bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- gir içime hünharca9
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- kürt mutfağı5
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- en sevilen meyveler8
- satranç haram yasaklansın12
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- bu devirde fes giymek5
- buddy dude20
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- kürdistan2
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- gocu41
- açık renk jean vs koyu renk jean3
- true'nin en sevdiği kedi3
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- put2
- beddua etmek2
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı5
- beyazsemsiyeliyabanci48
- yagmurcu6
- gammazlar çetesi2
- gammazlama yapmamak13
- tövbe2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- hayatının hangi dönemindesin4
- necip fazıl kısakürek3
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi3
- çocuk yaparsam şerefsizim2
- yapay zeka moderatörü16
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı4
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler2
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- doğanın kanunu dizisi4
- evlilik2
- en saçma yiyecek isimleri7
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak22
- togg'a lpg taktırmak11
- zaman baba8
- edebiyat tarihinin en iyi giriş cümlesi4
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
Teknik bir hata var.
Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz. diyen oluşum. ayrıca rica ederim.
Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz. diyen oluşum. ayrıca rica ederim.
gruplaşmaların zirve yaptığı bir garip site. herkes katılmış bir gruba. adam "merhaba arkadaşlar, canım sıkılıyor" diyor: 80 rt, 120 fav alıyor. ben vakti zamanında totomu yırttım aforizma yazdım, caps paylaştım, video paylaştım; 0 rt 1 fav. ne şimdi bu? adamlar parayla takipçi satın alıyor la, var mı böyle bir şey.
ayrıca, kitleleri peşinden sürüklemek gibi bir durumu da var. biri bir şey yazıyor, paylaşım yapıyor; bilen bilmeyen herkes orda, yorum yapıyor. küfürler, hakaretler zaten hiç eksik olmuyor. çoluk çocuk dolu amk.
semih varol var mesela. elemen sıyırmış kafayı. takipçi kasmaktan kafa 1 milyon çocukta. yemin ediyorum bunun internete erişimi kesilse kendini öldürür.
sözün özü: ergenlerin daha çok kullandığı bir platform.
yapılan biri dizi hakkında olumsuz yoruma o dizinin hayranı olan ergenlerinden aldığım "bizi kızdırırsan iyi olmaz" tehdidinden sonra pılımı pırtımı toplayım kaçtım ordan.
ayrıca, kitleleri peşinden sürüklemek gibi bir durumu da var. biri bir şey yazıyor, paylaşım yapıyor; bilen bilmeyen herkes orda, yorum yapıyor. küfürler, hakaretler zaten hiç eksik olmuyor. çoluk çocuk dolu amk.
semih varol var mesela. elemen sıyırmış kafayı. takipçi kasmaktan kafa 1 milyon çocukta. yemin ediyorum bunun internete erişimi kesilse kendini öldürür.
sözün özü: ergenlerin daha çok kullandığı bir platform.
yapılan biri dizi hakkında olumsuz yoruma o dizinin hayranı olan ergenlerinden aldığım "bizi kızdırırsan iyi olmaz" tehdidinden sonra pılımı pırtımı toplayım kaçtım ordan.
bizler cinsel hesaplar açmasak takip edeni takip etmesek güzel yer aslında hatta en iyi sosyal ağdır bence..
dün gece güzelinden bir kız takibe başlamış.eş dost heralde diye bende geri takip döndüm.
sonra özelden bir mesaj geldi.
tanışıyor muyuz dedim hayır dedi.
sadece uyuyamamış ve konuşmak istemiş.
ee hadi konuşalım dedim.
bir süre sohbet ettikten sonra numaramı istedi içini dökmesi gerekiyormuş.
aradı beni ''gizli numaradan''
anlattı da anlattı hayatındaki sorunlardan vesaire.
ben sıkıldım en sonunda.
yavaştan uyuyayım ben kendine iyi bak dedim.
gizliden arada arayabilir miyim dedi.
hayır bu güvenmediğin anlamına gelir gizliden arama dedim kapattım.
sonra aklıma takıldı.
adı soyadıyla instagram'da arattım.
kız geçen ay nişanlanmış.
paylaşımları vesaire aşk böcüğü.
aşkımla şu keyfi aşkımla bu keyfi diye metihler düzmüş adama.
yazık dedim.hem adama hem kıza.
yozlaşmış insan ilişkilerine dair küçük bir ders aldım.
sonra gel de insanlara güven.
sonra özelden bir mesaj geldi.
tanışıyor muyuz dedim hayır dedi.
sadece uyuyamamış ve konuşmak istemiş.
ee hadi konuşalım dedim.
