bugün

/244
yahu güzel kardeşim, facebook twitter çakmasıyla uğraşacağına şu sol frame'e özel işaret desteği getir be. bilmiyorsan sorup soruşturalım nasıl yapıldığını. valla bak.
(bkz: kısa süreli sorun)
(bkz: arkadaşlar)
(bkz: düzeldi)
yumuşak ve hesaplı, eriyip gitmez zall çabucak bitmez!
uludağ sözlük kurucusu olan ismail alpen'in sözlükte kullandığı nicktir.
eski cumhurbaşkanları gibi. köşede oturuyor, bir olay çıkınca ortalığa çıkıyor.
bu kadar malı bir arada topladığı için kendisine teşekkür ediyorum.
(#26797487).
adam son iki haftadır haftanın hiperaktifleri listesine giriyor. kimse demiyor ki hacı bu ne iş. kesin feyki var. adam sözlüğün sahibi değil mi abi, bu adam her sözlüğe girdiğinde şifre mi giriyor. ben bile girmiyom. iki ay önce beni hatırla yapmışım şifremi bile hatırlamıyom düzgün. oysa bu adam işi gücü sözlük olan bi adam. bu aralar da çok feyk harun abi filan türedi. yo ben bişe demiyom. bana ne bi kere.
on ikinci nesil yazar , hoşgelmiş.

koştursun efenim.
entrylerine bakılırsa toy henüz, koştursun bakalım.
Kendine kinim büyüyen insan. Paso saçma sapan baslik açan mallara bir çare bulun nedir bu ya.
sözlükle ilk tanıştığım zamanlar bu nick sahibini muhteşem yüzyıl daki zal mahmut ağa ya özenen bir ergen sanıyordum.

yanılmamışım.
inci sözlükte silik hesabı vardır.
Sosyotrend sosyotrend dediler, açtım olay TV yi karşımda zall.
Adam heyecanlanıyor kekeliyor konuşamıyor bide izleyin diyor.
olan biteni yine yakmış başgan.
anlatacağı çok şey var aslında. ama kelimelerine hakim olamıyor ve takılıyor. tek tek ve yavaş konuşsa daha anlaşılır olacak.
Zall ya ahah serkan'ın karşısında nasıl durup dayanıyorsun reis merak ediyorum valla.

serkan inci says; "un var mı? Var. Su var mı? Var. Akıllı araba yapsana"

ya hay amk monitöre suni teneffüs yapıyorum. Markası hp idi şuan arçelik oldu amk sosyotrend bi havika.

edit: zall rahat ol zaten bizden başka kimse izlemiyor doğal davran. Amerike ne aq çal keke amerike.
eski tasarıma tıklamama rağmen sözlüğün herhangi bir yerine falan tıklasam geri yeni tasarıma dönüyor. bildiğin zorbalık.

hacu parası neyse vereyim ben eski tasarımı kullanmak istiyorum. üyelik falan mı gerek napcaz bi meşaş al olmadı çaldır ararım ben seni.

meşaşla.
Yillardan beri sozlukteyim Zall hakkinda en ufak bir fikrim dahi yok,internette insanlarin hicbir vasfi yokken fenomen ilan edilmesi de ayri bir gariplik.
an itibariyle bana mesaj atmış seksi sahip, efendimiss: "sevgili hotspot shield kullanan sözlük yazarları. bilgisayarınızda hotspot shield kurulu iken ama hotspot shield açık değilken sözlüğün bazı sayfaları açılmıyor. hotspot shield programını bilgisayardan kaldırınca düzeliyor."

anlatsana biraz neden ben?
--spoiler--
sevgili hotspot shield kullanan sözlük yazarları. bilgisayarınızda hotspot shield kurulu iken ama hotspot shield açık değilken sözlüğün bazı sayfaları açılmıyor. hotspot shield programını bilgisayardan kaldırınca düzeliyor.
--spoiler--

şeklinde açıklama yaptı bildiğiniz üzere. yani sorunu çözmek yerine hotspot'u kaldırın diyor. hükümet trafik sıkıntısını akaryakıtta indirime gitmeyerek çözdüğü için lütfen kızmayalım. bizde kafa hep aynı.
Şah ismail'in ta kendisidir.

(bkz: ismail alpen)
şu birgün ve rastgele butonlarının entegrasyonu yapılacak mı diye sormak istediğim 1. nesil mod.
"birinci nesil moderatör" olan mütevazi insan. ben olsaydım büyük harflerle "birinci nesil sözlük sahibi" yazdırırdım. opsiyonlar için:
(bkz: sözlüğün allah ı)*
(bkz: birinci nesil tapu sahibi)

ayrıca kendisinin online listesi iletisi de yok. ona da bir el atalım:
(bkz: buralar hep benim tapulu malım)
(bkz: en birinci benim)
Manyak derecede egoist bir tip.
ilkokul kitabımdaki şiirin adı.

zall hadi erik çal,
çal hadi zall,
zil gibi çal
zall zili çal,
zall zil zall.