bugün

/244
elinde gazoz sözlüğün ortasında koşturduğunu düşündüğüm admin kişisi. ver bi fırt çekelim hafız.
hediye yollatacakmış, adresi verdik bekliyoruz.
eli açık biri. hediyeler, çiçekler...
Yazarlara Hediye almak için seks shop'ta görülen adam. Kısa sürede herkesin eline verecek ödüllerini.
Yandaş yazarları, yalakaları, göt kılları ve havuz medyası olan bildiğin tipik akp li zihniyete sahip uludag sözlük polit büro genel sekreteri.

(bkz: biri beni uçursun)
2015'in ilk entry'lerini giren yazar arkadaşlar:
le roi est mort vive le roi, istisnaibidurum, kromozomcusizofren, ucanhali, preisner, ben tekim siz hepiniz, freedoman, evrimlesmeyi unutan maymun, fireandblood, alperen544

ad soyad ve adreslerine mesaj yoluyla bana iletebilirler mi acaba? uludağ gazoz'un 2015'in ilk entry'lerini giren yazar arkadaşlara hediyesi olacak.
(2 ocak 2015, cuma 15:21, zall)
*
Sözünün arkasında duracağına inandığım yazar. Ama biraz daha erken olursa çok iyi olacak.
inci sözlük moderatorürü ve imtiyaz sahibi, uludağ sözlük kurucusu, çok iyi bi coder.

edit: lakin sözlük ile pek ilgilenmiyor böyle gider bu düzen deme, irtifa kaybediyor sözlük.
5.yıl zirvesinde 2011'de zall'ı bu sözlükte saygın biri yapacaktım.
artık izlenmeyen sosyotrend programını yapmak zorunda kalmayacaktı.

peki o ne yaptı bana; http://www.youtube.com/watch?v=DYnJ4SteoC4#t=108

edit:moonlight-selim
-----salca:rüstem
-----july--mihrimah

edit:ahaha salca ile july evli bu durumda.
vurduruyordur.

bana deseler ki, adamların hası olan zall'ı tarif et, bi an bile düşünmeksizin şunu söylerim:

konu eğlence olduğunda hedefi 12'den vurduruyordur.

sevgili zall, bugüne değin 23 kez hesap aldım, sildirdim yenisini aldım, sonra bir daha bir daha.. bir günden bir güne de "ya sen hayırdır amına koyim yaaa" demedin. çok eğlenceli günler geçirdim burada. yine geçireceğim. ne de olsa iyi geçiririm, eğlenmeyi bilirim.

bu yüzden gitmeden sana bu teşekkür yazısını yazma zaruretimin hasıl olduğunu düşündüm ve soluğu tam da burada aldım. tenks canım, adamsın, insansın ismail başgan!
(bkz: zall üçgenindeki sırlar ve illuminati)
iyice bokunu çıkardı bu işin.

yazarları zerre düşündüğünü sanmıyorum.

13 ocak 2015 olmasına rağmen daha 12. nesil yazar alımlarını açmadı. aradan tam iki hafta geçti 12. nesillerle sevişemedik. eski yazarlarla sürekli birbirimizi si.. aman neyse ya, kime ne anlatıyorum ki. pırrrrrrrr para sayıyordur şimdi.
iyice kafayı yedi bu. ben bu adama deli dediğim zaman modlar beni çaylak yapıyo.

lan şunun son entrylerine bakın,

görsel

görsel

görsel

lan tamam sevişemez amk. bir saat bunun mücadelesimi yapılır aga.
nedense aklıma yalın'ın söylediği ''zalim oyun bozan'' şarkısını getiriyor.
görsel

görsel

görsel

görsel

görsel

görsel
Zall olmak bir hayat tarzidir.
Bir felsefedir.
4 senedir kimsenin iplemedigi programi israrla gelismelerden duyurmaktir.
Sahibi oldugu sozlukte onun entrylerini silen mod'a bir sey diyemektir.
Ssg ferrari alirken
Modifiyeli sahinle dolasabilmektir.
(bkz: #25997696)

ooo reyiz.
(bkz: geçen gün yine yalıyorum)
An itibariyle onlayndır.

Selamün aleyküm ismail kardeş.
uludağ sözlük arkadaşlar düzeldi makamını işgal eden.
a4 kağıdına 20 tl'ye format çekiliryazan dükkanın sahibi. genç internet cafeci kardeşimiz.
sözlüğü zengin bir liseliye satmış ve bizden yılların intikamını almış olması çok muhtemel arsa sahibi.
zall.

adım ismail olsa zall nick'inden başka nick almazdım lan herhalde.

ya smile alırdım, ya zall. büyük ihtimalle zall da böyle düşündü.

baktı smile'ı almışlar, yaygın bir nick ya hani. bari ben de zall'ı alayım dedi.

------------------------------------------------------------
zall'ın okumaması gereken not:

hala okuyorsan ayıp ediyorsun abi çık şurdan zall.

zall'a olta attım arkadaşlar. hani kendisi ilk üye ya. hani ondan önce başka üye olmaz ya en başta. smile'ı da kimse alamaz ya hani. anladın? yani zall gelcek diycek ki şimdi; ''tosbik mal mısın la ilk üye benim amk'' diyecek. sonra ben de; ''sazan avi hehehehhe'' diye dalga geçeceğim.

umarım yer.

bekliyorum.

not2: silik yiyeceğim sanırım çok yüklendim zall'a.
(#26453921)

Helal ulan sana. Bak ilk defa şurada kendimi güvende hissettim Ismail. Tebrikler. Evet.

Edit: aksine çok daha kotu hssediyorum artik.

(bkz: yazarı suçlayıp sonra vay efem pardon demek)
offfff kendisine ''kalas'' denmiş moderatör.

edit: zall bence korkutma amaçlı dedi çat diye dava açacak değil ya mk neyin kafasını yaşıyorsunuz?

prof nick'li yazar olayı yanlış anlamış işte.

olsun yine de ben am göt meme diyorum. gençler dikkatiniz dağıldı sanırım dönsenize şu başlıklara.
(bkz: six dedi)

Ben olsam bu lafı yememm. Haoydaaaa. Evet.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026