bugün
- sözlük kızlarının kekleri24
- kürdistan7
- ak partililerin apoya villa yaptırması35
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- dantelli sütyen takan erkek12
- peynir helvası4
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- sözlükte ki gay başlıkları5
- etli biber dolması3
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek5
- sen dost ararsan koş mevlana ya5
- ölümsüzlük var2
- uludağ sözlük ün bugları3
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak2
- türk açılımı5
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam3
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- kekini yerim senin diyen erkek3
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği3
- neme lazım diyen erkek6
- erkekle kadının arkadaş olması5
- festivalde iskender kapışan sözlük erkeği2
- dindarların çoğunun fakir olması7
- yesene beni diyen kız9
- sütyen kelimesindeki süt3
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- sözlük yazarlarının ödediği kira bedeli2
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
- ölümden korkuyor musunuz17
- renault toros4
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket3
- yıkadığın perdeleri takmak istiyorum2
- topkapı sarayı2
- 19 eylül 20263
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- müstehcenlik soruşturmaları3
- taşacak bu deniz dizisi3
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- kıyıcı yazarlar2
- palamut7
- intihar düşüncesi7
- feto'nun kamu gizli yapılanmasına operasyon3
- diyarbakır2
- ölüm korkusundan ölmek3
çok daha hızlı olduğu iddaa edilen hotmail'in yeni yapılanması. gayet sade ve beyaz. google'a benzemeye çalıştığı kanaatindeyim. hade hayırlısı.
geliştiricileri ile yapılan röportajın ve ön tanıtımın bu adresten izlenebileceği site.
http://channel9.msdn.com/showpost.aspx?postid=199744
http://channel9.msdn.com/showpost.aspx?postid=199744
java'yla calisan gmail özentisi bir sey. gmail'in kalitesine ve hizina yaklasamiyor bile. IE disindaki browser'lar icin kisitlamalari var, gerci giderilecekmis, betaymis da bilmem ne.
(bkz: sen onu benim külahima anlat)
(bkz: sen onu benim külahima anlat)
doğru dürüst çalışmayan, çalışır gibi olunca da onlarca soruyla insanı cebelleştiren yeni microsoft hizmeti.
kullanışlı, sade ve hızlı bir şekilde çalışıyor.* Ayriyetten 2 gb mail alanı vermeside benim diğer hesaplarımdan uzaklaşma sebebim. messenger'dan kolaylıkla takip ediliyor.
Gayet sade, yüklendikten sonra kullanımı kolay ama en başta sayfa yüklenmesi gerektiren hotmail'in yeni versiyonu.
microsoft'un vazgeçtiği adlandırma. amerika da dahil olmak üzere, insanların "windows live mail ne yahu?" diye sormalarından ötürü, hotmail adına tekrar dönüldü. artık windows live mail değil, windows live hotmail olacak ad. tabi yavaş yavaş insanların hotmail adını unutacağını ve yeni markaya alışacağını öngörüyorlar. ne güzel.
microsoft yapımı diye önyargı ile yaklaşmamak gereken yazılım. kullanımı kolay, ara yüzü şık. güzel olmuş güzel..
windows live mail desktop adlı microsoft yazılımının yeni adı. outlook'dan daha sade ve basit, fakat thunderbird'den daha kullanışlı bir mail istemcisi.
maillerin kontrol süresini 3-5 saniyeye indiren microsoft un olmuş bu sıfatını hakeden nadir yazılımlarından biri.
sürekli şifre sorunu çıkartan mail adresidir. koduğumun maili beni madara etti ona yanıyorum. üstelik gelen kutusunun görünümünün sürekli değişmesi beni halden hale, ayardan ayara sokmuştur.
vista'daki windows mail ile outlook karışımı bişey olmuş olan. windows mail'den sonra ilaç gibi gelmiş program.
x box yapabilen bir adam diğer herşeyi nasıl olur da yapamaz sorusuna cevap.
masaüstü versiyonunun girişi olup çıkışı olmayan. bu insanlar nasıl çıkacak arkadaş. ben girdim siz girmeyin, lanet olsun.
edt: denetim masasından, eklekaldırdan kaldırmak suretinden başka çözüm bulamadım. aradım ama bulamadım.
edt: denetim masasından, eklekaldırdan kaldırmak suretinden başka çözüm bulamadım. aradım ama bulamadım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar