bugün
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak16
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- gammaz çetesi7
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor5
- balkonda kitli kalmak5
- arkadaşlar hoşçakalın4
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor8
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- nickten isim tahmini yapmak72
- çağımızın hastalığı4
- hayattan zevk alamamak16
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- albirader camus2
- venezia fc2
- hava ne kadar güzel ya2
- hazret ktc5
- gizem güven2
- gammazların gizli hesapları görebilmesi2
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- biber dolması olsa da yesek7
- g'i l d'e d l'i l y26
- hikayeyi devam ettir30
- narsisizm3
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- anok yai2
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- gocunun nerede olması12
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- makine mühendisliği4
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- deliğim ben götü kara deliğim2
- habire12 adamdır37
- metalcilerin ihtiyar olması2
- rüyamda kadın olmuştum6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey11
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- uyumayın konuşalım5
- uysaljakoben14
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeni parti50
- habire1259
- yeşilçam filmi izlemek6
- temiz nevresimler içinde uyumak4
entry'ler (1225)
(bkz: mospit)
instagramda rastladığım yeni nesil tişört tasarım oluşumu, çok yeniler. mospit.com da ikamet ediyorlar.
izlemek yetmez, izlettirilmesi gereken proje. özellikle sosyal paylaşım sitelerinde paylaşırsanız daha fazla insana ulaşacağı için daha faydalı olacaktır. hatta üşenmeden erinmeden mail olarak arkadaşlarınıza yönlendirebilirsiniz.
bu oyunun http://www.oyunyum.com/tu...lar/street-fighter-2.html versiyonundaki bonus çıkan arabayı parçalamak kadar zevklisi yoktu bi dönem.
filmin yayınlanması için 2012 tarihinin hızlı gelmesi istenendir. 2012 de şu filmi izlemeden ölmemek lazım.
http://www.oyunyum.com/tumoyunlar/metal-slug.html adresinden oynanabilen oyunmuş.
bi zamanlar bunun için "tek jetonda bitiririm ben abiii" şeklinde artistlikler yapılırdı.
bi zamanlar bunun için "tek jetonda bitiririm ben abiii" şeklinde artistlikler yapılırdı.
klasik bir küçük flash oyun sitesi, diğerlerinden pek bi farkı yok, zaten her sitede aynı oyunlar dönüp dolaşıyor. ama eski oyunların varlığı falan filan ve reklamsızlık insanın içini rahatlatıyor, üstte altta böyle saçma saçma reklamlar çıkmıyor.
http://www.oyunyum.com
edit: reklam varda öyle oyun sırasında falan çıkan salak reklamlar değil, insanı rahatsız edenlerden değil yani.
http://www.oyunyum.com
edit: reklam varda öyle oyun sırasında falan çıkan salak reklamlar değil, insanı rahatsız edenlerden değil yani.
flash versiyonuna burdan ulaşılabilen oyun http://www.oyunyum.com/tumoyunlar/contra.html
(bkz: helal len)
edit:imla
(bkz: helal len)
edit:imla
4 aydan sonra uludağsözlükte ilk entryimi girmeme sebep olmuş yazar, nerelerdedir kendileri ? ?
(bkz: svarte vidder)
mevzubahis ses "o" na ait ise rahatlatmanın ötesinde ciddi bir mallaşma etkisi bırakabilir. ağzını yüzünü kırabilir.
amına koyulası sineğin hakketiği şeyi bulmasıdır.
edit büdüt: o bu değilde ben niye bu kadar sinirliyim lan ?
edit büdüt: o bu değilde ben niye bu kadar sinirliyim lan ?
o teyze biraz daha yaşlansa ve yolda onu karşıdan karşıya geçirmek isteyen bir genci görse, çantasından kartvizitini çıkarır ve çocuğa verir. arkasına bakmadan gider.
şu sıralar duyulan en güzel kelimelerden biridir. bir karşı duruştur. hayır, bu ülkede şu anda en anlamlı kelimedir. hayırlıdır.
dünyanın en gereksiz adamı. sorun eğer "hayır öyle bir şey yok, wings haksız" derse adımı değiştircem. valla bak.
uzun zamandır uludağsözlükte yazmama orucumu bozmamı sağlayan bomba insan. varlığıyla sizi onurlandırır, on numara insandır. muhabbetine doyum olmayan diye nitelendirilir ya işte öyle bir şey bu adam, sadece muhabbetten ibaret değil olay, iyice tanımanız lazım burda konuşamamı, anlatamamamı anlamanız için.
hoşgelmiş yedinci nesil süper insan.
hoşgelmiş yedinci nesil süper insan.
insalık adına, eğitim adına, güzel bir şeylerin yapılmasına, yapılmaya çalışılmasına rağmen içinde güzel bir kitap kampanyasını * bile kötü gösterecek yazarların mevcut olduğu sözlük... bu kitap kampanyasını bile kötüleyen yazarlar insansa ben değilim. olmakta istemem, allah korusun! o kıt beyinli bencil ve düz mantık robotlara "insan" denilecek ise bana denmesin!
allah alayının belasını versin.
allah alayının belasını versin.