bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
kıvamìnda bırakılırsa tadından yenmez görüntüdür.
valla amelelik midir, mallık mıdır, angarya mıdır bilmem de...
vücudu çok güzel biçimde şekillendirdiği kesin.
ayrıca zeka katsayısıyla arasında pozitif korelasyon vardır. bakmayın "yapanlar aptaldır." diyenlere. her spor zihni kapasiteyi artırır. bu ispatlanmış bilimsel bir gerçektir.
vücudu çok güzel biçimde şekillendirdiği kesin.
ayrıca zeka katsayısıyla arasında pozitif korelasyon vardır. bakmayın "yapanlar aptaldır." diyenlere. her spor zihni kapasiteyi artırır. bu ispatlanmış bilimsel bir gerçektir.
vitamin haplarına bağlanma
sabahın köründe 50 60 tane şınav 100 tane mekik 2 km koşu yapma hali.
sabahın köründe 50 60 tane şınav 100 tane mekik 2 km koşu yapma hali.
belirli bir süreden sonra profesyonelce devam edilmezse, sporcunun gelişimine katkı sağlamayacak olan nankör spordur.
hayatında 3 ay spor yapmamış adamların hakkında atıp tuttuğu spor.
herşeyden önce vücut geliştirmenin içine her tür spor girer. yüzmeden koşuya, jimnastikten powerlifting e kadar.
ağırlık çalışıldığında da yok hemen şişiliyormuş, yağlanılıyormuş filan hikaye; sen mahalledeki çerçöp salonda ayna karşısında şişinen tipi görüp burada kelam etmeyeceksin, pozitif nitrojen dengesi diye bir şey var.
makro beslenme, dinlenme, haraket form ve tiplemeleri, sıraları vs...
yok çok nankörmüş, bırakıp kütle kaybedilince sarkılıyormuş filan. ben 86 kg(184cm yim) ile en yüksek kütlemden 2 senede askerdeyken 67 kg ye kadar düşmüş biriyim ve hiç sarkma filan da görmedim. şimdi de eski formumdan uzak olsam da sağdan soldan duyup satılan çöplere inanmayacak kadar bilirim bu işi.
yok kardiyoymuş falan filan; gelişme işi hiç kardiyo yapmadan 6 günde 2, ayda 10 adet 45 er dakikalık antrenmanla da pek güzel sağlanır, hem de öyle günde 200gr proteine ihtiyaç duymadan.
okuyunuz; mike mentzer: heavy duty
bu spora başlayacaksanız size bir öneri: gidip spor salonundaki işinde ehil olup olmadığı şüpheli kişiden program almaktansa ingilizceniz de varsa internetten okuyabildiğiniz kadar kaynak okuyun ve özellikle de hareket formlarına çok dikkat edin. bu sayede sakatlık riskinizi düşürmüş, ve hareketleri hedeflerinize ulaşacak şekilde yapacak hale geleceksiniz.
gerisi ise disiplin, motivasyon ve sabır.
kolay gelsin.
herşeyden önce vücut geliştirmenin içine her tür spor girer. yüzmeden koşuya, jimnastikten powerlifting e kadar.
ağırlık çalışıldığında da yok hemen şişiliyormuş, yağlanılıyormuş filan hikaye; sen mahalledeki çerçöp salonda ayna karşısında şişinen tipi görüp burada kelam etmeyeceksin, pozitif nitrojen dengesi diye bir şey var.
makro beslenme, dinlenme, haraket form ve tiplemeleri, sıraları vs...
yok çok nankörmüş, bırakıp kütle kaybedilince sarkılıyormuş filan. ben 86 kg(184cm yim) ile en yüksek kütlemden 2 senede askerdeyken 67 kg ye kadar düşmüş biriyim ve hiç sarkma filan da görmedim. şimdi de eski formumdan uzak olsam da sağdan soldan duyup satılan çöplere inanmayacak kadar bilirim bu işi.
yok kardiyoymuş falan filan; gelişme işi hiç kardiyo yapmadan 6 günde 2, ayda 10 adet 45 er dakikalık antrenmanla da pek güzel sağlanır, hem de öyle günde 200gr proteine ihtiyaç duymadan.