bir süre sohbet ettikten sonra numaramı istedi içini dökmesi gerekiyormuş.
aradı beni ''gizli numaradan''
anlattı da anlattı hayatındaki sorunlardan vesaire.
ben sıkıldım en sonunda.
yavaştan uyuyayım ben kendine iyi bak dedim.
gizliden arada arayabilir miyim dedi.
hayır bu güvenmediğin anlamına gelir gizliden arama dedim kapattım.
sonra aklıma takıldı.
adı soyadıyla instagram'da arattım.
kız geçen ay nişanlanmış.
paylaşımları vesaire aşk böcüğü.
aşkımla şu keyfi aşkımla bu keyfi diye metihler düzmüş adama.
yazık dedim.hem adama hem kıza.
yozlaşmış insan ilişkilerine dair küçük bir ders aldım.
sonra gel de insanlara güven.
Başkasının adıma Tweet atabildiği site. Nasıl önleyebilirim bilen varsa bana bir Tweet atsın.
eğer bir proje ya da eğlenceli bir kullanıcı profili oluşturmak istiyorsanız zevk veren aplikasyon ve web sitesidir.
kim sıradan bir waffle fotoğrafını ya da check-in'lerini paylaşmak ister ki bu sitede? amaç güldürmek, haber vermek ya da bilgilendirmek olmalıdır ki mikroblogların amacı da budur.
güzel ve eğlenceli bi iş yapıcam. gelmek isteyenler özele ışınlasın mesajı.
kim sıradan bir waffle fotoğrafını ya da check-in'lerini paylaşmak ister ki bu sitede? amaç güldürmek, haber vermek ya da bilgilendirmek olmalıdır ki mikroblogların amacı da budur.
güzel ve eğlenceli bi iş yapıcam. gelmek isteyenler özele ışınlasın mesajı.
Facebooktan daha modern. Hatta facebook ne ki. Twitter de sarmiyor bazen, sayfayi yenilemekten biktiriyor ama olsun.
140 karakterli güvercin.
2014'de %111 buyumesine ragmen yaklasik 500 milyon dolar zarar etmistir.
facebook'tan kat kat daha inandırıcı bir sosyal platformdur. millet facebook'ta 10 ay önce paylaşılmış haberi veya herhangi bir gelişmeyi sıcak bir gelişmeymiş gibi paylaşıyor ve kimse de tarihine bakayım demiyor paylaşılanı paylaşıyor. twitter'da bunu göremezsiniz.
(bkz: tweetini sikeyim butonu)
(bkz: retweetini sikeyim butonu)
(bkz: favını sikeyim butonu)
türkiye'nin ve türkiye insanının rezil halini buradan kolaylıkla takip edebilirsiniz.
öncelikle nefret ettiğim bir platformdur.
bazıları bunu ilk söylediğimde "ön yargılısın güzel yer" diyerek cevap verdiler.
bazen ön yargılı olmak gerekir ve ön yargılarımda haklı çıktığımı anladım.
burası türlü türlü kelime oyunlarıyla o an gündemdeki olay için rt ve fav peşinde gezenlerin sosyal ağı.
"takip takip" diye kafa siken liseli embesil ergenlerin takıldığı bir yer.
salakça tweet'lerin binlerce fav aldığı yüzlerce rt aldığı bir platformdan bahsediyorum.
siktimin ergeni tweet atıyor.
her ne olduysa şu tweet'i atmak meşhur olmuş.
"3 yanlış 1 doğruyu götürdü"
özgecan aslan olayında bu orospu çocuklarının ne kadar sahte olduğunu biz soma faciasından beri biliyoruz.
yüzlerini siyaha boyayıp "soma :(" tarzında tweet atıp 5 dakika sonra "favlayın 1000 takipçi gelsin" diye bir tweet daha atmaları onların ne denli sikik bir nesil içinde olduklarını ve hayvani içgüdüsel olarak egolarını tatmin ettiklerini biliyoruz.
aynısı her zaman olduğu gibi 2-3 gündür özgecan aslan için devam ediyor.
ilgi orospusu meriç'lerin başını çektiği bugünlerde "erkekliğimden utanıyorum" diye tweet atan amsalakların daha önceki tweet'lerine baktığınızda kadınları bir eşyadan daha değersiz gördüklerini fark edersiniz.
"kadınları savunmak" ile "kadınları yalamak" arasındaki farkı bilmeyenlerin gelip de memlekette sanki tek şerefli erkek sadece onlarmış gibi hareket etmesi aslında onların en şerefsiz olduklarının göstergesidir.
oradaki kezbanlara diyeceğim bir şey yok zaten.
onlar bu aralar "geceleri uyuyamıyorum" demekten uykusuzlukları götlerini başlarını dağıtmış.
uzun oldu ama buradaki insanların yüzde 80'i aptaldır, embesildir, amsalaktır...
