bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sözlükte bile yalnız olmak10
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası7
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlük çiftleştirme servisi11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- ya bi siktirin gidin15
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi6
- lübnan kızları4
- vahşi kelebeğim3
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- şapka takar mısınız12
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- istanbul12
- ismet gurbuz'ün tırnakları2
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sarapci koala hatayi12
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- honda pcx 125 motorsiklet2
- abdullah öcalan2
- sezen taş7
- ab'nin birliğe almadan önce 15 yıl deneme süresi2
- uludağ sözlük sertleşme veritabanı4
- sinek as5
- amerikan demokrasisi3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- ingiliz dili ve edebiyatı bitirmek2
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- 2200 yılında nasıl görünürdüm3
- rüzgarlı havaları seven tip4
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- diğer sözlük4
- ne sağcıyım sen solcu kartoncuyum kartoncu3
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- bahamalar2
- izmirin bok bulutlarının dağılması2
- ucan tekme atan hipopotam43
- al şu 1 milyonu usd'yi bankaya yatır diyen patron2
- meksika açmazı macerası17
1988 Viyana doğumlu Türk asıllı futbolcu. Rapid Wien'de oynuyor. Geleceğin yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyor. hem klübün hem de taraftarın üzerine titrediği futbolculardan. bir ara Fatih Terim'in A Milli takıma çağıracağı söylentileri çıkmıştı. bunun üzerine Avusturyalılar uyanıklık yapıp daha henüz 17 yaşında iken milli takım formasını giydirerek Türkiye'ye gitme ihtimalini ortadan kaldırdılar.
rapid wien'de forma giyen ve çoktan keşfedilmiş olan futbolcu. 4 kez avusturya a milli takımının formasını giymiştir.
avusturya'daki bütün türk gençleri gibi kaşını aldıran tipitip futbolcu.
beşiktaş koyunca deli olan wien'li.
türk kontenjanında iyi bir transfer olabilir. beşiktaş alabilir makul bir fiyata.
an itibariyle beşiktaş ile anlaşmıştır.
teknik ve adrese teslim ortalar gönderen bir yetenek. beşiktaş' a hayırlı olsun.
beşiktaş'la anlaştığı söylenen sol kanat oyuncusu. eğer doğruysa bizi ismail köybaşı'dan kurtarmış olacak.
beşiktaşın yeni transferi. hem türk hem genç hem maliyeti ucuz.* akıllıca bir transfer olduğunu düşünüyorum zira son zamanlarda 30 yaş civarı futbolcu alınıyordu arada gençlerin enerjisinden yararlanmak gerek.
750 bin avro bonservis bedeli ödenmiştir.
beşiktaş'a faydalı olacak yetenekli, ucuz transferdir.
edit: o kadar da faydalı olmayan, yeteneği tartışılır transfermiş. *
edit: o kadar da faydalı olmayan, yeteneği tartışılır transfermiş. *
bu ucuz transfer işini çok anlamamaktayım. bonservis hariç bu futbolcuya yıllık 350 bin euro garanti para ve ilk 18'e girdiği her maç için de 11 bin euro verilecekmiş. yani başka deyişle bu çocuk antreman dışında topa değmese beşiktaş'a bonservis hariç 4 yıl için toplam 1.4 milyon euroya mâlolacak.(3,22 milyon türk lirası). yani aylığı çıplak ek gelirler hariç 67 bin lira. bunu ucuz bulan arkadaş bana özelden son 5 sene de 67 bin kazanmış mı söylerse çok sevinirim. ya ben çok fakirim ya bazılarımızın gönlü zengin.
not: mesele beşiktaş ve veli kavlak değil, galatasaray, fenerbahçe ya da mersin idman yurdu da olabilirdi örnek. mesele; kulüplerin hesapsız harcamalarla günden güne batağa sürüklenmesi.
ev ödevi: 3,22 milyon lira kaç sezon kombinesi eder hesaplayınız.
edit: veli kavlak için yapılan sözleşme ilk yıl için 600 bin garanti para, diğer yıllar için 400 bin garanti para şeklindeymiş. yani daha da yüksek.
not: mesele beşiktaş ve veli kavlak değil, galatasaray, fenerbahçe ya da mersin idman yurdu da olabilirdi örnek. mesele; kulüplerin hesapsız harcamalarla günden güne batağa sürüklenmesi.
ev ödevi: 3,22 milyon lira kaç sezon kombinesi eder hesaplayınız.
edit: veli kavlak için yapılan sözleşme ilk yıl için 600 bin garanti para, diğer yıllar için 400 bin garanti para şeklindeymiş. yani daha da yüksek.
kampta yapılan laktak testlerinde her kategoride 1. çıkan futbolcu.
oyunun iki yönüne de koşmaya çalışan, ayağı düzgün bi arkadaşımız. faydalı efenim bu çocuk.
beşiktaşımızın yeni 8 numarası.
gelecek vaad eden kartal.
alania maçında göz dolduran futbolcu.
ben bu takımda oynarım dedi bugün. açık ve net.
kaliteli oyuncudur. önümüzdeki sezon 3 kulvarda mücadele edecek beşiktaş kadrosuna genişlik katacaktır.
bu transfer piyasasında bu kadar düşük bir bedelle transfer edilmiş bir futbolcuyu bile pahalı bulanlar var ya akıl alır gibi değil. adam karın tokluğuna mı oynasın? türkiye liginden alsanız en az 3-4 milyon euro ödeyeceğiniz adamı 750 bin euro'ya almışsınız daha ne istiyorsunuz?
finishing 1. o da kanaat notum yani.
özgüveni, tekniği ve şutlarıyla beşiktaş taraftarının yüzünü güldüren.
aurelio yerine necip ile birlikte daha çok şans bulması gereken adam.
ernst-necip-veli orta sahasının dinamizmini düşünmek bile insana keyif veriyor.
gerektiğinde fernandes, guti, aurelio falan da dahil edilmeli ama şu form durumuyla bu üçlü iyi gibi.
ernst-necip-veli orta sahasının dinamizmini düşünmek bile insana keyif veriyor.
gerektiğinde fernandes, guti, aurelio falan da dahil edilmeli ama şu form durumuyla bu üçlü iyi gibi.
müthiş oyuncu kendisi 10 numara değilde 2.forvet oynadığında çok can yakacak. son vuruş çalışmalı. adam girdiği net pozisyonları atsa 6-7 golü vardı ligde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar