bugün

vücut geliştirme

karşı cinsi etkilemek için yapanların sayısı çok ama çok azdır. zaten onlar da sonradan değmez der bırakırlar, 1.5 yılda defalarca şahit oldum. söyler misiniz kim karşı cins için haftanın 3-4 günü onlarca kilonun altına girer. akşam 8de okuldan çıkıp, 9 da salona gidip 10.30 da döndüğüm oluyor. 11 de yatıyorum ve sabah 7 buçukta kalkıyorum. sonuç olarak kızlar kusura bakmasınlar ama bu kadar zahmete kesinlikle değmezler.

erkeklere gelince; abi alınmaca gücenmece olmasın ama kıskançlık seziyorum. fitness yapmak salt sağlık için değil ki zaten. belki yapmayanlar aynaya baktıklarında o göbekleriyle mutlu mesut yaşayabiliyorlardır ya da zayıf insanlar üzerinde o döküntü gibi duran kıyafetlerle mutludurlar. kesinlikle saygım ve anlayışım sonsuz bu insanlara ama ben aynada yağ görsem kendimden tiksinirim, kıyafetler üzerimde emanet gibi durursa sıkıntı yaparım. bu kendinle barışık olma durumudur mu bilemem, ancak öyleyse biz de kendimizle böyle barışık oluyoruz. fitnessa / vücut geliştirmeye başka manalar yüklemeye hiç ama hiç gerek yok. insan kendini karşı cinsten önce kendine beğendirmek ister, her şey bu kadar net.
© copyright 2005 - 2026