bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz28
- üzülünce kime gidersiniz8
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlükte bile yalnız olmak10
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- şapka takar mısınız12
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- sarapci koala hatayi13
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- istanbul12
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- mersin'in hristiyanları2
- aşk7
- ucan tekme atan hipopotam43
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sezen taş7
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- yemek yedikten sonra kusmak9
- nervionun beni engellemesi10
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- vahşi kelebeğim3
- parcalandim toparlanamiyorum316
- cemil tugay11
- sinek as5
- tomtom mahallesi2
onun gibi insanın ta, neyse. bu adam yüzünden musulu kaybettik.
Özenenleri tekrar "şehit" (!) ederiz.
Bu ingiliz yardakçısı haini destekleyenler de haindir.
Çünkü bu hainin yaptığı ajanlığın ve bozgunculuğun belgeleri ortadayken hala savunmaları kesinlik algısını ortaya çıkarıyor.
Çünkü bu hainin yaptığı ajanlığın ve bozgunculuğun belgeleri ortadayken hala savunmaları kesinlik algısını ortaya çıkarıyor.
Diyarbakır Dicle ilçesinde cumhuriyete karşı isyan çıkarmış o zamanlar Bingöl'ün merkezi olan genç ilçesini yerlebir etmiş hain.
En son varto'ya gelmiş ve Muş'u düşürmek için birkaç kez saldırmıştır.
Rivayete göre Varto halkı şeyh said'den, Muş halkı devletten yana saf tutmuştur.
Bugün dahi Varto'da HDP ve türevleri kazanabilirken; Muş'ta belediyeyi asla kazanamamış ve hatta MHP dahi galip gelebilmiştir.
Şeyh said yaşanan çatışmalar neticesinde eski adı çarpuh, yeni adı ile Abdurrahman paşa köprüsünde yakalanmıştır.
Milli marşlar eşliğinde ordumuzun bu zaferini o köprüye giderek anmış ve kutlamışlığım vardır.
En son varto'ya gelmiş ve Muş'u düşürmek için birkaç kez saldırmıştır.
Rivayete göre Varto halkı şeyh said'den, Muş halkı devletten yana saf tutmuştur.
Bugün dahi Varto'da HDP ve türevleri kazanabilirken; Muş'ta belediyeyi asla kazanamamış ve hatta MHP dahi galip gelebilmiştir.
Şeyh said yaşanan çatışmalar neticesinde eski adı çarpuh, yeni adı ile Abdurrahman paşa köprüsünde yakalanmıştır.
Milli marşlar eşliğinde ordumuzun bu zaferini o köprüye giderek anmış ve kutlamışlığım vardır.
Allah rahmet eylesin,o kendini inşaallah kurtardı .
Sözlüğün hain fetöcülerinin rahmet okuduğu, eli askerimizin kanıyla boyanmış haindir.
Şu rezillere bir bakın. Elinde Mehmetçiğin kanı olana rahmet okuyorlar!
işte yobazlar böyledir. ihanet bunların tıynetidir.
Şu rezillere bir bakın. Elinde Mehmetçiğin kanı olana rahmet okuyorlar!
işte yobazlar böyledir. ihanet bunların tıynetidir.
Ateşi bol olsun.
Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ile anıyoruz.
Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ile anıyoruz.
vatan hainidir. allah rahmet etmesin. cehennemi derin olsun.
Pkklıların ve siyasal islamcıların ortak değeridir. iki tarafında içlerinden düzgün adam çıkmadığı için ihtiyaç duydukları sahte kahramanlardan sadece biridir.
Geleneksel yobaz-bölücü ittifakının, kardeşliğinin simge ismidir. işte bu ite hem hdp, hem hüdapar, hem fetö, hem de akp tayfası rahmet okuyor.
Bunlar arada kemik kavgası yapsalar da ruh ikizidirler.
Bunlar arada kemik kavgası yapsalar da ruh ikizidirler.
Hadi şeyh Said kimin köpeği biliyoruz, peki bu herifi ölümüne savunanlara ne demeli efendim.
abdullah öcalan'ın müslüman versiyonudur. yaptığı ihanetin bedelini çok ağır ödemiştir.
Tıpkı seyit rıza gibi asker katili ingiliz köpeğinin, orman çocuğu teröristin teki.
Said kürdi ile isim başta olmak üzere ortak yanları çoktur.
Said kürdi ile isim başta olmak üzere ortak yanları çoktur.
hem kürtçü isyancı hem şeriatçı çifte terörist.
idam edilişinin yıl dönümünü unutmak olmaz...
Çok güzel sallanırdı rahmetli... sallandırana sonsuza borçluyuz...