okuyunuz; mike mentzer: heavy duty
bu spora başlayacaksanız size bir öneri: gidip spor salonundaki işinde ehil olup olmadığı şüpheli kişiden program almaktansa ingilizceniz de varsa internetten okuyabildiğiniz kadar kaynak okuyun ve özellikle de hareket formlarına çok dikkat edin. bu sayede sakatlık riskinizi düşürmüş, ve hareketleri hedeflerinize ulaşacak şekilde yapacak hale geleceksiniz.
gerisi ise disiplin, motivasyon ve sabır.
kolay gelsin.
doktor olamayan ve beyni az çalışan kişilerin sığındığı.
yani amına koduğumun sözlüğünde bir adet kalifiye yüzücü, vücut geliştirici yok ya bende bir şey diyemiyorum. lan arkadaş tavsiye istersin yok, anca siyaset anca makara.
spor yap ulan! türk kızı! akranların air force indiriyo sen gmt büyüt..
spor yap ulan! türk kızı! akranların air force indiriyo sen gmt büyüt..
haftada 3 gün bir buçuk saat ayrılarak 7 8 ayda farkı bariz görebileceğiniz spor.
neden böyle dedim?
hanginiz bunu spor olarak görüyorsunuz ki amk, safi hava.
daha önceden yapmış kişilerde ise gelişim 2 ila 3 ayda gerçekleşecektir.
neden böyle dedim?
hanginiz bunu spor olarak görüyorsunuz ki amk, safi hava.
daha önceden yapmış kişilerde ise gelişim 2 ila 3 ayda gerçekleşecektir.
Ilk baslarda heyecan ara gazi daha sonrasi bagimliliktir. Hedefler dogru secildigi taktirde basari kacinilmazdir.
fitness ile karistirilandir. protein tozu gelisim icin elzemdir. disiplindir
öncelikle kas hücrelerini çoğaltmaz. ona hyperplasia denir, vücut gelistirmenin amacı ise hypertrophy dir, yani kas hücrelerini "büyütme". onu da içini su doldurarak yapar zaten.
aynı zamanda kaslardaki fiber sayılarını da değiştiremez. ne yazık ki bunlar mümkün değil.
herkesin hakkında çok bildiği şeydir. yersen.
bir de buna bok atanlar, cidden bu işi beceremeyenlerdir. vücut gelistirme farklı bir disiplin, farkli bir aci cekmektir.
aynı zamanda kaslardaki fiber sayılarını da değiştiremez. ne yazık ki bunlar mümkün değil.
herkesin hakkında çok bildiği şeydir. yersen.
bir de buna bok atanlar, cidden bu işi beceremeyenlerdir. vücut gelistirme farklı bir disiplin, farkli bir aci cekmektir.
tek amaç karşı cinsi etkilemektir. Sonrasında milletin ne kadar etçil olduğunu anlarsın. Ulan ne gerek var bu kadar zahmete dersin. Karşı cinsi düşüncelerinle konuştuklarınla etkileyebileceini anlarsın bırakırsın vücut geliştirmeyi. Şimdi eksileyenler olacaktır sağlıklı yaşam konusuna girecekler. Sağlık yaşam yediklerinle olur alkol sigara içmeyerek ve gün içinde olabılecek rutin sporlardan (yürüyüş gibi) kaçmayarak olur. Adam sağlıklı olucam diye abanıyor protein tozu amino asite yarardan çok zarar. Zamanında mahallenin üçgen abilerindendim şu halimle çok daha mutluyum.
karşı cinsi etkilemek için yapanların sayısı çok ama çok azdır. zaten onlar da sonradan değmez der bırakırlar, 1.5 yılda defalarca şahit oldum. söyler misiniz kim karşı cins için haftanın 3-4 günü onlarca kilonun altına girer. akşam 8de okuldan çıkıp, 9 da salona gidip 10.30 da döndüğüm oluyor. 11 de yatıyorum ve sabah 7 buçukta kalkıyorum. sonuç olarak kızlar kusura bakmasınlar ama bu kadar zahmete kesinlikle değmezler.
