sevdiği entry'ler

ben senin yerinde olsam

(bkz: Sınanmamışlığın kibri)

erkek egemen dil kullanan kadınlar

feministliği yanlış anladıktan sonra (ki ben de uzmanı/bilgilisi olduğumu asla iddia etmiyorum) güçlü kadınlar, efemine erkekler hep yanlış anlaşılır. aslında her şeyin özü kadın/erkek demeden insan oluşumuz ve eşit şartlarda yaşayabileceğimizdir. diyebilirsiniz ki biyolojik farklıklıklar? insan düşünme ve sosyal temelli bir varlık olduğundan bu biyolojik farklılıkların eşitlik konusunda anlamlı bir karşılığı yoktur. ama siz de haklısınız kolonileşme uğruna ilk başlarda ötekileştirilmeyen siyahiler ötekileştirildi; türk/yunan/kürt, kuzey/güney kore gibi ayrıştırılıyoruz. olaylara bu kimliklerden farklı bakmak kolay demiyorum ve ben de ayrıştırmacı dile bir noktada takılıyorumdur ama farkındalıkla geliştirmeye çalışıyorum. direkt başlığın konusu olan dil kısmını zaten katates pızartması çok güzel dillendirmiş bence, ateistler bile Allah’a inanmasa da kültürel geçmişle Allah korusun inşallah diyebiliyor takılmamak lazım bence çok dil konusuna.

nickten isim tahmini yapmak

katatespizartmasi: cevriye.

55 kilo üstündeki sözlük kızları

inşallah kafana düşerler.

hakkımda bilmeniz gerekenler

Gerçekten burada koca mı aranıyor şu an ben mi yanlış anlıyorum?

ioçk

Kanki sizin rüyanızda göremediğiniz kadar çıplak kadın gördüm desene keyifleniyorum.

katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak

ioçk True’ye haber verdim geliyor.

katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak

Katates su çorbası yapsa içilir be *

yorgun mermi vs nervio

Nervio ben gaza gelmemeye çalışıyorum ama geleceğim galiba kusura bakma tamam mı?

bırakın kavgayı maç başlıyor

Filenin sultanları vnl yarı final maçında Çin ile karşılaşıyor. Dört dakika sonra trt'de.
Başarılar kızlar. Hadi bakalım.

katatespizartmasi

bu da kitap arkadaşım. herkes beni okumaz cahil biliyor, ama daha geçen gün küçük prens okudum. biraz ağır bir kitaptı ama olsun. pizartma hanım buraların nadir gördüğü neşeli yazarlardan. biz hepimiz somurtkan takılıyoruz, o liseli neşesi. eminim online olunca sınıfa giren hınzır çocuk modu açıyor. tek sıkıntı geceleri yemek başlıkları açması. acıkıyoruz kral, bize işkence etme!

katatespizartmasi

Gelince biz mekanına ayağa kalkıcan!

sözlük kezoları

sözlük sözlük değil çiçek bahçesi...

sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite

izbe bi apartman dairesine yerleşip yere bi döşek atarak her gece vocuk vıcık kadim ifritler hakkında konuşmak.

yazarların söylemek istedikleri

Elbet Bu saltanat da bitecek.
Elbet bir gün bu haramiler de yenilecek.
Benim güzel ülkem güzel günlere kavuşacak elbet.

yorgun mermi

Selam düdük makarnaları bugün yine çok sıkkın bıkkın gergin ve kaygılıyım.
Patatesciğim söyle hangisini bıçaklayayım “çok canım sıkılıyor adam bıçaklarım istersen” Ülkü tamer’e saygıyla önümü ilikleyerek bıçaklarım.

ioçk'nın müziği

Ben ioçk.
Yeni şarkılarla Geliyorum..

görsel

nasıl gidiyor hayat

Güzel gidiyor. Bu sene kendimle gurur duyuyorum.

çok seviyorum sözlük anlıyor musun

Git söyle artık. Yoksa ben söylicem.
© copyright 2005 - 2026