Çok güzel sallanırdı rahmetli... sallandırana sonsuza borçluyuz...
yazdıklarım Öcalan'ın değil kendi görüşlerimdir. zira kendisinin herhangi bir görüşünü merak etmiyorum.
yaptığım başka bir araştırma dolayısıyla şeyh Said isyanı hakkında bazı makaleler okumuştum. hala tartışılan bir konu olan bu isyanı; o dönem yönetim, laiklik ilkesi üzerinden ele almış ve arkasından, tekke ve zaviyeleri kapatmıştır. O dönem Kürt milliyetçiliği, bağımsız bir Kürt devleti gibi konular gazetelerin konusu dahi olmamıştır.
bütün tedbirler '' irtica tehlikesi'' üzerinden alınmıştır. bu devletin bir politikasıydı? belki de bilmiyorum. Ama bugünden geçmişe baktığımda bu isyan gelişen milliyetçilik akımının bir parçasıdır. ingilizler tarafından kışkırtılan hala iç yüzü karanlık olan ve maalesef Musul ve Kerkük üzerinde ki haklarımızdan vazgeçmemize sebep olan isyandır. işin ilginç yanı Türk solu!! konunun hala dini bir mesele olduğunu düşünür. ve yine şeyh Sait inancı gereği milliyetcilik akımına dahil olamayacak bir din alimidir. isyanın sebebi; Kürt milliyetçiliği miydi yoksa şeriat devleti miydi? bence ikisi de değildi . emperyalist oyunlar işte . bölgenin ırak iç savaşı sırasında demografik yapısının özellikle bozulması da oyunların devam ettiğinin bir göstergesi. sonuç şimdilik başarılı gibi. temennim misakı milli sınırlarında olan Musul ve Kerkük'ün vatan topraklarına tekrar katılmasıdır.
zira musul ve kerkük de gözümüz değil gönlümüz var.
yaptığım başka bir araştırma dolayısıyla şeyh Said isyanı hakkında bazı makaleler okumuştum. hala tartışılan bir konu olan bu isyanı; o dönem yönetim, laiklik ilkesi üzerinden ele almış ve arkasından, tekke ve zaviyeleri kapatmıştır. O dönem Kürt milliyetçiliği, bağımsız bir Kürt devleti gibi konular gazetelerin konusu dahi olmamıştır.
bütün tedbirler '' irtica tehlikesi'' üzerinden alınmıştır. bu devletin bir politikasıydı? belki de bilmiyorum. Ama bugünden geçmişe baktığımda bu isyan gelişen milliyetçilik akımının bir parçasıdır. ingilizler tarafından kışkırtılan hala iç yüzü karanlık olan ve maalesef Musul ve Kerkük üzerinde ki haklarımızdan vazgeçmemize sebep olan isyandır. işin ilginç yanı Türk solu!! konunun hala dini bir mesele olduğunu düşünür. ve yine şeyh Sait inancı gereği milliyetcilik akımına dahil olamayacak bir din alimidir. isyanın sebebi; Kürt milliyetçiliği miydi yoksa şeriat devleti miydi? bence ikisi de değildi . emperyalist oyunlar işte . bölgenin ırak iç savaşı sırasında demografik yapısının özellikle bozulması da oyunların devam ettiğinin bir göstergesi. sonuç şimdilik başarılı gibi. temennim misakı milli sınırlarında olan Musul ve Kerkük'ün vatan topraklarına tekrar katılmasıdır.
zira musul ve kerkük de gözümüz değil gönlümüz var.
what did he Said? ooh bade...
Vatan hainidir.
istiklal Mahkemesi Hakimi Şeyh Said'e sorar;
•Neden isyan ettin?
Şeyh Said yanıtlar;
▪︎Din elden gidiyordu.
Hakim tekrar sorar;
•istanbul ve Anadolu 5 yıl düşman işgali altındaydı, din kardeşlerimiz katlediliyordu o zaman neredeydin?
Şeyh Said; (Cevap Yok)
Hain Şeyh Said ve itlerinin itlaf edilişinin 98. Yıldönümü Kutlu olsun...
•Neden isyan ettin?
Şeyh Said yanıtlar;
▪︎Din elden gidiyordu.
Hakim tekrar sorar;
•istanbul ve Anadolu 5 yıl düşman işgali altındaydı, din kardeşlerimiz katlediliyordu o zaman neredeydin?
Şeyh Said; (Cevap Yok)
Hain Şeyh Said ve itlerinin itlaf edilişinin 98. Yıldönümü Kutlu olsun...
said nursi değildir tamamen iki farklı kişiler.
Bu şerefsiz asılsa bile günümüzde onun izinden giden çok yobaz var.
what did he said?
hala bu şerefsizlerden bolca var ülkede...
hala bu şerefsizlerden bolca var ülkede...
koyduk mu?
melaba ben laik cumhuriyet çocuğu.
melaba ben laik cumhuriyet çocuğu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar