internetteki sitelerin büyük kısmının kullandığı yazılım.
11 ocak 2017'de 4.7.1. versiyonu yayınlanmıştır. Tam tamına 62 adet güvenlik açığı kapatılmış. Wordpress altyapısını kullanan website sahipleri varsa eğer mutlaka güncellesinler.
her kurduğumda tema derdine düşünüyrum. bu yüzden gıcık kapıyorum smf seni seviyorum bitanem, laki sende eskiden be.

tema olan varsa virsin..
Hiç haz etmediğim php web programlama dilini kullanan web arayüzüdür. Hazır tasarımlardan ne anlarsınız anlamış değilim. Eklentiler hazır, tasarımlar hazır. internet te bütün blog siteleri küçük çaplı haber siteleri hep aynı tasarım ve aynı özelliklere sahip. internet wordpress çöplüğü oldu resmen. işi bilen bilmeyen herkes bu sayede site açabiliyor.
Kesinlikle guzel ve tasarim acisindan cafcafli blog sitesi. diger blog sitelerinden daha cok goze hitap ediyor.
en hızlı indekslenen blog scripti. sebebi ise ota boka ping atmasıdır. ayrıca sitemap eklentisi de kurarsanız otomatik sitemap oluşturur ve yine ota boka sitemap güncelleyip google'a tanıtır. sonuç olarak jet hızıyla indeks oluşturur. aynı şeyleri bir başka script yapsa idi google spam yüzünden banlayabilirdi, ama wordpress bu konuda torpile sahiptir.
sade ama çok kullanışlı bir sistem. üstüne tema yapması da zevklidir.
Dünyanın en popüler CMS'sidir. (içerik yönetim sistemi). Hakkında dersleri, ipuçlarını ve paylaşımları https://www.webtisyen.com sitesinde bulabilirsiniz.
Su siteyi kullanan birisi yardim edebilir mi? Taslak olarak kaydedip taslak secenegini bulamayan tek mal benim sanirsam.
su anda 2.6 surumu kullanima sunulmus olan blog betigi. ayni zamanda en populer, en hizli gelisen ve en iyi blog sistemidir. mukemmel bir cmsdir.
gömlek değiştirir gibi sürüm değiştiren blog sistemidir. gelişmelere ayak mı uydurmaya çalışıyorlar, yoksa sürekli açıklar mı bulunuyor diye sormaktan alamıyorum kendimi.

ayrıca, kullanışlı ve basit bir sistemdir. tavsiye ediyoruz efenim.
Siz pek çok angaryadan kurtaran müthiş platform.
hali hazırdaki en son sürümü 2.8.4'dür.
kullanışlı olmasına rağmen orasında burasında güvenlik açığı bulunan sistem. 2.8.5 sürümü çıkmıştır.
sürümlere caz sanatçılarının isimlerini vermişler:

1.2 mingus (charles mingus)
1.5 strayhorn (billy strayhorn)
2.0 duke (duke ellington)
2.1 ella (ella fitzgerald)
2.2 getz (stan getz)
2.3 dexter (dexter gordon)
2.5 brecker (michael brecker)
2.6 tyner (mccoy tyner)
2.7 coltrane (john coltrane)
2.8 baker (chet baker)
2.9 carmen (carmen mcrae)