erkeklere gelince; abi alınmaca gücenmece olmasın ama kıskançlık seziyorum. fitness yapmak salt sağlık için değil ki zaten. belki yapmayanlar aynaya baktıklarında o göbekleriyle mutlu mesut yaşayabiliyorlardır ya da zayıf insanlar üzerinde o döküntü gibi duran kıyafetlerle mutludurlar. kesinlikle saygım ve anlayışım sonsuz bu insanlara ama ben aynada yağ görsem kendimden tiksinirim, kıyafetler üzerimde emanet gibi durursa sıkıntı yaparım. bu kendinle barışık olma durumudur mu bilemem, ancak öyleyse biz de kendimizle böyle barışık oluyoruz. fitnessa / vücut geliştirmeye başka manalar yüklemeye hiç ama hiç gerek yok. insan kendini karşı cinsten önce kendine beğendirmek ister, her şey bu kadar net.
erkeklere gelince; abi alınmaca gücenmece olmasın ama kıskançlık seziyorum. fitness yapmak salt sağlık için değil ki zaten. belki yapmayanlar aynaya baktıklarında o göbekleriyle mutlu mesut yaşayabiliyorlardır ya da zayıf insanlar üzerinde o döküntü gibi duran kıyafetlerle mutludurlar. kesinlikle saygım ve anlayışım sonsuz bu insanlara ama ben aynada yağ görsem kendimden tiksinirim, kıyafetler üzerimde emanet gibi durursa sıkıntı yaparım. bu kendinle barışık olma durumudur mu bilemem, ancak öyleyse biz de kendimizle böyle barışık oluyoruz. fitnessa / vücut geliştirmeye başka manalar yüklemeye hiç ama hiç gerek yok. insan kendini karşı cinsten önce kendine beğendirmek ister, her şey bu kadar net.
hocam bu sporu yapmanın sebebi çoğu insan da kendi kendini beğenmektir. yani şöyle, aynaya baktığım zaman bir göbek omuzdan geniş göt görmek benim sinirimi bozuyor arkadaş. ben bu değilim diyorum. ha sen mutlusundur, mutluysan mutlusun bize ne ya. artılarına gelirsek, kız götürme yakışıklı surat ile olursa büyük avantaj sağlar. at hırsızısıysan "fucker" olma şansın çok az. küçücük bir faydası şu üstelediğiniz. yağlı kıç bölümüne ya da kuru göt kısmına yazınız..
kesinlikle sabır gerektiren spordur. zaten karı kıza karşı fiyakam olsun diye bu sporla uğraşanlar doğal olarak Çabuk sıkılıp bırakabilmektedir. ama bu sporun bağımlıları olanlar vardır ki, adam bir hafta salona gidemediyse eli ayağı titremeye başlar. gidip ağırlık kaldırmak iÇin can atar. saygı duyuyoruz tabii.
insanı gerçekten disipline edebilen, sanıldığının aksine sadece kızları etkilemek adına yapılıyor olmayan bir spor. kaslı, estetik bir vücuda sahip olmak en az 2 senelik bir çalışma demektir. tabii ki 6 ayda vücut yaptığını söyleyen, aslında yaptığına inananlar da vardır, ancak biz biliyoruz ki bu sporu profesyonel anlamda yapanlar için kas kütlesi ve güçtür bu işin göstergesi. ayrıca kızları etkilemek adına bu sporu yapanların 60-70 kiloyla bench press yapmaktan ileri gittiği görülmemiştir.
2,5 - 3 aydır son derece düzenli bir şekilde yaptığım spor.
çok uzun zaman olmadı belki ama vücuttaki değişiklikleri görüyorum. ulan bir insan yediği her şeyin ne kadar protein, karbonhidrat, yağ v.s. barındırdığına bakar mı? bakar. yani diyorum ki, bu spor insanın hayatını disipline sokuyor, evet.
ama sabır, sabretmek gerektiğinin farkındayım. protein - karbonhidrat dengesine dikkat ederek 2 ay sonunda omuzlarda 4 cm genişlemeyi gördüm. evet, şaka değil, yalan da değil, neden yalan söyleyeyim...
araştırdım, olabilirliğini soruşturdum, hocama danıştım "olabilir" dendi, yani gidişat iyi ama dengede tutmak gerek. her şeyin bir ölçüsü var, ben o ölçüyü iyi tutturdum sanırım...
beslenmeye dikkat... protein, karbonhidrat ve yağ dengesi, önemli, çok çok önemli.
spora dikkat... kaldırabileceğinizi taşıyın, set aralarına dikkat edin.
dinlenmeye dikkat... uyuyun, dinlenin, vücut kendini yenilesin.
