererek bu otoriter yönetim temellerini desteklemektedir. bir gün evet dediğine yarın hayır diyebilmektedir, statükoya en çok darbe vurandır, fakat kendisine ait bir statüko kurulmasına da yol açandır. hamdolsundur.
© copyright 2005 - 2026