(bkz: retweetini sikeyim butonu)
(bkz: favını sikeyim butonu)
türkiye'nin ve türkiye insanının rezil halini buradan kolaylıkla takip edebilirsiniz.
öncelikle nefret ettiğim bir platformdur.
bazıları bunu ilk söylediğimde "ön yargılısın güzel yer" diyerek cevap verdiler.
bazen ön yargılı olmak gerekir ve ön yargılarımda haklı çıktığımı anladım.
burası türlü türlü kelime oyunlarıyla o an gündemdeki olay için rt ve fav peşinde gezenlerin sosyal ağı.
"takip takip" diye kafa siken liseli embesil ergenlerin takıldığı bir yer.
salakça tweet'lerin binlerce fav aldığı yüzlerce rt aldığı bir platformdan bahsediyorum.
siktimin ergeni tweet atıyor.
her ne olduysa şu tweet'i atmak meşhur olmuş.
"3 yanlış 1 doğruyu götürdü"
özgecan aslan olayında bu orospu çocuklarının ne kadar sahte olduğunu biz soma faciasından beri biliyoruz.
yüzlerini siyaha boyayıp "soma :(" tarzında tweet atıp 5 dakika sonra "favlayın 1000 takipçi gelsin" diye bir tweet daha atmaları onların ne denli sikik bir nesil içinde olduklarını ve hayvani içgüdüsel olarak egolarını tatmin ettiklerini biliyoruz.
aynısı her zaman olduğu gibi 2-3 gündür özgecan aslan için devam ediyor.
ilgi orospusu meriç'lerin başını çektiği bugünlerde "erkekliğimden utanıyorum" diye tweet atan amsalakların daha önceki tweet'lerine baktığınızda kadınları bir eşyadan daha değersiz gördüklerini fark edersiniz.
"kadınları savunmak" ile "kadınları yalamak" arasındaki farkı bilmeyenlerin gelip de memlekette sanki tek şerefli erkek sadece onlarmış gibi hareket etmesi aslında onların en şerefsiz olduklarının göstergesidir.
oradaki kezbanlara diyeceğim bir şey yok zaten.
onlar bu aralar "geceleri uyuyamıyorum" demekten uykusuzlukları götlerini başlarını dağıtmış.
uzun oldu ama buradaki insanların yüzde 80'i aptaldır, embesildir, amsalaktır...
kafasına esenin tweet attığı mekandır. bence saçma bir platform.
Artik iyice boku çıkan platform.
twitine twitine twitine bandım. bedava mı sandın. para verdim aldım.. hep bu sarki gelir aklima.
bir sosyal ağ ve mikroblog sitesidir.
akrabaların damlamasıyla ve de her 5 tweet in 2 si aşk acısı, 2 si takibe takip gibi tweetler olduğu için iyice bozmuş, çöplüğe dönmüş sosyal ağ sitesi.
istemediginiz seyleri de gordugunuz site.
aslinda butun sosyal hesaplari kapayip, ulkeden de kacmak lazim.
aslinda butun sosyal hesaplari kapayip, ulkeden de kacmak lazim.
sadece haber almak için çok iyi site ayrıca o kadar hızlı ki bir haberi doğrulamak veya yalanlamak bile mümkün.
küresel düzeyde bi site için boktan tasarıma sahip sosyal ağ(?).
Protest kimliğe sahip olan fikirlerin paylaşılmasına yaygınlaşmasına ön ayak olan gücüyle devletleri bile korkutan ulaşılmazları ulaşılır eden kısa ve öz anlatan en iyi sosyal ağdır fikrimce.
mal turnusolu.
kullanıcıları arasında olan mesajların bile 140 karakter sınırı olması ile garipsenen sosyal ağ.
son bir iki gündür #ateistimçünkü hashtag'iye türkiye gündemine oturmayı başarmış sosyal platform. bu kafalara bayılıyorum. şöyle bir göz gezdirdim hashtag'i yazarlara görüyorum ki hep böyle kuran'ı eleştirenler, kuran'ı beğenmeyenler, islamın şartlarını saçma bulanlar, namazı saçma bulanlar falan yorumlar yapmışlar işte bundan dolayı ateistim falan. e be oğlum, daha 100lerce din var. ateist olmadan bi bakaydın la.
atarlı ergenlerin bolca bulunduğu mekan.
güncel Önemli Başlıklar