bugün
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- bacılar çabuk bakın15
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm6
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet16
- kavaklıdere5
- kızlar bi bakın bişe göstercem10
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- bacılar koşun yanıyorum6
- ucan tekme atan hipopotam29
- queen feristah11
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin7
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası30
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- havuçlu tarçınlı kek3
- arkadaşlar güldük eğlendik3
- nervio'nun erkek olması31
- kahve falı bakan minnaklar3
- miss universe türkiye 20268
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum5
- sözlüğün dedesiyim4
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- en son ne zaman haz ve adrenalinden terlediniz4
- sulukuleye gitmiş yuzır3
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- babuş diyen kız3
- güne bir koku bırak2
- miss turkey 20263
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- iltica41
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- yaz kış pencereyi açık tutan insan4
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- uludede'yi dayılayacak kezo3
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- mehir olarak yalı isteyen kız5
- gece gece geçmişi düşünüp ağlamak4
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- arkadaşlar eski nicelerimi söylüyorum2
- ali emre ballı5
- un kurabiyesi3
- from gold from dust27
- fatma betül sayan kaya36
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- ak partili ahlakı6
- akşam 9 da yanıyorum diye mesaj atan sekreter3
entry'ler (347)
bu teslimiyetle birlikte ölümden değil de yaşamdan korkmayı akla getirir zira sevgilinin karşısına çıkacak yüzü nereden bulacak insan.
ayrıca necip fazıl'ın "ölüm güzel şey budur perde ardından haber/ hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber" mısralarını hatırlattı.
ayrıca necip fazıl'ın "ölüm güzel şey budur perde ardından haber/ hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber" mısralarını hatırlattı.
istisnaları olsa da çoğu için geçerli olan durum.
cemal süreya'nın
''Yeşil ipek gömleğinin yakası
Büyük zamana düşer.
Her şeyin fazlası zararlıdır ya,
Fazla şiirden öldü Edip Cansever.''
şiirini hatırlattı.
cemal süreya'nın
''Yeşil ipek gömleğinin yakası
Büyük zamana düşer.
Her şeyin fazlası zararlıdır ya,
Fazla şiirden öldü Edip Cansever.''
şiirini hatırlattı.
32 yıldır ikamet ettiğim mahalledir. önceden mahalleye kim gelmiş kim gitmiş kimin neye ihtiyacı var kiminle dertleşeceğiz kiminle sevineceğiz her şeyi bilirdik. şimdi o kadar kalabalık ki istisna sokaklar dışında mahalle kültürünü yitirmiş durumda.
tutunacak bir dalı kalmadığında canlının isteyeceği durum. din, aile, aşk, sevgi ya da para ne olursa olsun tutunacak bir dalı olmalı kişinin. bunları çıkardığınızda yaşamak ne ki zaten?
aleni olan durum. (bkz: düşmanımın düşmanı benim dostumdur)
televizyon dizilerinden tarih öğrenen kitle için yapılan algı. bu zihniyet türkçülükten rahatsız olan araplaşmak isteyen zihniyet. insanların dini duyguları kullanılarak yapılıyor bir de. adamlar sığındıkları ülkenin vatandaşından daha konforlu yaşama sahipler. bir de bu insanları ve bu zihniyeti- aldığı üç kuruşa rağmen- savunan insanlar var. yazık.
sagopa kajmer - baytar.
aylak adam'dan c. ile.
''kalyanamkara ve papamkara'' isimli uygur metnini hatırlatan karşılaştırma. metinde iyi yürekli şehzade ve kötü yürekli şehzadenin başlarından geçen olaylar anlatılıyor.
geçmişinden kopmamış anılarıyla yaşayan adam gibi adamdır. eskilere değer verir. yeniliğin kendisini bozmasına izin vermez. geçmişle geleceği harmanlar. bu adamlardan kimseye zarar gelmez.
çoğunlukla galatasaray taraftarına ait söylem. çünkü kendisine rakip olarak gördüğü ve yarışabileceği bir fenerbahçe var. fenerbahçesiz galatasaray galatasaraysız fenerbahçe olmaz. ne kadar birbirlerini yeseler de bu böyledir, değişmez.
geçen bir hafta. ağır sıkıntı çöktü üstüme ve aldığım nefesten tat alamaz durumdayım. boşluktayım. çaresi ne? yine zaman. hem dert hem derman zaman. akıp geçecek ve sıkıntı dağılacak. yani inşallah.
kişinin mevcut işini ailesinin baskına rağmen yaptığını düşündürten durum.
aksi durumda neden işini seviyorsun diye aileden nefret edesin ki
aksi durumda neden işini seviyorsun diye aileden nefret edesin ki
harry potter film dehlizi isimli serisi türkçeye çevrilecek. ilk kitabı ''orman, göl ve gök sakinleri'' çıktı. ciltli ve normal kapak seçenekleri var. 12 seriden oluşacak ve her ay bir kitap çıkacak.
görsel
görsel
kişinin ekonomisinin yetmeme durumu. ekonomisi yetse sağlığı yetmez. sağlığı yetse fiziksel ve sosyal imkanları yetmez. en acısı ulaşılmazı ulaşılır kılan herhangi bir değişikliğe sahip olamayacak insanlar var.
kaan boşnak beklenen gemi
https://www.youtube.com/watch?v=no_kj9nwGhw
https://www.youtube.com/watch?v=no_kj9nwGhw
yeni bitirdim. şiddetle tavsiye ederim.
(bkz: cardinal dizisi)
(bkz: cardinal dizisi)
bu bir kereden bir şey olmaz felsefesinden bıktık ya. aldatmak için kaç defa olması gerekiyor, bu sınırı kim belirliyor acaba.
kayseri deplasmanında fenerbahçe'nin dördüncü golünü atan geleceğin yıldızı olarak görülen mütevazı futbolcu. umarım yanlış yönlendirilmez. çocuğum gol atsa ancak bu kadar sevinirdim.