10 tane mekik çekemeyen ben, şuan 50 tane mekik çekiyorum tek seferde, iyi mi? iyi. yani bu kadar zorlanıyorsam, zaman harcıyorsam bazı şeylerden ödün vermem gerektiğinin farkındayım.
devam edebilecek miyim? ederim diye düşünüyorum çünkü severek yapıyorum ve vücuttaki değişiklikler hoşuma gidiyor. ama şu var ki, her babayiğidin harcı değil, yapana saygı gösteririm.
çok uzun zaman olmadı belki ama vücuttaki değişiklikleri görüyorum. ulan bir insan yediği her şeyin ne kadar protein, karbonhidrat, yağ v.s. barındırdığına bakar mı? bakar. yani diyorum ki, bu spor insanın hayatını disipline sokuyor, evet.
ama sabır, sabretmek gerektiğinin farkındayım. protein - karbonhidrat dengesine dikkat ederek 2 ay sonunda omuzlarda 4 cm genişlemeyi gördüm. evet, şaka değil, yalan da değil, neden yalan söyleyeyim...
araştırdım, olabilirliğini soruşturdum, hocama danıştım "olabilir" dendi, yani gidişat iyi ama dengede tutmak gerek. her şeyin bir ölçüsü var, ben o ölçüyü iyi tutturdum sanırım...
beslenmeye dikkat... protein, karbonhidrat ve yağ dengesi, önemli, çok çok önemli.
spora dikkat... kaldırabileceğinizi taşıyın, set aralarına dikkat edin.
dinlenmeye dikkat... uyuyun, dinlenin, vücut kendini yenilesin.
10 tane mekik çekemeyen ben, şuan 50 tane mekik çekiyorum tek seferde, iyi mi? iyi. yani bu kadar zorlanıyorsam, zaman harcıyorsam bazı şeylerden ödün vermem gerektiğinin farkındayım.
devam edebilecek miyim? ederim diye düşünüyorum çünkü severek yapıyorum ve vücuttaki değişiklikler hoşuma gidiyor. ama şu var ki, her babayiğidin harcı değil, yapana saygı gösteririm.
üniversite zamanında uzun süre yaptığım, konya ya geldikten sonra salonlardaki abartılı fiyatlar sebebiyle bırakmak zorunda kaldığım spor. konyada bildiği adam akıllı bir salon olan varsa gelsin bu yana..
kilo alamayan bünyemin belki de tek avantajıdır. 1-2 ay adam gibi çalışsam şu vücudu rahat yapıyorum;
http://us.123rf.com/400wm...ody-isolated-on-white.jpg
http://us.123rf.com/400wm...ody-isolated-on-white.jpg
bedensel makyajdır.
ne kondisyon adına, ne de sağlık adına hiçbir yararı yoktur. asıl babayiğitler, kürek çeker.
ne kondisyon adına, ne de sağlık adına hiçbir yararı yoktur. asıl babayiğitler, kürek çeker.
her hareket de doğru nefes alıp vermeyi öğreten spor dalı. sağlık adına yararı olmadığına inananlara hatırlatılır.
salona gitme sebebim olan ama sonra vazgeçiren spordur. nedeni ise hocaya şu hareket nasıl diyorum "ben zana üj diym bej yapeysin bea" diye garip garip cevaplar alıyordum, ayrıca dambıl ile katil olmıyayım diye bıraktım. evde youtube ile göğüs ve karın kası hareketleri çalışarak devam ettiriyorum sporumu.
vücudu şekillendiren ve efor düzenleyen spor.
yaniltmasin bu sporu yapan güçlü falan olmuyor, önerim şu tarlada, inşaatta çalışan insanlsr kadar gelişim sağlamaz bu spor.
kaç fitness yapıyorum ben diyeni yere yıktım düşünün.
yaniltmasin bu sporu yapan güçlü falan olmuyor, önerim şu tarlada, inşaatta çalışan insanlsr kadar gelişim sağlamaz bu spor.
kaç fitness yapıyorum ben diyeni yere yıktım düşünün.
kas yapısını laktik asit marifetiyle genişletip, yırtan spordur.
spor; düzenli, bedene yüklenmeden ve sağlık için yapılır; karının kızın koynunda yatacağım diye değil.
spor; düzenli, bedene yüklenmeden ve sağlık için yapılır; karının kızın koynunda yatacağım diye değil.
güncel Önemli Başlıklar