bugün
- katates ve gocu6
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri15
- erdal beşikçioğlu3
- simit ile gevrek arasındaki farklar2
- erkek gibi konuşan kız5
- film izlerken sevişmek6
- kuran da namaz yok3
- velvet16
- seri gizli artı oy veren melek11
- benkimki7
- oooo manifest4
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı10
- arkadaşlar uyudunuz mu8
- ha diyen kız3
- eren kaşıkçı8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak5
- sana ne ifadesinin ayrı yazılması2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin9
- islamcilara sorulmasi gereken sorular5
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- ona bir şey söyle10
- yoran insanların ortak özellikleri6
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- yeni parti51
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- hikayeyi devam ettir52
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi8
- tamer yiğit2
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- gece denize girmek20
- manifest grubu vs tarkan16
- 30 temmuz 20263
- nickten isim tahmini yapmak72
- mehdiye inanıyor musunuz10
- almanya7
- içi ve dışı farklı olan insan7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- islam düşmanlarına bir soru9
- basit bir insan olmak4
- akp'ye geçeceğime paşa paşa yatarım2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- danimarka5
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- sözlük kızlarının kekleri11
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
plin denen yazarımsı için aylar önce silinecek bu yazar kehaneti tutan yazar.
1000. entryimi kendime giriyorum. oysa girmek istediğim o kadar kişi vardı.
nikigüzel yazar..
barisarock maviduman sahnesinde cıkan hardrock grubu. sıkı performansıyla hafızalarda yer edinmeyi basarmıs, gelecek vaad eden grup.
(#2272626) nolu entrysi ile gülmekten yerlere yatmama sebep olan yazar.
güldüren aynı zamanda düşündüren bir yazardır. kısacası bizim ülkemize uygun bir profil değildir. zira biz genel itibariyle gülmekten ve düşünmemekten hoşlanan insanlardanız. gülüp düşünmek gerektiği ve bu düşünme sonrası bazı anlamları çıkarmamız gerektiğini biliriz ama anlamlar çıkmaz/çıkmaz bir türlü (bkz: mukadderat), o yüzden yani düşünmenin anlamsızlığı sebebiyle gülmek de anlamsız gelir. ne güleriz ne düşünürüz...öyle yaylaya çıkmış tavuk misali bakınırız.
diyorum ki tüm şirinliğimle gel sen harcanma bu diyarlarda almanyaya neyim yollayalım seni. onlar hem gülüyor, hem düşünüyor üstelik takdir de ediyorlar...eh yeter ama canıım
diyorum ki tüm şirinliğimle gel sen harcanma bu diyarlarda almanyaya neyim yollayalım seni. onlar hem gülüyor, hem düşünüyor üstelik takdir de ediyorlar...eh yeter ama canıım
ne dediğini bilmeyen yazar, kutsal nedir? kutsala saygı duyulur? başkalarının kutsalına dil uzatılmaz bilmiyor sanırım. allah yardımcısı olsun diyeceğim ama inmıyordur muhakkak.
sosyal mesaj kaygısı taşıyan yazar.
nuit ile 14 haziran cumartesi günü beşiktaş evlendirme dairesi'nde saat 17.00' da kıyılacak nikahla evleniyorum ve tüm sözlük ahalisini nikahıma davet ediyorum.
mutluluklar dilediğimiz yazarlardan biri. bir diğeri için; (bkz: nuit)
mutlu olsunların yazarı.
(bkz: allah mesud etsin)
(bkz: allah mesud etsin)
bir ömür boyu nuik ile mutlu olmasını dilediğim yazardır.
nasıl iş bu yahu, evlilik tebriğini bile tanım ile yapıyoruz. *
nasıl iş bu yahu, evlilik tebriğini bile tanım ile yapıyoruz. *
(bkz: erkek tarafı) *
hayırlı olsun denilecek yazardır. nuit ile evleniyordur, başka bir dünyaya adım atmaktadır..
ömürleri boyunca nuit ile aynı yastığı mutlulukları ve huzurları hiç bitmemek üzere paylaşmalarını temenni ediyorum...
(bkz: allah mutluluklar versin)
(bkz: allah mutluluklar versin)
gelişmelerde duyurulmasıyla birlikte bir acı gerçek daha bir demir eldivenin tokadı gibi çarpmıştır suratıma;
(bkz: sözlük bana karı bul lan allahsız)
bir yastıkta kocasın tabi kendisi, mutluluklar.
(bkz: sözlük bana karı bul lan allahsız)
bir yastıkta kocasın tabi kendisi, mutluluklar.
nuit ile mutlu olmasını dilediğim değerli yazar. nice mutlu yıllar dileğiyle...
evlenme kararı ile büyük bir hata içerisine düştüğünü belirtmek istediğim arkadaşımızdır. şurdan bir sesleniş yapayım inceden; arkadaşım, kardeşim, biliyorum ve sende biliyorsun tanışmıyoruz ama görünce içim parçalandı, evleniyormuşsun. özgür dünya, herkes istediği kararı verebilir, evlenmek süper birşeydir de efendim karı dırdırına hazır mısın? bu soruyu ben sana hatırlatayım dedim. çünkü evlendirme memuru denilen şahıs bunu hatırlatmıyor. biliyorum şu anda "dırdır" kelimesini aklına getirince bir sürü konuşmalar, kavgalar, tartışmalar, bıdı bıdılar vs. geldi aklına değil mi? o filmlerdeki gibi aynı.sahneler üstüste binmiş şekilde. seneler sonra beni hatırlarsın umarım "lan sığırın biri vardı da bana demişti sanki bıdı bıdı dırdır filan gibi allah allah" diye mırıldanır durursun. sonra da eşini kulağının dibinde mıkırdanırken bulursun.
şakalı espirili takıldım ama mademki evlenen arkadaşlarımız var hepsine kucak dolusu mutluluklar yollar tüm sözlük ahalisini ağırdan tuluma davet ederim, hadi bakayım.
özür yazısı: gevezeliğimden ötürü evlenecek arkadaşlarımız yalnış ve nuit 'ten ufak bir özür diliyorum. ufak dedik tabi. hayırlı ömürler, iyilikler temenni ederim. haklarında hayırlısı olması dileğiyle.
(bkz: yastık kılıflarıyla kocamak)
şakalı espirili takıldım ama mademki evlenen arkadaşlarımız var hepsine kucak dolusu mutluluklar yollar tüm sözlük ahalisini ağırdan tuluma davet ederim, hadi bakayım.
özür yazısı: gevezeliğimden ötürü evlenecek arkadaşlarımız yalnış ve nuit 'ten ufak bir özür diliyorum. ufak dedik tabi. hayırlı ömürler, iyilikler temenni ederim. haklarında hayırlısı olması dileğiyle.
(bkz: yastık kılıflarıyla kocamak)
sözlükte evlenenler kervanına katılmış bir yazar,çok çok mutluluklar dilerim,çocuklarınızın 9. nesil yazar olması dileğiyle.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar