entry'ler (38)

sözlükçülerin kayda alınmayacak yetenekleri

masada duran sigara paketini ağzına alıp sigaraya ulaşmak,sigarayı ağzında yakmadan bir saat tutmak.oynamak.döndürmek.

kimseye aldırmadan bağıra bağıra şarkı söylemek

rahatlatır.özellikle yanınızda arkadaşınız varsa daha da zevk alınası bir durumdur.

erkekleri sinir eden kadın davranışları

erkeğe ondan daha zeki olduğunu hissettirmek.

sevgilisini fakir görüp terkeden kızlar

eğer ki kız geleceği düşünüyorsa olabilecek ve yadırganmaması gerekli bir durum.

yeni güne başlamak

bugün de aynı diye düşünmektir.günün sonuna doğru ertesi günü düşünürsün.için kararır.

neden ben

olumsuz olaylarda söylenir.bir yakarıştır.ama niye sen olmayasın ki? niye başkası olsun? senin ne farkın var?

heidi

ne zaman peynir yese canımı çektirdiği kızdır.ama o peynirlerden kalın,büyük..elime alıp ısırarak yemek istiyorum.

kısa saçlı kadınlar

uzun saçlı kızlar kısa saç kestirecek kadar yüz hatlarına güvenemeyen kızlardır.gerisini de siz anlayın.

sabah işyerinde girilen ilk site

hotmail.com.
milliyet.
uludağ.

çaylak olduğumdan istediğim gibi yazıp entry giremiyorum.

giden için mi daha zordur kalan için mi sorunsalı

iki tarafta kendi için daha zor olduğunu düşünür.giden gidiyorum diye üzülür.kalan o gitti ben kaldım diye üzülür.saçma sapan bişeydir yani.gerek yoktur bu kavramlara.iki tarafında ayrı kaldık diye üzülmesi sorunu çözücektir.

anons yapan güzel sesli kızın aslında çirkin olması

görünce hayal kırıklığına uğratan kadın.

türk öğrencisinin sınavda sorduğu sorular

-grubun ne?
-...
-söylesene lan şiii.
-A

kar yağarken dinlenecek şarkılar

infinite face.yazıyorum ama 40 karakter olucakmış.çaylağım ya gönderemiyorum.

sözlükteki kızların asıldığı erkek olmak

kızların mesaj atmalarından vs yakınsalarda,ah mah etselerde içten içe hoşlarına giden erkek grubu.

gökçe

mavi gözlü melek anlamına gelir.daha çok kızlara yakışan bir isimdir.ve benim ismimdir.

yalnızlık

ev arkadaşlarını uğurladıktan sonra salona gidip bir sigara yaktığında hissettiğin şey.birşey işte.duygu olmayabilir.

her şeyin en güzelini seçmeye çalışan insan tipi

takıntılı insan tipidir.niye en güzeli olmasın ki der kendine.niye daha iyisi varken ondan daha kötüsü benim olsun..benimdir o.evet bende takıntılıyım.

kavak yelleri

uzattıkça uzatılmaya çalışılan,ebeveynlerin artık bitmedi mi bu dizi demelerine yol açan,gittikçe saçmalayan ve bunun farkında olan kadroya sahip dizi.evet dizi.

sünnet olmuş çocuk gibi yürüyen topuklu kız

rezalettir.bakarken hemcinsinizden utanırsınız.içinizden bakmim yazık dersiniz.aynı zamanda da gözünüzü alamazsınız.sinsice gülersiniz.gülersiniz.gülersiniz..

çikolatalı çilek satan manav

kendini katlamış manavdır.helal olsun demek boynumuzun borcudur.
© copyright 2005 - 2026