bugün
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak34
- çok uykum var sözlük6
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek5
- sabahları sevilen şeyler11
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- bir bela geliyor9
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- bana müsaade2
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- fake yazar anlama kılavuzu5
- izmir'in mis gibi kokması10
- atsızı sevmeyen türk2
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler9
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- aykolik ismet masklavi ne yapıyor şu an3
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi6
- emrah safa gürkan2
- salat namaz değildir12
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- g i l d e d l i l y3
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- the odyssey4
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi3
- bir gün herkes ak partili olacak14
- fransa6
- iyi geceler6
- mezut barzani nin yahudi olması18
- hiç uykum yok amk3
- sarhoş olmak2
- yüksek enflasyon4
- meksika açmazı macerası15
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- alfa romeo4
- arkadaşlar çüş6
- enayimiknatisi9
- aklım o ılık tende2
- bu durumda ne yapardınız9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- okul saldırısı7
- çocuğa israil diye isim koymak17
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- anın görüntüsü31
- cemil tugay7
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek3
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- tombik döner dünyanın en iyi sandviçi5
her ''evaaa'' demesinde içim bi tuhaf oluyordu, evet animasyon filminde duygulandım.
muhteşem bir film. aşkı bu kadar saf şekliyle anlatan bir film daha yoktur sanırım.
ayrıca erkek olanı dahi ağlatabilir.
ayrıca erkek olanı dahi ağlatabilir.
animasyonlar arasında ilk sıralara girmiş olup,izlenilmesi gerekli olan filmlerdendir.
vooolliiiğğğ..
vooolliiiğğğ..
birçok kızı ağlatan mükkemmel bir animasyon filmi.
hayvan gibi ağlatmış bir filmdir. izleyin, izletin, tekrar izleyin, habire izleyin. volliiii...
--spoiler--
filmi çok önce izledim ama kitabı* yeni okudum. insanların uzayda yaşadığı axiom uzay mekiğinin sistemi bana çok feci aldous huxley - cesur yeni dünya ütopyasını hatırlattı. kurulan sistem, yapılanlar, küçük çocuklara öğretilenler ve benzeri pek çok şey kitapta yazanlarla birebir uyuşuyor. senaristlerin az da olsa bu distopyadan etkilendiklerine eminin.
--spoiler--
filmi çok önce izledim ama kitabı* yeni okudum. insanların uzayda yaşadığı axiom uzay mekiğinin sistemi bana çok feci aldous huxley - cesur yeni dünya ütopyasını hatırlattı. kurulan sistem, yapılanlar, küçük çocuklara öğretilenler ve benzeri pek çok şey kitapta yazanlarla birebir uyuşuyor. senaristlerin az da olsa bu distopyadan etkilendiklerine eminin.
--spoiler--
Ayrıntıların itinayla oluşturduğu muazzam bir bütündür. Kaçırılmaması tarafımdan tavsiye edilir.
izlerken yok artık dedirten süper hikayesi ile 2009 animasyon dalında oscar sahibi film.
zamanında can sıkıntısından d-smart loca'dan satın alıp izlediğim,genelde para hesabı yapan biri olmamama rağmen hayatımda ilk kez çok cüzi bir miktar da olsa giden parama acıdığım film.
Birkere mutlaka izlenilmesi, ikinci kere de mutlaka izlenilmemesi gereken bir filmdir.
Duygusal bir robotun başından geçenleri anlatan animasyon tarzında bir filmdir. Güzeldir.
(bkz: bay e)
aşık robottur. film izlerken kendi ellerini tutması filmdeki en sevimli sahnelerden biridir.
bir robotun ulaşabileceği maksimum tatlılık seviyesine ulaşmış film karakteridir.
gösterime girdiği yılın en romantik filmidir.insanların aşkına taş çıkaran bir robot aşk filmidir.
aşık olunası aşık robot.
iva'nın gülüşüne aşık olmuştur kesin bu wall-e. o nasıl bir gülüştür öyle...
iva'nın gülüşüne aşık olmuştur kesin bu wall-e. o nasıl bir gülüştür öyle...
eva'dan fazla bahsetmemis kimse nedense... ama wall e'nin aşkını es geçmemek gerekir. o kadar tatlıdır ki, duygularini anlatmak icin kullandigi gozlerini yerler onun. o dunyaya ilk gelisindeki yabaniligi, kipirdayan her seye gozunu kirpmadan ates etmesi, gorev bilinci ve daha bir suru detayina hasta oldum. iiivaaa...
çok iyi bir animasyon filmi. keyiflidir, filmin geneli volll iii ve iiiivaaaa sesleriyle geçmiş olsada sıkılmadan izleyebilirsiniz.ayrıca anlattıklarının gerçekleşeceğini düşünmekteyim.
hikayesinden tutun da canlandırmalara kadar herşeyi muhteşem yapmışlar. uzun zaman sonra elime geçti ve izledim. diyebilirim ki bu zamana kadar izlediğim en güzel animasyon, romantik komedi, macera,bilimkurgu filmi.
herbişeyden azar azar ama hepsi bir araya gelince müthiş olmuş. yalnızlık hissi muhteşem verilmiş. diyalogsuz film izlemem diyen beni bile kilitlemiştir karşısına.
verdiği mesajlar ise muhteşem.
dvd'si edinilmesi gereken filmlerden.*
herbişeyden azar azar ama hepsi bir araya gelince müthiş olmuş. yalnızlık hissi muhteşem verilmiş. diyalogsuz film izlemem diyen beni bile kilitlemiştir karşısına.
verdiği mesajlar ise muhteşem.
dvd'si edinilmesi gereken filmlerden.*
en beğenilen animasyon filmi. konuşmadan da bir şeylerin yaşanabileceğini anlatan film.
değil üç defa, beş defa bile izleseniz keyif alırsınız...
walt disney e wol-i yi vurduran filmdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar